Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ο… «θειούλης» θα παίξει με τη Λάσκαρη

Ο Κωνσταντίνος Ζαμπάρας (που πρωταγωνιστεί στη διαφήμιση του Τζόκερ) στο πλευρό της γνωστής ηθοποιού στην παράσταση «Νύφη κουράγιο»

Ο Κωνσταντίνος Ζαμπάρας (που πρωταγωνιστεί στη διαφήμιση του Τζόκερ) στο πλευρό της γνωστής ηθοποιού στην παράσταση «Νύφη κουράγιο»

Ο «θειούλης του Τζόκερ» συναντά τη Ζωή Λάσκαρη στο σανίδι. Μπορεί ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Ζαμπάρας να μετράει 30 χρόνια καλλιτεχνικής πορείας, ωστόσο ο κόσμος τον αναγνωρίζει στον δρόμο τους τελευταίους μήνες λόγω της συμμετοχής του στην πασίγνωστη διαφήμιση του τυχερού παιχνιδιού του ΟΠΑΠ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

Είναι ο ηλικιωμένος και βαθύπλουτος «θείος» που δεν πεθαίνει με τίποτα, παρά τις προσπάθειες που κάνει για το αντίθετο ο ραδιούργος ανιψιός του, ο οποίος θέλει να τον κληρονομήσει!s 5
«Ολοι με ρωτούν τι νούμερα να παίξουν στο Τζόκερ για να κερδίσουν. Στον δρόμο με φωνάζουν “θειούλη” και αναρωτιέμαι… πόσα ανίψια έχω» σχολιάζει με χιούμορ στην «Espresso».

Οντισιόν

Ο Κωνσταντίνος Ζαμπάρας, ο οποίος θα συμπράξει φέτος θεατρικά με τη Ζωή Λάσκαρη στη νέα κωμωδία του Νίκου Μουτσινά «Νύφη κουράγιο», πήρε τον ρόλο του θείου στη διαφήμιση με οντισιόν.

«Οταν έκανα το δοκιμαστικό ήμουν σχεδόν βέβαιος ότι θα επέλεγαν εμένα, γιατί τα πήγα πολύ καλά. Στη διάρκεια των γυρισμάτων που ακολούθησαν το κλίμα ήταν άριστο. Χρειάστηκε φυσικά να δουλέψουμε πολλές ώρες και να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να πετύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα» τονίζει ο ηθοποιός, υπογραμμίζοντας τη δυναμική της διαφήμισης του τυχερού παιχνιδιού που όλοι θέλουν να κερδίσουν.

«Εχω κάνει κι άλλες διαφημίσεις, όπως, για παράδειγμα, για γνωστή εταιρία καφέ και για το φυσικό αέριο, αλλά η επιτυχία της συγκεκριμένης είναι ανεπανάληπτη. Το σενάριο έδεσε άψογα με τη σκηνοθεσία κι αυτό πέρασε στον κόσμο. Αλλωστε, ποιος δεν θέλει να πιάσει το Τζόκερ;» αναρωτιέται ρητορικά ο «θείος», ενώ παραδέχεται ότι μπαίνει κι ο ίδιος στον πειρασμό να δοκιμάσει κατά διαστήματα την τύχη του σε αυτό.

Εχοντας στο βιογραφικό του συμμετοχές στα πετυχημένα σίριαλ «Τμήμα Ηθών», «L.A.P.D.», «Η πολυκατοικία» και «Τα μυστικά της Εδέμ», πολλές θεατρικές παραστάσεις αλλά και φιλμ όπως το «Uranya» του Κώστα Καπάκα, ο Κωνσταντίνος Ζαμπάρας συμμετέχει φέτος στην παράσταση «Νύφη κουράγιο», στο πλευρό της Ζωής Λάσκαρη και της κόρης της Μαρίας Ελένης Λυκουρέζου. «Η Ζωή Λάσκαρη είναι μια εξαιρετική κυρία. Νομίζω πως η συνεργασία μας είναι μια πολύ καλή εμπειρία για μένα. Βεβαίως καταπληκτική είναι και η συνύπαρξή μου με τους άλλους ηθοποιούς του θιάσου αλλά και τον σκηνοθέτη μας Νίκο Μουτσινά» λέει στην «Espresso» ο ηθοποιός.

q 8

Οσο για τον ρόλο του σε αυτήν την παράσταση; «Υποδύομαι τον ψυχολόγο της πρωταγωνίστριας. Ερχεται να με συμβουλευτεί επειδή δεν θέλει καμία νύφη για τον γιο της, αλλά κάνει το αντίθετο από αυτό που τη συμβουλεύω» εξηγεί και υπόσχεται πολύ γέλιο στους θεατές.


ss 14

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....