Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Τρεις για ένα τηλεπαιχνίδι

Χαμός για ένα τηλεπαιχνίδι! Συνεχίζονται τα δοκιμαστικά στο Mega...

To άγχος του ταξιδιάρη Αρναούτογλου για το «Travel Show» στον ΑΝΤ1!

«Travel Show»! Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επιστρέφει με νέα εκπομπή...

«Σφήνα» ΑΝΤ1 για Νίκο Μουτσινά

Σε σύγχυση βρίσκεται ο Νίκος Μουτσινάς σχετικά με το...

Φρίκη για 85χρονη

Χαλκιδική: Συνελήφθη 28χρονος Γεωργιανός που προθυμοποιήθηκε να κάνει μασάζ στη γιαγιά του φίλου του, αλλά κατηγορείται ότι τη βίασε

Χαλκιδική: Συνελήφθη 28χρονος Γεωργιανός που προθυμοποιήθηκε να κάνει μασάζ στη γιαγιά του φίλου του, αλλά κατηγορείται ότι τη βίασε

Ανατριχίλα και αποτροπιασμό προκαλεί στη Χαλκιδική η σύλληψη ενός 28χρονου αλλοδαπού, ο οποίος κατηγορείται ότι βίασε την 85χρονη (!) γιαγιά του φίλου του στο ήσυχο χωριό Ορμύλια, στη Σιθωνία!

ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΡΙΟ ΠΕΤΜΕΖΑ 

Οι κάτοικοι είναι ανάστατοι, καθώς κανείς δεν μπορεί να διανοηθεί πώς ο νεαρός φίλος του εγγονού της βίασε την ηλικιωμένη συγχωριανή τους. Η γυναίκα, που βίωσε τη φρίκη στα χέρια του, βρίσκεται σε άθλια ψυχολογική κατάσταση και είναι χαρακτηριστικό ότι χρειάστηκε να περάσουν πέντε ολόκληρες ημέρες για να βρει το θάρρος να καταγγείλει στις αστυνομικές Αρχές την απίστευτη περιπέτειά της!

Σύμφωνα με την καταγγελία της 85χρονης, όλα έγιναν στις 9 Νοεμβρίου, όταν ο 28χρονος Γεωργιανός πήγε στο σπίτι της και προθυμοποιήθηκε να της κάνει μασάζ, ισχυριζόμενος ότι είναι μασέρ. Η γυναίκα δεν ανησύχησε, καθώς τον γνώριζε από τον εγγονό της. Ομως, την ώρα του μασάζ, ο δράστης άρχισε να τη χτυπά και στη συνέχεια τη βίασε!

Εχοντας υποστεί ένα απίστευτο σοκ, η ηλικιωμένη ένιωθε αρχικά αναστολές. Ομως, τελικά έκανε καταγγελία στην Αστυνομία, πέντε ημέρες αργότερα. Ο ανακριτής εξέδωσε ένταλμα σύλληψης την Παρασκευή και οι άνδρες της Ασφάλειας Πολυγύρου κατάφεραν να συλλάβουν τον 28χρονο φερόμενο ως δράστη, που μάλιστα ήταν οπλισμένος με δύο σπάθες και ένα πτυσσόμενο μαχαίρι, ενώ είχε πάνω του και μικροποσότητα κάνναβης!

Βαριές κατηγορίες

Ο νεαρός Γεωργιανός βρίσκεται αντιμέτωπος με βαριές κατηγορίες, καθώς ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής τού άσκησε δίωξη για βιασμό και κατοχή ναρκωτικών και τον παρέπεμψε στον ανακριτή, από τον οποίο ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα. Ο 28χρονος δηλώνει χρήστης ναρκωτικών και απέδωσε στον εθισμό του την αποτρόπαια πράξη του σε βάρος της ηλικιωμένης.

Στο χωριό όπου εκτυλίχθηκε το περιστατικό, οι περισσότεροι κάτοικοι γνωρίζουν τον 28χρονο, που έμενε χρόνια εκεί με τους γονείς του, οι οποίοι έφυγαν πρόσφατα από τη Χαλκιδική και μετακόμισαν στην Κύπρο, αφήνοντάς τον μόνο του στο σπίτι όπου κατοικούσαν όλοι μαζί.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...