Δευτέρα, 14 Ιουλίου, 2025

Μαρία, πώς σου πάνε τα ροζ…

Με ένα σούπερ τοσοδούλι μίνι, διάφανο και ροζ μπικίνι,...

Τo prive δείπνο του Μάικλ Τζόρνταν στο Καβούρι και τα κολακευτικά λόγια...

Αποθέωσε την Ελλάδα με απίστευτα σχόλια ο Μάικλ Τζόρνταν,...

Ειρήνη Μουρτζούκου: Παναγιωτάκης και το… άγνωστο μωρό

Τον δρόμο για τις Γυναικείες Φυλακές Κορυδαλλού αναμένεται να...

Ζουγανέλη: «Εψαχνα να βρω τρόπο να πάω παρακάτω»

Για την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής της και...

Στη δικαιοσύνη ο ΟΠΑΠ κατά της επιβολής του ειδικού τέλους στα παιχνίδια του

Καμίλ Ζίγκλερ: «Θα προασπίσουμε τα κατοχυρωμένα δικαιώματά μας με κάθε τρόπο»

Καμίλ Ζίγκλερ: «Θα προασπίσουμε τα κατοχυρωμένα δικαιώματά μας με κάθε τρόπο»

Προσφυγή στην δικαιοσύνη προανήγγειλε ο ΟΠΑΠ κατά του νέου φόρου που επιβλήθηκε στα παιχνίδια του οργανισμού.

Στην ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων για το εννεάμηνο, σημειώνεται πως η ΟΠΑΠ «λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προάσπιση των δικαιωμάτων και δικαιολογημένων συμφερόντων της, ενώ όλες οι απαραίτητες σχετικές ενέργειες θα ανακοινωθούν σύντομα».

Καμίλ Ζίγκλερ: «Θα προασπίσουμε τα κατοχυρωμένα δικαιώματά μας με κάθε τρόπο»

Η εταιρεία κατέγραψε αύξηση εσόδων και κερδών στο εννεάμηνο, ωστόσο μιλά για σημαντικές προκλήσεις στο άμεσο μέλλον:

«Ενώ το μακροοικονομικό περιβάλλον παραμένει εύθραυστο, αναποτελεσματικές παρεμβάσεις σε διάφορους τομείς του πλαισίου λειτουργίας μας, φέρνουν την εταιρεία αντιμέτωπη με σημαντικές προκλήσεις. Ως εκ τούτου, παραμένουμε απολύτως προσηλωμένοι στην προάσπιση όλων των κατοχυρωμένων δικαιωμάτων μας σε κάθε επίπεδο» τονίζει ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΠΑΠ ΑΕ κ. Kamil Ziegler.

Ενίσχυση μεγεθών

Ο Οργανισμός ανακοίνωσε έσοδα αυξημένα κατά 2,7% στα €3.061,6 εκατ. από €2.981,6 εκ. το αντίστοιχο 9μηνο του 2014, με τα καθαρά κέρδη να ανέρχονται σε €159,1 εκ., αυξημένα κατά 33,7% έναντι €119,0 εκ. την αντίστοιχη περίοδο του 2014.

Τα καθαρά έσοδα του ομίλου (GGR) ήταν αυξημένα κατά 3,8% στα 998 εκατ. ευρώ (9M 2014: 961,8 εκατ.). Τα καθαρά έσοδα 3ου τριμήνου 2015 μειώθηκαν κατά 12,9% στα 300,9 εκατ. (Q3 2014: 345,6 εκατ.), παραμένοντας ανθεκτικότερα έναντι της μείωσης των εσόδων.

Τα Κέρδη προ τόκων, φόρων και αποσβέσεων (EBITDA) εννεαμήνου 2015 ήταν ενισχυμένα κατά 14,4% στα 273,5 εκατ. (9M 2014: 239,1 εκατ.). Στο 3ο τρίμηνο 2015 τα EBITDA διαμορφώθηκαν σε 87,1 εκατ. (Q3 2014: 94,2 εκατ.), μειωμένα κατά 7,6%, καθώς οι προσπάθειες της διοίκησης για εξορθολογισμό του κόστους συνεχίστηκαν και στο γ’ τρίμηνο 2015, διαμορφώνοντας βελτιωμένα αποτελέσματα έναντι της πτώσης του GGR. Το περιθώριο EBITDA γ’ τριμήνου είναι βελτιωμένο σε σε 28,9% (Q3 2014: 27,3%).

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πάνος Σολωμός: Στη φυλακή ο αφάνας της Φίνου

Δεν μπήκε μόνο σε δικαστικές περιπέτειες, αλλά έφτασε να...

Η επανασύνδεση καλά κρατεί! Το ζευγάρι με το γιο του κάνουν διακοπές στη Μεσσηνία

Το γνωστό ζευγάρι πριν από λίγους μήνες αποφάσισε να δώσει δεύτερη ευκαιρία στον γάμο του και όπως όλα δείχνε πολύ καλά έκανε.

Αλλαγή σελίδας για τη «Super Κατερίνα»

Κρίσιμες αλλαγές για την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον...

Ερωτευμένη η Mαριάννα Κιμούλη

Ερωτευμένη -σύμφωνα και με παλαιότερες δηλώσεις της- είναι η...

Αποφοίτησαν οι κόρες γνωστού ζευγαριού της σόουμπιζ

Οι δύο όμορφες κοπέλες της φωτογραφίες αποφοίτησαν και η...

Πάνος Σολωμός: Οι ταινίες με τον Ψάλτη, η φυλακή, ο χαμός της κόρης και η ζωή του σήμερα

Ο Πάνος Σολωμός που μας «συστήθηκε» μέσα τις βιντεοταινίες σήμερα έχει αλλάξει ζωή και μίλησε σε συνέντευξή του για όλα.
spot_img
spot_img