Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

«Στα χαρακώματα ο Παναθηναϊκός»

ΕΝΣΤΑΣΗ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΟΙ «ΠΡΑΣΙΝΟΙ» ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΥΡΩΘΕΙ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΟΡΙΣΤΕΙ ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ – ΑΦΗΝΟΥΝ «ΑΙΧΜΕΣ» ΟΤΙ ΟΙ «ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΙ» ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΑΤΣ «ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ»

ΕΝΣΤΑΣΗ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΟΙ «ΠΡΑΣΙΝΟΙ» ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΥΡΩΘΕΙ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΟΡΙΣΤΕΙ ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ – ΑΦΗΝΟΥΝ «ΑΙΧΜΕΣ» ΟΤΙ ΟΙ «ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΙ» ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΑΤΣ «ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ»

Να οριστεί νέα ημερομηνία διεξαγωγής του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ζήτησε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΕΛΕΚΟΓΛΟΥ

Οπως αναμενόταν, οι «πράσινοι» κατέθεσαν χθες ένσταση στη διοργανώτρια Αρχή (και την ΕΠΟ), με την οποία ζητούν την ακύρωση του φύλλου αγώνα και τον ορισμό του ντέρμπι εντός των επόμενων 15 ημερών.
Η ένσταση θα εκδικαστεί πιθανότατα την Παρασκευή από την αρμόδια επιτροπή της Σούπερ Λίγκας, οπότε και θα απολογηθεί η ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τα επεισόδια στο γήπεδο της Λεω-φόρου, αλλά και στον περιβάλλοντα χώρο (μετά την ανακοίνωση της μη διεξαγωγής του αγώνα).

«Μόνο ένας είχε κέρδος να μη γίνει το παιχνίδι, και αυτός ήταν ο Ολυμπιακός» έλεγαν χθες αργά το βράδυ κύκλοι της ΠΑΕ, προσθέτοντας: «Δεν είναι τυχαία η λυσσαλέα προσπάθεια των παραγόντων του από το πρώτο λεπτό που ερρίφθησαν οι φωτοβολίδες να μη διεξαχθεί ο αγώνας. Με την ίδια μανία προσπαθούν τις τελευταίες ημέρες να δημιουργήσουν κλίμα για να πάρουν το ματς “στα χαρτιά”. Συνηθισμένοι είναι άλλωστε».
Θέση για τα γεγονότα του περασμένου Σαββάτου στη Λεωφόρο πήρε η «Θύρα 13» (ο μεγαλύτερος σύνδεσμος οργανωμένων οπαδών του Παναθηναϊκού). Σε ανακοίνωσή της αναφέρεται, μεταξύ άλλων, ότι τα επεισόδια και οι συγκρούσεις μεταξύ οπαδών και αστυνομικών προκλήθηκαν μετά την ανακοίνωση για τη μη διεξαγωγή του παιχνιδιού, και τονίζει ότι η ευθύνη βαραίνει όσους πήραν τη σχετική απόφαση.

Εγκαλεί επίσης τον υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή, για τις σχέσεις του με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, ενώ εκφράζει την άποψη ότι τα επεισόδια θα σταματήσουν όταν απομακρυνθούν από το ποδόσφαιρο όσοι το  έχουν φέρει στη σημερινή του κατάσταση. Ακόμη, καθιστά σαφές πως η «Θύρα 13» δεν πρόκειται να διαλυθεί, όποια κι αν είναι η απόφαση του Στ. Κοντονή. Χθες το απόγευμα, αντιπροσωπία οπαδών του «τριφυλλιού» βρέθηκαν στο γραφείο του κ. Κοντονή ζητώντας να τον συναντήσουν. Οταν ενημερώθηκαν ότι απουσιάζει στο εξωτερικό, αποχώρησαν.

Χωρίς τη συμπαράσταση των οπαδών του θα αγωνιστεί το Σάββατο στο «Καυτανζόγλειο» ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Ηρακλή. Οι «πράσινοι» δεν ζήτησαν εισιτήρια από τον «Γηραιό» (ενώ και η αστυνομία ήταν αντίθετη στη μετακίνηση οπαδών).

 Μπέος: « Εργαλείο η Λίγκα  »
«Εργαλείο» του Ολυμπιακού χαρακτήρισε τη Σούπερ Λίγκα ο Αχιλλέας Μπέος. Σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό, και αναφερόμενος στην κατάσταση που επικρατεί στον χώρο του ποδοσφαίρου, ο δήμαρχος Βόλου υποστήριξε:
«Είναι δυνατόν ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός να επιτρέπουν να γίνονται αυτά τα αίσχη; Ο ένας να τρώει 1.000.000 και ο άλλος 15.000 ευρώ; Εργαλείο του Ολυμπιακού είναι η Λίγκα. Δεν έχουν καταλάβειότι γίνονται αντιπαθητικοί;
Ο Ολυμπιακός έχει μακράν την καλύτερη ομάδα. Δεν τα έχει ανάγκη. Είπε προ ημερών ο κ. Βρέντζος (σ.σ.: διευθύνων σύμβουλος της ερυθρόλευκης ΠΑΕ) “τέλος στο μονοπώλιο”. Γιατί δεν είπε και “τέλος στο παρασκήνιο”;
Είναι ντροπή να ανέχονται οι ομάδες τέτοιες καταστάσεις. Αν τιμωρηθεί ο Παναθηναϊκός, να είναι η αρχή του τέλους. Να σταματήσουν αυτά τα πράγματα. Πρέπει πλέον οι επενδυτές να πάρουν μέτρα».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....