Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Παγκόσμια Βίκυ χωρίς ρετούς

Η Κουλιανού πρωταγωνιστεί στην καμπάνια της συλλογής άνοιξη – καλοκαίρι 2016 του διεθνούς φήμης σχεδιαστή Γιάννη Καριτσιώτη

Ελαφρώς μακιγιαρισμένη από τα χέρια της Τζοάννας Στέλλας Παπαθανασίου και χωρίς καμία επεξεργασία στην εικόνα της, η Βίκυ Κουλιανού αποδεικνύει περίτρανα ότι η ομορφιά της είναι σαν το καλό κρασί: όσο παλαιώνει τόσο πιο ωραία γίνεται. Το πρώην τοπ μόντελ επέστρεψε θριαμβευτικά ως πρωταγωνίστρια της καμπάνιας της συλλογής για άνοιξη – καλοκαίρι 2016 του παγκοσμίου φήμης σχεδιαστή Γιάννη Καριτσιώτη.

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΘΑΝΟ ΜΑΚΡΟΓΑΜΒΡΑΚΗ

Η Βίκυ, εντυπωσιακή στα πενήντα της χρόνια, ποζάρει με φόντο τα καταγάλανα νερά στην Ελιά Λακωνίας στη Μονεμβασιά. «Οταν σχεδίαζα τη συγκεκριμένη συλλογή, κατά έναν περίεργο τρόπο στο μυαλό μου είχα μόνο τη Βίκυ. Ετσι, όταν τελείωσα, χωρίς δεύτερη σκέψη αποφάσισα όχι μόνο να συνεργαστώ μαζί της, αλλά να της ζητήσω να γίνει το κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας μου, που θα κάνει τον γύρο του κόσμου. Το εντυπωσιακό είναι πως στη φωτογράφιση, που έγινε στους χώρους του df3wtert 5“Elea Mare”, δεν έχει γίνει καμία επεξεργασία από τον Χάρη Δημολιάτη» εξηγεί στην «Espresso» ο διάσημος σχεδιαστής.

Η φωτογράφιση έγινε στις αρχές του περασμένου μήνα, καθώς τα ρούχα της καλοκαιρινής συλλογής είναι ήδη έτοιμα, με τις πρώτες παραγγελίες, όπως εξηγεί ο Γιάννης Καριτσιώτης, να έχουν φύγει για το εξωτερικό.

«Με τους ξένους δουλεύουμε εντελώς διαφορετι-κά. Ηδη σε όλες τις χώρες -Αμερική, Γαλλία, Βρετανία, Γερμανία, Ρωσία, Κουβέιτ- ξεκίνησαν οι εκπτώσεις, ενώ εδώ στην Ελλάδα το αγοραστικό ενδιαφέρον για τα χειμερινά κομμάτια δεν έχει κορυφωθεί καν. Αυτός είναι ένας από τους βασικότερους λόγους που εδώ και χρόνια έχω αναγκαστεί να απομακρυνθώ από την εγχώρια αγορά, με την οποία τώρα πια δεν μπορώ να συμβαδίσω με τίποτα, αφού εκεί που για μένα κάτι τελειώνει για τους άλλους δεν έχει ξεκινήσει. Τι να μου κάνει να συμμετέχω σε κάποια σόου μόδας, όταν οι άλλοι Ελληνες σχεδιαστές θα βρίσκονται μία σεζόν πίσω από μένα; Εκείνοι θα θέλουν να δείξουν ακόμα και τώρα χειμώνα, ενώ εγώ είμαι ήδη έτοιμος για το επόμενο καλοκαίρι» λέει ο designer.

Οι προτάσεις του Γιάννη Καριτσιώτη, εκτός από το ιδιαίτερο στιλ, ξεχωρίζουν και για την πολυμορφικότητά τους, αφού πολλά από τα κομμάτια μπορούν να φορεθούν με τέτοιο τρόπο ώστε να δείχνουν… καινούργια. «Ηθελα ρούχα πιο θεατρικά, που να ταιριάζουν σε όλους τους σωματότυπους» λέει ο σχεδιαστής, δημιουργίες του οποίου βρίσκονται ακόμη και στην Καραϊβική! «Εχουμε καταφέρει να δημιουργήσουμε ένα δίκτυο με συνεργάτες σε διάφορα σημεία του κόσμου. Ηδη 30 μαγαζιά έχουν στους χώρους τους ρούχα made in Greece κι αυτό είναι πολύ σημαντικό για μένα. Θα μπορούσα να ζω και να δημιουργώ στο εξωτερικό, όμως εγώ εξακολουθώ να επιμένω να κάνω τη δουλειά μου στην Ελλάδα. Αυτό το δείχνω και μέσα από τις φωτογραφίσεις που κάνω».

Διαφήμιση στο εξωτερικό

Οπως μας λέει, ακόμη και τα photo shootings που κάνει για τις συλλογές του έχουν ως στόχο τη διαφήμιση της χώρας μας στο εξωτερικό, ωστόσο δεν είναι λίγες οι φορές που βρίσκεται αντιμέτωπος με τη γραφειοκρατία.

«Στέλνουμε την Ελλάδα στο εξωτερικό και δυστυχώς αυτό είναι κάτι που κάποιοι στενόμυαλοι δεν θέλουν να το καταλάβουν. Δεν γίνεται να έρχεται η Ναόμι Κάμπελ και να φωτογραφίζεται στο Σούνιο ή η Τζένιφερ Λόπεζ στην Ακρόπολη χωρίς να συμβαίνει το παραμικρό, κι εγώ, για να κάνω κάτι τέτοιο, πρέπει να περάσω από χίλια κύματα κι από τα γρανάζια της γραφειοκρατίας, που δεν έχει τελειωμό. Αυτό πρέπει να αλλάξει!» καταλήγει ο designer.

Η Βίκυ Κουλιανού ποζάρει με ρούχα του σχεδιαστή

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά, όπως ανακοίνωσε η...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...