Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Η ηθοποιός Εφη Παπαθεοδώρου είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στηρίζει Νέα Αριστερά

Είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στέκεται στο πλάι του...

Σάσα Μπάστα: Ποιους τσάκωσε ο φακός στα γενέθλια της τραγουδίστριας

Glamorous γενέθλια για τη Σάσα Μπάστα. Η γνωστή τραγουδίστρια...

Μαρίνα Σάττι: Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι σε κατάστημα ΟΠΑΠ

Λίγες ημέρες πριν την αναχώρησή της για το Μάλμε...

Βενιζέλειο: Νεκρό βρέφος 28 ημερών με στερητικό σύνδρομο ναρκωτικών

Μυστήριο καλύπτει τις συνθήκες θανάτου ενός βρέφους, το οποίο ουσιαστικά μεταφέρθηκε νεκρό από τους νεαρούς γονείς του στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο ανήμερα την Πρωτοχρονιά

Μυστήριο καλύπτει τις συνθήκες θανάτου ενός βρέφους, το οποίο ουσιαστικά μεταφέρθηκε νεκρό από τους νεαρούς γονείς του στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο ανήμερα την Πρωτοχρονιά. Το μόλις 28 ημερών αγοράκι είχε παρουσιάσει συμπτώματα στερητικού συνδρόμου ναρκωτικών (!), ενώ η μητέρα φέρεται ότι είναι σε πρόγραμμα απεξάρτησης.

Η απάντηση για τα ακριβή αίτια του θανάτου του θα δοθεί μόλις βγουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων το προσεχές χρονικό διάστημα. Το ίδιο θα συμβεί και στην περίπτωση της 4χρονης Μελίνας, της οποίας ο θάνατος, ύστερα από επέμβαση για κρεατάκια στο ίδιο νοσοκομείο στην Κρήτη, συγκλόνισε το πανελλήνιο. Οσον αφορά το νεογέννητο αγοράκι, όπως εκτίμησε η ιατροδικαστής που διενήργησε τη νεκροψία Κατερίνα Κανάκη, δεν ήταν παραμελημένο και δεν έφερε σημάδια άμεσης κακοποίησης. Και ενώ, σύμφωνα με την ιατροδικαστή, θα χρειαστεί να περάσουν τουλάχιστον δέκα ημέρες μέχρι να ολοκληρωθούν οι τοξικολογικές εξετάσεις, ερωτήματα προκαλεί το ιστορικό του βρέφους.

Ειδικότερα, αμέσως μετά τη γέννησή του, το αγοράκι παρουσίασε συμπτώματα στερητικού συνδρόμου και χρειάστηκε να νοσηλευτεί στη Μονάδα Νεογνών του Βενιζέλειου. Επειτα από την ολοκλήρωση της νοσηλείας του, το νεογέννητο παραδόθηκε στους γονείς του, οι οποίοι το πήραν στο σπίτι.

Το τάιζε με μπιμπερό

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η μητέρα παρακολουθεί πρόγραμμα απεξάρτησης, ενώ, σύμφωνα με τις διαβεβαιώσεις που έδωσε στους γιατρούς, δεν θήλαζε το αγοράκι, αλλά το τάιζε με μπιμπερό. Αν αυτό ισχύει, σύμφωνα με την ιατροδικαστή, θεωρητικά, θα μπορούσε να αποκλειστεί το ενδεχόμενο εκδήλωσης νέου στερητικού συνδρόμου, με την ίδια ωστόσο να παραπέμπει στα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων για ασφαλή συμπεράσματα.

Στο μεταξύ, με αγωνία περιμένουν τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων και οι γονείς της μικρής Μελίνας. Ο πατέρας της, Μάνος Παρασκάκης, επιμένει στη θέση ότι το παιδί του ήταν απολύτως υγιές και ότι μεταφέρθηκε μισοπεθαμένο στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ από το Βενιζέλειο. Ο ίδιος έχει εκφράσει την ανησυχία του ότι ποτέ δεν θα μάθει την αλήθεια για το παιδί του, το οποίο «έσβησε» τόσο άδικα.

esr 0401 015 cmyk 0

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...