Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

ΖΥΓΟΣ: Από το να φανατίζεστε με ανούσια πράγματα, προτιμήστε να είστε προσγειωμένοι. Οι σωστές δοσοληψίες…

ΚΡΙΟΣ: Εδραιώστε τα κεκτημένα σας προτού πάρετε οποιοδήποτε ρίσκο και ενεργήστε δίνοντας βαρύτητα στις μελλοντικές κινήσεις σας. Κινηθείτε με σύνεση στις υποθέσεις σας. Μερικές φορές επιβάλλεται να ξοδέψετε μερικά χρήματα για να περάσετε καλά.

ΤΑΥΡΟΣ: Ξεπεράστε τους φόβους σας, αξιοποιήστε τα ταλέντα που διαθέτετε και θα βγείτε κερδισμένοι. Διεκδικήστε τα δικαιώματά σας, χωρίς να ξεχνάτε τις υποχρεώσεις σας. Διευθετήστε προσεκτικά τις υποχρεώσεις σας και μη δείξετε επιπολαιότητα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Είναι καλό να έχετε αισιοδοξία, αλλά σε υπερβολικό βαθμό βλάπτει, γι’ αυτό μη λαμβάνετε τίποτα ως δεδομένο. Προσέξτε τι λέτε για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις. Να είστε έτοιμοι για κάθε αντίδραση, αφού είστε αποφασισμένοι να πείτε τη γνώμη σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Χρησιμοποιήστε διπλωματία και όχι πονηριά, αν θέλετε οι συνεργάτες σας να διατηρήσουν την εμπιστοσύνη που έχουν προς το πρόσωπό σας. Αφήνοντας τον εαυτό σας εκτεθειμένο, θα πέσετε εύκολα θύμα εκμετάλλευσης.

ΛΕΩΝ: Πρέπει να βάλετε προτεραιότητες σε καταστάσεις που δεν μπορείτε να αποφύγετε. Εκμεταλλευτείτε τα προτερήματά σας και βάλτε φρένο στα ελαττώματά σας. Ξέρετε καλά πως, αν θέλετε να πετύχετε κάτι, θα το καταφέρετε, αρκεί να το πιστεύετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ενεργήστε με στιλ αποφεύγοντας παρορμητικές κινήσεις. Μην το παίζετε ήρωας, όταν είναι ξεκάθαρο ότι διακυβεύονται τα συμφέροντά σας. Μη νιώθετε ότι όλα τείνουν σε προβλήματα, γιατί η αλήθεια είναι πως πρέπει να δείξετε πνεύμα συνεργασίας.

ΖΥΓΟΣ: Από το να φανατίζεστε με ανούσια πράγματα, προτιμήστε να είστε προσγειωμένοι. Οι σωστές δοσοληψίες δεν θα σας κάνουν να νιώθετε ριγμένοι. Για να κυνηγήσετε αυτό που θέλετε πρέπει πρώτα να ορίσετε με ακρίβεια τι είναι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εάν δεν παρασυρθείτε σε υπερβολές, ακραίες κινήσεις και βάλετε τις ανάγκες σας σε προτεραιότητα, θα πετύχετε πολλά και θα ανταμειφθείτε πλουσιοπάροχα. Για να μη χάσετε αυτά που έχετε, καλό είναι να κρατήσετε χαμηλό προφίλ και να συμβιβαστείτε με άτομα που εκτιμάτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Βρίσκοντας τη χρυσή τομή σε λογική και συναίσθημα θα είστε ικανοί να κάνετε πιο σωστές επιλογές. Η ανώριμη συμπεριφορά ή ο εγωισμός θα σας οδηγήσουν στην απομόνωση. Πάρτε ό,τι σας ανήκει από τα αναπάντεχα κέρδη που θα σας έρθουν και τίποτα παραπάνω.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κάνοντας επανάσταση δεν θα αλλάξετε αυτά που πιστεύουν οι γύρω σας, ενώ τα σενάρια φαντασίας που πλέκετε θα σας οδηγήσουν να είστε καχύποπτοι σε όλα. Οι δημόσιες σχέσεις είναι απαραίτητες για να προωθήσετε τα σχέδιά σας, αλλά χρειάζεται και η καλή δουλειά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δώστε βαρύτητα στην οργάνωση, γιατί οι υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει σας περιορίζουν. Μην κακομαθαίνετε τους άλλους αναλαμβάνοντας ευθύνες που δεν σας αναλογούν. Σταματήστε να αγχώνεστε τόσο πολύ για οικονομικά θέματα και θα βρείτε σύντομα λύσεις.

ΙΧΘΥΕΣ: Αναμένονται αξιόλογες επιτυχίες στον επαγγελματικό τομέα σας. Διατηρήστε το ήθος και τη συνέπειά σας και θα νιώθετε περήφανοι για τον εαυτό σας. Ενδιαφέρουσες γνωριμίες και αναπάντεχες συναντήσεις θα σας φτιάξουν το κέφι.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...