Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι αοριστίες οδηγούν στη σύγχυση, αλλά επειδή υπάρχουν ακόμα τα περιθώρια για να αποφασίσετε ποιο δρόμο θέλετε να ακολουθήσετε, μην αργείτε.

ΚΡΙΟΣ: Δείξτε μεγαλύτερη προσοχή στη διαχείριση των οικονομικών σας, γιατί πρέπει να είστε μετρημένοι, αν θέλετε να αντιμετωπίσετε τα απρόοπτα έξοδα. Πρέπει να έχετε ισότιμες σχέσεις με συνεργάτες, φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι αλλαγές που θα γίνουν στον εργασιακό σας χώρο θα σας γεμίσουν χαρά, όμως προσέξτε το παρασκήνιο και, κυρίως, αυτούς που θα εμπιστευτείτε. Θα οδηγηθείτε σε αδιέξοδες καταστάσεις από την ανάγκη σας για πάθος.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ισως στενοχωρηθείτε, επειδή θα διαλυθεί μία σχέση ή συνεργασία σας, αλλά θα συνειδητοποιήσετε ότι απαλλαχτήκατε από καταστάσεις που σας πίεζαν και ανοίγει ένας νέος κύκλος στη ζωή σας. Προσπαθήστε να είστε πιο συγκεκριμένοι και ξεκάθαροι προς τους συνεργάτες σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εάν έχετε αμφιβολίες για το πώς θα χειριστείτε κάποια κατάσταση, ίσως χρειάζεστε περισσότερο χρόνο για να σκεφτείτε. Δείξτε τη δυναμικότητά σας τολμώντας μικρές αλλαγές – για αρχή. Εάν αρχίσετε να νιώθετε πως είστε έτοιμοι και ικανοί να αγωνιστείτε, όλα θα απλουστεύσουν.

ΛΕΩΝ: Οι συναντήσεις σας και οι επαφές σας στον εργασιακό χώρο θα σας δώσουν την ευκαιρία να αναθεωρήσετε πολλές από τις σκέψεις που κάνετε. Ικανοποιήστε τις ανάγκες των οικογενειακών σας προσώπων στον βαθμό που μπορείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πλέον, είστε πολύ κοντά στην εκπλήρωση κάποιων επιθυμιών σας, γι’ αυτό κρατήστε σταθερή πορεία και μην παρεκκλίνετε για κανέναν λόγο. Μην παρασύρεστε από παρασκηνιακές καταστάσεις, που θα σας βάλουν σε περιπέτειες.

ΖΥΓΟΣ: Μην είστε τόσο σίγουροι για το πόσο θέλετε να απαλλαγείτε από κάποιες καταστάσεις, αφού εσείς τις τροφοδοτείτε για να υπάρχουν. Προτιμήστε μικρές αλλαγές, για να νιώσετε καλά, και μην κάνετε κάτι υπερβολικό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εάν δείχνετε τις αδυναμίες σας όταν φοβάστε, θα υπάρξουν κάποιοι που θα σας εκμεταλλευτούν. Τα απρόβλεπτα δεν μπορούν να γίνουν προβλέψιμα. Συνεχίστε τις ομαδικές προσπάθειες χωρίς ίντριγκες και υστεροβουλίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Τίποτα δεν είναι τόσο ξεκάθαρο όσο θέλετε να πιστεύετε, γι’ αυτό μην ψάχνετε να βρείτε τι κρύβετε πίσω από το προφανές. Δοκιμάστε άλλους τρόπους για να υπερασπίσετε τον εαυτό σας. Θα έχετε αρκετή ψυχολογική στήριξη ώστε να υπερβείτε τον εαυτό σας κατά πολύ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι αοριστίες οδηγούν στη σύγχυση, αλλά επειδή υπάρχουν ακόμα τα περιθώρια για να αποφασίσετε ποιο δρόμο θέλετε να ακολουθήσετε, μην αργείτε. Από το να εκβιάζετε καταστάσεις, αφήστε τον χρόνο να δουλέψει για εσάς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Χαρίστε στους άλλους αυτό που θέλουν από εσάς, και όχι αυτό που θέλετε εσείς να δώσετε σε αυτούς. Διατηρήστε αποστάσεις εκεί που βλέπετε ότι δεν έχετε περιθώρια. Αρχίστε να γίνεστε πιο αποδοτικοί στον εργασιακό χώρο σας, χωρίς εντάσεις και προβληματισμούς.

ΙΧΘΥΕΣ: Χρειάζεται να δείξετε επιμονή για να μην αλλάξετε δρόμο στην πρώτη δυσκολία, ενώ οι αντιδράσεις σας θα πρέπει να είναι πηγαίες και αυθόρμητες. Συνεχίστε με αυτοπεποίθηση αυτά που πιστεύετε, όσο και αν αντιδρούν δικά σας άτομα.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...