Ο Πρόεδρος θα δει τους συμμαθητές του

Reunion με συμμαθητές του από το λύκειο οργανώνει σήμερα στην Καλαμάτα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος .

Reunion με συμμαθητές του από το λύκειο οργανώνει σήμερα στην Καλαμάτα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος .

Επ’ ευκαιρία της επίσημης παρουσίας του στη γιορτή της Υπαπαντής, την οποία τιμά σήμερα η γενέτειρά του, αποφάσισε να πει «ναι στη μαθητική μάζωξη» από τα παλιά με στενούς φίλους του, με τους οποίους μοιράστηκε το ίδιο θρανίο, τα ίδια βιβλία και τα ίδια όνειρα για τη ζωή, όντας έφηβοι. Οι περισσότεροι συμμαθητές του, τρανοί επιστήμονες σήμερα, ζουν στην Καλαμάτα και περίμεναν πώς και πώς να αποδεχθεί την ωραία πρόσκλησή τους ο επιφανής συμμαθητής τους. Ο Προκόπης Παυλόπουλος δεν ξεχνά το χωριό του, την Πελεκανάδα, που βρίσκεται λίγο έξω από την Πύλο, μόνο που και εκείνος, όπως και οι απλοί πολίτες, διαμαρτύρεται γιατί ενώ μέχρι την Καλαμάτα ο δρόμος είναι πια βατός και σύντομος, για την Πύλο είναι απόλυτα και επικίνδυνα δύσκολος.

!Στην ενεργό δικηγορία, την οποία γνωρίζει πολύ καλά αφού τη σπούδασε, επέστρεψε ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων της Ν.Δ. Ευριπίδης Στυλιανίδης. Παράλληλα, όμως, με το δικηγορείν θα διδάσκει και στο Πανεπιστήμιο Κύπρου συνταγματικό δίκαιο που είναι το φόρτε του!

Ξεχασιάρης Μπουλμέτης

Αμνησία προσπαθεί να πάθει ο γνωστός σκηνοθέτης Τάσος Μπουλμέτης, προκειμένου να ξεχάσει το παρελθόν του με το ΠΑΣΟΚ του Γιώργου Παπανδρέου. Ως γνωστόν, ήταν υποψήφιος το 2004 και αυτό είναι κάτι που μάλλον θέλει να σβήσει από τη μνήμη τη δική του αλλά και των άλλων…
Μπορεί η ταινία του «Νοτιάς» να σκίζει στους κινηματογράφους, όμως ο ίδιος στις συνεντεύξεις που δίνει ζητεί προκαταβολικά να αποφύγουν την πολιτική συζήτηση, αν και η ταινία του έχει έντονο το στοιχείο της πολιτικής.

Οργανώνεται η Ζωή Κωνσταντοπούλου, γιατί στόχος της είναι να συνεχίσει την πολιτική πορεία της, ακριβώς όπως τη διέγραψε. Ετσι, λοιπόν, αναπτύσσοντας το γραφείο Τύπου της, απέκτησε την έμπειρη συντάκτρια Στέλλα Κεμανετζή.

Ο «ποιητής» υπουργός

«Θα κλέψω την ελπίδα από το χθες και στο αύριο πορεία θα την πάω». Είναι το μήνυμα που έστειλε, όπως άλλωστε κάνει χρόνια τώρα κάθε αρχή μήνα, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς στους φίλους του για την πρωτομηνιά. Ενας ποιητής στην κυβέρνηση!


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.