Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Η Κατερίνα Καινούργιου έκλεισε τα 39 και έβαλε πλώρη για… milf

«Ενας χρόνος πιο κοντά για να γίνω milf» έγραφε...

ΗΠΑ: Ποντικοί πειραματόζωα έσπασαν πλάκα με τους ερευνητές!

Ποντικοί εργαστηρίου που «τρέλαναν» τους ερευνητές κάνοντας επίτηδες λάθη...

Το μήνυμα της Μενεγάκη πριν από τις διακοπές του Πάσχα

Η ωραία Ελένη κάνει επικοινωνιακό παιχνίδι... στα μέσα κοινωνικής...

Βίαζε το βαφτιστήρι του από την ηλικία των 9 ετών έως τα...

Μια σοκαριστική υπόθεση βιασμού τριών παιδιών, ανάμεσα στα οποία...

Μυστικά για σωστό τηγάνισμα από τον Γιαννη Λουκάκο

Ο Dr. Cook αποκαλύπτει τις τεχνικές.

Αλλη μία μαγειρική εβδομάδα ξεκινά για τον Γιάννη Λουκάκο, ο οποίος μπορεί να πήρε ζεστά την εκπομπή «Dr. Cook», η οποία προβάλλεται κάθε Σάββατο στις 21.15 από το Mega, ωστόσο -όπως φαίνεται και από τα νούμερα- το τηλεοπτικό κοινό δεν αντέχει άλλα… μαγειρέματα. Για τους… αμετανόητα φανατικούς, πάντως, στην εκπομπή που θα δούμε αυτή την εβδομάδα ο σεφ μάς δείχνει όλα τα μυστικά για σωστό τηγάνισμα και πανάρισμα. Το τηγάνισμα χωρίζεται σε δύο βασικές κατηγορίες, το ρηχό και το βαθύ. Η βασική τους διαφορά είναι η ποσότητα του λαδιού, για παράδειγμα είναι διαφορετικό το μαγείρεμα του σνίτσελ από αυτό της τηγανητής πατάτας. Το πανάρισμα (από το γαλλικό pain, που σημαίνει ψωμί) είναι μια διαδικασία που γίνεται πριν από το τηγάνισμα ή το ψήσιμο και πρόκειται για επικάλυψη. Το τρόφιμο επικαλύπτεται με αλεύρι, βουτιέται σε αβγό και μετά σε τριμμένη ψίχα ψωμιού (ή και άλλων παρόμοιων υλικών). Χρειάζεται δυνατή φωτιά στο ψήσιμο ώστε ο σχηματισμός της εξωτερικής τραγανής κρούστας να συμπέσει χρονικά με το ψήσιμο του παναρισμένου υλικού μέχρι μέσα. Στη συνέχεια του μαθήματος ο σεφ ετοιμάζει χοιρινό σνίτσελ με προσούτο και μοτσαρέλα και σαλάτα με σελινόριζα. Οι μαθητές αναλαμβάνουν την παρασκευή κοτόπουλου στήθους πανέ με βρόμη, παρμεζάνα και σάλτσα με γιαούρτι και δυόσμο, καθώς και κροκέτας τυριού με σάλτσα από πορτοκάλι και κύμινο. Το μάθημα ολοκληρώνεται γλυκά, με μαριναρισμένες φράουλες με κρέμα βανίλιας και καραμελωμένο φύλλο κρούστας.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«TV Queen»: Το νέο ξινό φρούτο που σερβίρει στο Open ο Νίκος Κοκλώνης

Aυτό το ριάλιτι δίχως άλλο μόνο ο... Μένιος Φουρθιώτης...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Ιωσήφ αντικρίζει πρώτη φορά τον Σίμο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του συνταξιούχου στη Σάμο!

Επειτα από σχεδόν 21 μήνες εξιχνιάστηκε από την Αστυνομία...

Απόπειρα δολοφονίας αρχινονού έξω από την πίστα της Λιόλιου

Σε διαρκή πόλεμο για την ηγεμονία της νύχτας βρίσκεται...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...