Παρασκευή, 1 Αυγούστου, 2025

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 01 Αυγούστου

ΚΡΙΟΣ: Καιρός να ισχυροποιήσετε τη θέση σας, δίνοντας στους...

Οικογενειακές διακοπές στην Ελλάδα για την ομογενή ηθοποιό Μελίνα Κανακαρίδη

Η Μελίνα Κανακαρίδη ήρθε και αυτό το καλοκαίρι στην Ελλάδα για διακοπές, επιβεβαιώνοντας ακόμα μια φορά τον βαθύ δεσμό της με τον τόπο των προγόνων της

Ο διασημότερος βουδιστής μοναχός στον κόσμο κατηγορείται για σεξ με «στρατό» γυναικών

Ο διασημότερος βουδιστής μοναχός Σαολίν στον κόσμο, που έχτισε...

Παναγιώτης Μπουγιούρης: «Πιστεύω κάποια στιγμή να κάνω οικογένεια»

Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης μίλησε στην εκπομπή «Καλοκαίρι παρέα» και...

«Εχω τύψεις, συγγνώμη»

Ο 22χρονος μητροκτόνος του Αγρινίου οδηγήθηκε μετά την απολογία του στις Φυλακές Μαλανδρίνου

Στο πλευρό του 22χρονου μητροκτόνου από την Παραβόλα Αγρινίου, που κρίθηκε προφυλακιστέος χθες το μεσημέρι και οδηγήθηκε στις Φυλακές Μαλανδρίνου, βρέθηκαν και χθες ο πατέρας και τα αδέλφια του. Κατά τη διάρκεια της απολογίας του στον ανακριτή ο νεαρός είπε ότι δεν είχε σκοπό να σκοτώσει τη 44χρονη μητέρα του Κωσταντούλα Μουτάφη, την οποία μαχαίρωσε τρεις φορές το βράδυ της Δευτέρας μέσα στην κουζίνα του σπιτιού τους.

ΑΠΟ ΤΗΝ
ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ 

Λίγο αργότερα, προτού οι δικαστικοί αποφασίσουν την προφυλάκισή του, η εισαγγελέας τον ρώτησε αν έχει να πει κάτι.

«Εχω τύψεις. Ζητάω συγνώμη…» απάντησε με σκυμμένο το κεφάλι ο 22χρονος, που συνοδευόταν από τους δικηγόρους του Νίκο Καζαντζή και Παντελή Βαμβακά. «Από ποιον;» ρώτησε η εισαγγελέας κι εκείνος είπε: «Από τον Θεό και την οικογένειά μου».

«Δεν ήταν εύκολη η απόφαση για την προφυλάκιση. Τόσο ο ανακριτής όσο και η εισαγγελέας το σκέφτηκαν πολύ και συμπεριφέρθηκαν στον κατηγορούμενο με τον καλύτερο τρόπο, δηλαδή δεν τον αντιμετώπισαν ως εγκληματία. Σε δύο μήνες θα κάνουμε αίτηση για αποφυλάκιση» τόνισε στην «Espresso» ο κ. Καζαντζής.

Χθες κατέθεσαν ως μάρτυρες υπεράσπισης ο 18χρονος αδελφός του και μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας (που επίσης είχε τραυματιστεί ελαφρά από το μαχαίρι του 22χρονου), οι αδελφές του 20 και 16 ετών και ο πατέρας του.

Η συμπαράσταση της οικογένειας προς τον 22χρονο ήταν εμφανής, αφού, ώσπου να έρθει η ώρα να μπει στο γραφείο του ανακριτή, τον είχαν αγκαλιάσει και του ψιθύριζαν καθησυχαστικά λόγια!

Μάλιστα, προς το τέλος της ανάκρισης βρέθηκαν στο δικαστικό μέγαρο και τα αδέλφια της άτυχης 44χρονης. Οταν ο ανιψιός τους βγήκε από το γραφείο, του είπαν: «Θα είμαστε μαζί σου, γιατί πιστεύουμε ότι δεν ήθελες να το κάνεις αυτό»!

Οπως είπαν οι δικηγόροι, στο δικαστήριο θα προβάλουν τον μειωμένο καταλογισμό ως ισχυρισμό για ελαφρυντικό προκειμένου ο 22χρονος να καταδικαστεί με τη μισή ποινή, ενώ η έλλειψη δόλου είναι το πρώτο ελαφρυντικό.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι ηθοποιών – Ερωτεύτηκαν στα γυρίσματα

Ερωτεύτηκαν στα γυρίσματα και έγιναν ζευγάρι στη ζωή. Για ποιους πρόκειται;

«Τσάκωσαν» γνωστή τραγουδίστρια σε ρομαντικό δείπνο με πολιτικό

Τι συνέβη με την τραγουδίστρια και τον πολιτικό;

Δακρυσμένη on camera η Εβελίνα Νικόλιζα: «Μου έχουν σπάσει όλοι τα νεύρα»

Συναισθηματικά φορτισμένη η Εβελίνα Νικόλιζα ανέβασε το νέο της vlog στο youtube μη κρύβοντας τα δάκρυά της.

Τίνα Μεσσαροπούλου: Η γνωριμία με τον Γιώργο Μυλωνάκη, ο έρωτας και ο γάμος

Θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσε το σχόλιο της Ζωής Κωνσταντοπούλου...

Μελίνα Νικολαΐδη: Νέα αρχή μετά τον χωρισμό με τον Φιντιρίκο – Η μετακόμιση και η μελαγχολία

Η Μελίνα Νικολαΐδη χώρισε πρόσφατα με τον Δημήτρη Φιντιρίκο και έφυγε από το σπίτι του καθώς έμενε μαζί του όταν βρισκόταν στην Ελλάδα.

Γιόρτασαν 50 χρόνια γάμου οι γονείς παρουσιάστριας δελτίου ειδήσεων

Οι γονείς γνωστής δημοσιογράφου και παρουσιάστριας δελτίου ειδήσεων γιόρτασαν την 50η επέτειο γάμου τους.

Η Μαρίνα Βερνίκου ποζάρει με μπικίνι στα 48 της και προκαλεί πανικό

Η Μαρίνα Βερνίκου μετά από τρία παιδιά στα 48...
spot_img
spot_img