Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Πέννες με πέστο βασιλικού από τον Τίμο Ζαχαράτο

Ο Τίμος Ζαχαράτος ετοίμασε στην κουζίνα της εκπομπής «Πάμε...

Μέσα σε μία εβδομάδα έχουν γίνει ήδη 41 καταγγελίες για ενδοσχολική βία...

Σοβαρές αλλαγές στα σχολεία, που θα οδηγήσουν στην ισχυροποίηση...

Αποτύπωμα στη σκανδάλη της καραμπίνας δείχνει ότι ο 36χρονος σκότωσε τη...

Επιβεβαιώθηκε η δολοφονία της 63χρονης γυναίκας από τον ίδιο...

Βροχή οι καταγγελίες γυναικών στην Κρήτη για ενδοοικογενειακή βία

Διαδέχονται η μία την άλλη οι καταγγελίες γυναικών στην...

Οι λατρεμένοι γείτονες του Κώστα Βουτσά!

Με τα καλύτερα λόγια μιλούν στην «Εspresso» οι άνθρωποι που γνωρίζουν τον κωμικό ηθοποιό για περισσότερα από 20 χρόνια

Με τα καλύτερα λόγια μιλούν στην «Εspresso» οι άνθρωποι που γνωρίζουν τον κωμικό ηθοποιό για περισσότερα από 20 χρόνια

Σε γαμήλιους ρυθμούς κινείται η γειτονιά του Κώστα Βουτσά στο Κολωνάκι. Ολοι έχουν χαρές για τον επικείμενο γάμο του ηθοποιού με την εγκυμονούσα σύντροφό του Αλίκη Κατσαβού και κυρίως 06εκείνοι που έλαβαν το προσκλητήριο στο κινητό τους. Γιατί το ζευγάρι δεν τύπωσε προσκλήσεις, καθώς προτίμησε το κάλεσμα να είναι μυστικό και για λίγους.

ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΡΔΑ

Οι γείτονες του γαμπρού, που τον γνωρίζουν για περισσότερα από 20 χρόνια, μιλούν στην «Espresso» με τα καλύτερα λόγια για τον καλαμπουρτζή πρωταγωνιστή, χαρακτηρίζοντάς τον πρωινό τύπο, καλό πελάτη και αξιαγάπητο άνθρωπο. Ωστόσο, όλοι κάνουν παράπονα ότι τις τελευταίες ημέρες το ζευγάρι έχει… εξαφανισθεί!

Το ζεύγος των Σπύρου και Σούλας Λυκιαρδόπουλου διατηρεί κατάστημα ψιλικών δύο τετράγωνα από το διαμέρισμα του Βουτσά. Είναι οι επιστήθιοι φίλοι του ηθοποιού στη γειτονιά. «Σπουδαίος άνθρωπος και γείτονας! Απλός, χαμογελαστός και με απίστευτο χιούμορ. Κάθεται κάποια πρωινά μαζί μας και πιάνουμε κουβέντα. Αγοράζει το καφεδάκι του από δίπλα και έρχεται να το πιούμε μαζί» λέει η κυρία Σούλα και το πρόσωπό της φωτίζεται από την αγάπη που τρέφει στον Κώστα mg 3231Βουτσά. «Ηρθε στον γάμο μας, στις βαφτίσεις των παιδιών μας Αννέτας και Μπάμπη και έχει μεγάλη αδυναμία στην κόρη μας» συμπληρώνει.

Ο σύζυγός της Σπύρος βρέθηκε στο παρελθόν καλεσμένος του Γιώργου Παπαδάκη στην εκπομπή «Sold out», σε ένα αφιέρωμα για τον κωμικό. «Μου το ζήτησε ο Βουτσάς και φυσικά δεν του αρνήθηκα. Ηθελαν τους -εκτός σοουμπίζ- φίλους του» θυμάται εκείνος. Μιλούν για τη σύντροφό του Αλίκη με γλυκά λόγια, για την ευγένεια και την ομορφιά της, τονίζοντας ότι έχουν ημέρες να τη δουν.

10

Λίγα μέτρα πιο πάνω, το ιστορικό καφέ-ζαχαροπλαστείο Desire είναι ο τόπος συνάντησης του Βουτσά με δημοσιογράφους. «Εδώ κάνει επίσης και τα επαγγελματικά ραντεβού του. Τι να πεις για τον Κώστα! Χαιρόμαστε πολύ όλοι για τον γάμο του» αποκαλύπτει ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης Γιάννης Σταθόπουλος, συμπληρώνοντας ότι ο 86χρονος καλόκαρδος και χωρατατζής πρωταγωνιστής προτού πάει στο θέατρο συχνά περνάει από το μαγαζί και αγοράζει γλυκά για τους συναδέλφους του στην παράσταση.

04
Οι γείτονες παραπονιούνται ότι τις τελευταίες εβδομάδες τον έχουν χάσει και η Αλίκη δεν πολυκυκλοφορεί. «Δεν πολυβγαίνει έξω όπως πριν. Ο Κώστας Βουτσάς είναι από τους πολύ πρωινούς πελάτες. 02Πριν από τις 7 έρχεται για το πρώτο καφεδάκι της ημέρας. Παραγγέλνει ελληνικό σκέτο, αλλά παραπονιέται ότι του λείπει η ζάχαρη!» λέει με χαμόγελο η υπάλληλος του μικρού καφέ που βρίσκεται σχεδόν κάτω από το διαμέρισμα του αειθαλούς ηθοποιού.

Στην απέναντι γωνία, στο delicatessen του Αγγελου Σίλμπα (από τους παλαιότερους εμπόρους της περιοχής) ο 85χρονος μέλλων γαμπρός αγοράζει… σούσι! «Προμηθεύεται βιολογικά φρούτα και οπωρολαχανικά, όχι πολλά. Λατρεύει τα ντελικατέσεν προϊόντα και τελευταία έχει γίνει οπαδός του σούσι» αποκαλύπτει ο επιχειρηματίας, για να συμπληρώσει ο υπάλληλος Γιώργος Χρηστάκης ότι στο παρελθόν ο ηθοποιός προμηθευόταν βασιλικό πολτό και έδειχνε μεγάλη αδυναμία στις κρέμες και τα ρυζόγαλα. «Τώρα τα έχει κόψει αυτά. Προσέχει περισσότερο τη διατροφή του, μάλλον λόγω Αλίκης. Χαιρόμαστε πολύ που θα παντρευτούν» πρόσθεσε ο πωλητής.

07

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για τον γάμο με την Αλίκη Κατσαβού

Δέκα ημέρες απέμειναν για τον γάμο του Κώστα Βουτσά με την ηθοποιό Αλίκη Κατσαβού και οι ετοιμασίες του ζευγαριού είναι πλέον πυρετώδεις. Ο 85χρονος μπον βιβέρ ηθοποιός και η 37χρονη σύντροφός του περιμένουν πώς και πώς να ανεβούν τα σκαλιά του Δημαρχείου Αθηνών το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου στις 12.30 το μεσημέρι σε μια σεμνή τελετή, που και οι δύο επιθυμούν να γίνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Τι και αν τους χωρίζουν 48 ολόκληρα χρόνια; Τι και αν ο «αιώνιος έφηβος» του θεάτρου έχει κάνει τρεις γάμους; Ο έρωτας… έτη δεν κοιτά και η επιθυμία τους να παντρευτούν θα πραγματοποιηθεί, με μάρτυρες τις καλές φίλες τους Μάρθα Καραγιάννη και Ντόρα Ντούμα.
Η Αλίκη, που διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της και περιμένει αγοράκι, αναμένεται να κλέψει τις εντυπώσεις με το υπέροχο νυφικό της, αφού το σχέδιο παραπέμπει σε ανάποδο κρίνο!

Νυφικά πουγκιά

Τις μπομπονιέρες επιμελήθηκε γνωστό ζαχαροπλαστείο που δημιούργησε νυφικά πουγκιά, τα οποία θα περιέχουν γλυκά μακαρόν και ευχαριστήριο μήνυμα των δύο ηθοποιών.
Οι γαμήλιες διαδικασίες, όπως έγινε γνωστό, επισπεύστηκαν, καθώς τον Μάρτιο η θεατρική παράσταση της Μιμής Ντενίση «Σμύρνη μου αγαπημένη» -στην οποία συμμετέχει ο πρωταγωνιστής- θα «μετακομίσει» στη Θεσσαλονίκη και έτσι δεν υπήρχε χρόνος για να προγραμματιστεί η χαρμόσυνη τελετή.
Ο Κώστας Βουτσάς θα ντυθεί γαμπρός για τέταρτη φορά, ενώ είναι άγνωστο αν στην τελετή θα παρευρεθούν οι πρώην σύζυγοί του Ερρικα Μπρόγερ, Θεανώ Παπασπύρου και Εύη Καραγιάννη, αλλά και οι κόρες του, με εξαίρεση τη Σάντρα που δήλωσε ότι θα είναι από τις πρώτες στον γάμο!

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...