Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

Toυ έκοψε το πέος αλλά τον θέλει πίσω

Ο Βραζιλιάνος που ακόμη μπαινοβγαίνει στα χειρουργεία για να...

Ζευγάρι έπαιξε άθελά του τους ίδιους αριθμούς και κέρδισε 1.000.000 δολάρια από...

Τύχη βουνό είχε ζευγάρι στις ΗΠΑ που κατά λάθος...

Ο διδάκτωρ καρδιολόγος Χαράλαμπος Κάββουρας μιλάει για τα πολλά εμφράγματα στη showbiz...

Τι συμβαίνει πλέον και νέοι άνθρωποι από τον χώρο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Ethical Coffee Company στην Ελλάδα

Σε συνεργασία με την αλυσίδα super market Σκλαβενίτης

Η Ethical Coffee Company επεκτείνει τη ραγδαία διεθνή ανάπτυξή της και με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την παρουσία της στην ελληνική αγορά σε συνεργασία με την αλυσίδα super market Σκλαβενίτης. Σε ένα δύσκολο οικονομικά περιβάλλον, και σε μια απαιτητική αγορά όσον αφορά την ποιότητα του καφέ, ο Espresso της Ethical coffee Company επιλέχθηκε από την αλυσίδα super market Σκλαβενίτης για την υψηλή ποιότητά του και τη μακρόχρονη δέσμευσή του ως προς το περιβάλλον.

Αυτά τα νέα ικανοποιούν τον Jean Paul Gaillard, πρόεδρο της Ethical Coffee Company: “η καινούργια αυτή συνεργασία επιβεβαιώνει την υψηλή ποιότητα του καφέ μας”. Από το ξεκίνημα των συζητήσεων, που διήρκησαν αρκετούς μήνες, ήταν ξεκάθαρο ότι το όραμα για την υψηλή ποιότητα και τη δέσμευση προς το περιβάλλον είναι αμοιβαίο μεταξύ του Σκλαβενίτη και της Ethical Coffee Company.

Το αμοιβαίο αυτό όραμα επιβεβαιώνει ότι η σκληρή προσπάθεια για την επιλογή των καλύτερων κόκκων καφέ, το ενδιαφέρον για το χαρμάνι και το ψήσιμο, καθώς και η  εξαιρετική ποιότητα, αποτυπώνονται με τη διαρκή αύξηση απαιτητικών καταναλωτών. “Αυτή η συνεργασία, επιβεβαιώνει ότι και οι δύο φιλοσοφίες στηρίζονται στην αφοσίωση και τη σχολαστικότητα, τόσο ως προς την ποιότητα όσο και ως προς το περιβάλλον” καταλήγει ο Jean-Paul Gaillard.22f896g3

Οι ποικιλίες της κάψουλας καφέ που διατίθενται στην αλυσίδα supermarket Σκλαβενίτης είναι:

Espressivo: Αυτός ο αυθεντικός ιταλικός Espresso έχει πολύ δυνατή προσωπικότητα. Είναι το αποτέλεσμα ενός χαρμανιού 70% Arabica με 30% Robusta για μια έντονα δυνατή εμπειρία, με ολοκληρωμένη αίσθηση στο στόμα και ένα λεπτό συνδυασμό γεύσεων που ενισχύει το χαρακτήρα του και ιδιαίτερα τη διάρκεια της επίγευσης.  Απολαύστε τον δυνατό (25ml).

Arabica Forte: Arabica από την Αφρική και τη Νότια Αμερική σε απόλυτη αρμονία. Για τον παθιασμένο λάτρη του καφέ. Θα του αποκαλύψει έντονα και πλούσια αρώματα με μια ιδέα από φρούτα.   Ιδανική ποσότητα εκχύλισης 40ml.

Ristretto: Περιλαμβάνει κυρίως Arabica από τη Λατινική Αμερική, με μια μικρή δόση Robusta Μαδαγασκάρης που ενισχύει το άρωμα. Έντονα, συμπυκνωμένα αρώματα για τον απαιτητικό γευσιγνώστη.  Απολαύστε τον σε πολύ μικρό φλιτζάνι των 25 ml.

Decarabica:  Όλη η γεύση και η απαλότητα των καλύτερων ντεκαφεινέ Arabica και Robusta συνδυάζονται με απόλυτο σεβασμό για το προϊόν. Το χαρμάνι αυτό προσφέρει την τέλεια ισορροπία δύναμης και απαλότητας, και ολοκληρώνεται με μια πυκνή βελούδινη πινελιά.  Ιδανικός για το τέλος της ημέρας (40ml).

Στόχος του καφέ Espresso τηςEthical Coffee Company είναι να επεκτείνει την πρόσβαση στην αυθεντική παράδοση της υψηλής ποιότητας του Ιταλικού espresso. Σε αυτό συμβάλλει η αναβάθμισή της κάψουλας σε βιοδιασπώμενη συσκευασία , και ο καφές, που η ποιότητά του είναι εφάμιλλη της ποιότητας του καλύτερου espresso στην αγορά.

Το προϊόν είναι διαθέσιμο σε μεγάλα super market ή σε καταστήματα πώλησης στο διαδίκτυο σε ανταγωνιστικές τιμές.

Η επιλογή του καφέ από τις καλύτερες σοδειές καφέ Arabica από την Κολομβία, την Κεντρική Αμερική, την Ινδία, την Αιθιοπία, την Κένυα και άλλα σημεία του κόσμου, το αργό ψήσιμο και οι αυστηρή τήρηση της παραγωγικής διαδικασίας για την εκχύλιση του μοναδικού αρώματος, η καινοτόμα συσκευασία που διασφαλίζει την ιδανική διατήρηση του καφέ, και τέλος ο βέλτιστος χρόνος εκχύλισης διάρκειας 25-30 δευτερολέπτων, συντελούν στην ασυναγώνιστη γεύση του καφέ.

Ένας αυθεντικός espresso παρασκευάζεται διοχετεύοντας ζεστό νερό με μεγάλη πίεση μέσα από ψιλοαλεσμένο καφέ. “Όπως συμβαίνει στα καλύτερα ιταλικά καφέ, ο espresso μας χρειάζεται 25-30 δευτερόλεπτα για να αναδείξει το υπέροχο άρωμά του” εξηγεί ο Jean-Paul Gaillard, πρόεδρος της Ethical Coffee Company.  Αυτά τα ελάχιστα παραπάνω δευτερόλεπτα, διασφαλίζουν την ασυναγώνιστη γεύση του espresso.

To σύνθημα του “Espresso” της Ethical Coffee Company είναι:  να ΄προσφέρει στο ευρύτερο δυνατό κοινό την ευκαιρία να δοκιμάσουν υψηλής ποιότητας espresso ενώ ξεκινά μια φιλική προς το περιβάλλον προσέγγιση χάρη στην βιοδιασπώμενη κάψουλα που παρασκευάζει.

Η κάψουλα της Ethical Coffee Company

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά της κάψουλας, σε συνδυασμό με την ποιότητα του καφέ, είναι απαραίτητα για να διατηρήσουν την γεύση του καφέ και να την αναδείξουν στο φλυτζάνι.  Δύο χρόνια έρευνας κατέληξαν στην δημιουργία της βιοδιασπώμενης κάψουλας νέας γενιάς, η οποία συνεχώς εξελίσσεται.  Είναι συμβατή με όλες της μηχανές της Nespresso, (σήμα κατατεθέν ιδιοκτησίας τρίτων χωρίς σύνδεση με την Ethical Coffee Company.

Οι βιοδιασπώμενες κάψουλες της Ethical Coffee Company, παρασκευάζονται στην Γαλλία και είναι οι μοναδικές στον κόσμο που έχουν πιστοποιηθεί με το Ευρωπαϊκό πρότυπο EN13432.  Πρόκειται για τις πιο τεχνολογικά εξελιγμένες κάψουλες της αγοράς. Κατασκευάζονται πρωτίστως από φυτικές ίνες και άμυλο, και αποσυντίθενται στο περιβάλλον σε διάστημα έξι μηνών μετά από την χρήση τους.

Σε αντίθεση με τις πλαστικές κάψουλες ή τις κάψουλες από αλουμίνιο, οι οποίες καταναλώνουν μεγάλη ποσότητα ενέργειας (διοξείδιο το άνθρακα) για να παραχθούν, οι κάψουλες της Ethical Coffee Company, οι οποίες είναι φτιαγμένες από φυσικά υλικά, είναι απόλυτα βιοδιασπώμενες και φιλικές προς το περιβάλλον, και μπορούν να παράγουν ενέργεια σε μορφή βιομάζας.

Η βιομάζα χρησιμοποιείται από την ανθρωπότητα από την ανακάλυψη της φωτιάς.  Παραμένει η πρωταρχική ανανεώσιμη πηγή ενέργειας στον κόσμο, χρησιμοποιείται κυρίως για θέρμανση και μαγειρική, στις αναπτυσσόμενες και όχι βιομηχανικά εξελιγμένες χώρες.  Η χρήση βιομάζας για την παραγωγή ενέργειας είναι αλληλένδετη με τις προηγμένες  χώρες που αντιμετωπίζουν προβλήματα αλλαγής κλίματος και την πιθανότητα εξάντλησης των ορυκτών καυσίμων. Αυτή η μοναδική κάψουλα είναι μια μεγάλη καινοτομία όχι μόνο σε σχέση με την ποιότητα αλλά και για την συνεισφορά της στο περιβάλλον και το μέλλον των παιδιών μας.

Διαχείριση αποβλήτων και περιβάλλον

Τα απόβλητα από τις συσκευασίες, αποτελούν το μεγαλύτερο μέρος όλων των συνολικών αποβλήτων.  Στόχος είναι να μετατραπούν τα οικιακά απόβλητα σε βιοδιασπώμενα ή κομπστοποιημένα.   Με τον τρόπο αυτό τα φυσικά προϊόντα θα επιστρέφουν στην φύση, ενώ παράλληλα θα παράγουν ενέργεια.

Η ανακύκλωση συχνά εκλαμβάνεται ως μέση λύση.  Χρειάζεται όμως εκτενή συλλογή, διαλογή και υποδομή διανομής, συνεπώς πολύ ενέργεια.  Σε πολλές περιπτώσεις ανακύκλωσης η περιβαλλοντολογική ισορροπία είναι αρνητική ή ισούται με την απλή απόρριψη της αρχικής συσκευασίας.  Με αφορμή τα παραπάνω o δήμος του Παρισίου δίνει το παράδειγμα, παίρνοντας ως πρωτοβουλία την ενθάρρυνση για κομποστοποίηση αντί για ανακύκλωση.  Χρησιμοποιώντας τις βιοδιασπώμενες κάψουλες δεν χρειάζεται επιλεκτική ή πολύπλοκή διαλογή των απορριμμάτων, ή ανακύκλωση.  Η κάψουλα επιστρέφει και αποσυντίθεται στην φύση.

Παρουσίαση Ομίλου Ethical Coffee Company

Η Ethical Coffee Company είναι μία ελβετική εταιρεία που ιδρύθηκε το 2008 από τον Πρόεδρό της, Jean-Paul Gaillard (πρώην πρόεδρος της εταιρείας Nespresso).  Έχει αναπτύξει και εμπορεύεται στην Γαλλία (από το 2010) και σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες (από το 2011) τις βιοδιασπώμενες κάψουλες που είναι συμβατές με τις μηχανές Νespresso και είναι κατοχυρωμένες με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Οι νέας γενιάς καινοτόμες πλήρως βιοδιασπώμενες περιέχουν espresso που η ποιότητά του έχει αναγνωριστεί ως εφάμιλλη ή και καλύτερη από τον ανταγωνισμό.

Σεβασμός προς το περιβάλλον, καινοτόμα τεχνολογία, αυθεντικότητα και αξιοπιστία είναι οι ουσιώδεις αξίες της Εthical Coffee Company.  Οι κάψουλες καφές espresso της Ethical Coffee Company παρασκευάζονται στην Γαλλία.

Η Ethical Coffee Company έχει την στήριξη σημαντικών ιδιώτων και θεσμικών επενδυτών στην Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένων και των 21 Centrale Partners, Οικογένεια Benetton, Compagnie Financiere Saint-Saint Honore, Unigrains, Arthur World Finance (AWF).

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.ethicalcoffeecompany.com

{{-PCOUNT-}}28{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Ο ανάδρομος στο νέο συμβόλαιο με το Mega και η Ελένη που μόλις… ξύπνησε

Αφιλτράριστη Μενεγάκη και ανάδρομος Ερμής! Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη...

Παρίστανε την ανήλικη για να… πάει με πιτσιρίκια

Τη 14χρονη μαθήτρια υποδυόταν στο Snapchat η 23χρονη Αλίσα...