Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ένα ζευγάρι που είχε χωρίσει ξανασμίγει

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Instagramικά παιχνιδάκια για Μάστορα και Καληφώνη

Χωρισμός ή απλώς μια κρίση στη σχέση του ζευγαριού;...

«Σασμός»: O Μαθιός με την Βασιλική είναι έτοιμοι να μάθουν αν περιμένουν...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η πολυπόθητη στιγμή...

Παύλος Κυριάκης: Ο πιο επιδραστικός Έλληνας chef παίζει μεγάλη… μπάλα στην Κρήτη

Όταν ο Μύρων και η Έλενα Τουπογιάννη κατέληξαν στο...

Ολη η αλήθεια για την υγεία του Τόλη

Τι λέει η Γκερεκου για την παράταση παραμονής του στο 251 Νοσοκομείο

Τι λέει η Γκερεκου για την παράταση παραμονής του στο 251 Νοσοκομείο

Αγωνίας συνέχεια για τον Τόλη Βοσκόπουλο, ο οποίος διανύει την τρίτη εβδομάδα νοσηλείας του στο 251 Γενικό Νοσοκομείο της Αεροπορίας.

Ο «άρχοντας της νύχτας» μεταφέρθηκε στην κλινική με συμπτώματα ουρολοίμωξης την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου και, παρά τις διαβεβαιώσεις των γιατρών πως σύντομα θα έπαιρνε εξιτήριο, τελικά χρειάστηκε να παρατείνει τη νοσηλεία του, αφού η ανάρρωσή του δεν είχε τον ρυθμό που ήθελαν οι θεράποντες γιατροί του. Για τον λόγο αυτόν τού συνέστησαν να παραμείνει στο νοσοκομείο όσο χρειαστεί για πιο στενή παρακολούθηση, αλλά και για την απαραίτητη ενδοφλέβια χορήγηση ισχυρών αντιβιοτικών.

Αντικατάσταση

Ετσι, ο 76χρονος καλλιτέχνης αναγκάστηκε να διακόψει νωρίτερα τις εμφανίσεις του στο Baraonda (ήταν προγραμματισμένο να ολοκληρωθούν στα τέλη Μαρτίου), παραδίδοντας το μικρόφωνο στον Σταμάτη Κόκοτα. Το γεγονός ότι ο πάντα δυναμικός ερμηνευτής κατέβηκε νωρίτερα από την πίστα ενέτεινε την αγωνία των θαυμαστών του για τη νέα περιπέτεια της υγείας του. Αρκετοί, άλλωστε, είναι οι φίλοι και οι στενοί συνεργάτες που τον επισκέπτονται, δίνοντάς του κουράγιο. Συχνά δίνει το «παρών» και η 15χρονη κόρη του, Μαρία, η μεγάλη αδυναμία του.

Τον περασμένο Ιούλιο, ο Τόλης είχε εγχειριστεί στον θώρακα για να του αφαιρεθεί όγκος από τον άνω λοβό του δεξιού πνεύμονά του. Ηταν μια σοβαρή και ιδιαίτερα λεπτή χειρουργική επέμβαση, που πραγματοποιήθηκε από τον Ελληνοϊορδανό διευθυντή της Θωρακοχειρουργικής Κλινικής του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών, δρα Γαβριήλ Νταχάμπρε. Η κατάσταση της υγείας του είναι επιβαρυμένη και από αυτό το χειρουργείο, γι’ αυτό και ο προσωπικός γιατρός του τού συνέστησε να σταματήσει για φέτος τις εμφανίσεις του στις πίστες, όπως αναφέρει έγκυρη πηγή.

Γκερέκου: «Ο Τόλης εδώ και πέντε μήνες δεν έχει πυρετό»

aw«Ο Τόλης μπήκε στο νοσοκομείο με εμπύρετο ουρολοίμωξη και πλέον, εδώ και πέντε ημέρες, είναι απύρετος και έχει υποχωρήσει η λοίμωξη» αναφέρει στην «Espresso» η σύζυγός του Αντζελα Γκερέκου.
Η πρώην υπουργός εμφανίζεται καθησυχαστική και μας πληροφορεί ότι ο δημοφιλής τραγουδιστής αναμένεται να πάρει εξιτήριο το πιθανότερο στο τέλος της εβδομάδας.
«Είναι πολύ καλύτερα, αλλά πρέπει να ολοκληρώσει τον 20ήμερο κύκλο της αντιβίωσης για να πάρει εξιτήριο. Είναι επιβεβλημένο αυτό και, επειδή η αγωγή είναι ενδοφλέβια, δεν μπορεί να γίνει στο σπίτι. Γι’ αυτό και παραμένουμε στο ΓΝΑ».
Μάλιστα, όπως αναφέρει στην «Εspresso» η κυρία Γκερέκου, «ο σύζυγός μου μίλησε με τον επιχειρηματία του Baraonda και τον προέτρεψε να προχωρήσει με άλλον συνάδελφό του, μιας και εκείνος θα πρέπει να ξεκουραστεί για λίγο».

Το μαγαζί

Οπως επισημαίνει μάλιστα η πρώην υπουργός, «ο Τόλης δεν ήθελε να κλείσει το μαγαζί εξαιτίας του και να χάσουν τις δουλειές τους οι εργαζόμενοι εκεί, όπως δεν ήθελε να αφήσει εκτεθειμένο και το μαγαζί».
Ο σπουδαίος καλλιτέχνης, που «λαχτάρισε» το πολυπληθές κοινό του, ολοκληρώνει την ενέσιμη θεραπεία του σε δύο ημέρες και ύστερα θα παρακολουθείται από τους γιατρούς του για κάποια 24ωρα.
Οπως υποστηρίζει η Αντζελα Γκερέκου, ο αγαπημένος ερμηνευτής είναι σε καλή διάθεση, μετράει τις ώρες αντίστροφα ώσπου να πάρει εξιτήριο, τρώει κανονικά, και μάλιστα φαγητό μαγειρευτό από το σπίτι. Λίγο πριν από την έξοδό του από το νοσοκομείο θα υπάρξει και σχετικό ιατρικό ανακοινωθέν.

Βίβιαν Μπενέκου


{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Ελένη Προκοπίου αγκαζέ με τον Δημήτρη της

Μια σπάνια εμφάνιση από μια ακριβοθώρητη ηθοποιό. Τη σπουδαία...

Η διπλή gay ζωή γόνου εφοπλιστή

Νέος, όμορφος, γόνος εφοπλιστικής οικογένειας και ιδιαίτερα προβεβλημένος όχι...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Ο Νίκος Γαρεφαλάκης, που εμφανίστηκε στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», ήταν μέλος στη μαφία των 4 τροχών

«Εχει παρατήσει την υποκριτική κι έχει γίνει άλλος άνθρωπος»...

Άστραψαν τα φλας σε εκδήλωση εταιρίας ρούχων

Στο event της εταιρίας ρούχων του Νίκολας Γεωργίου συναντήθηκαν...