Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Η υπαρχιφύλακας, ο εραστής και η άλλη

Απίστευτη ιστορία με την «J. Lo της ΕΛ.ΑΣ.»! Πώς την «έδωσε» η προδομένη κολλητή της και συνελήφθη με ποσότητα χασίς, η οποία βρέθηκε στο σπίτι της

Με τον χειρότερο τρόπο πλήρωσε την ομορφιά της η… J.Lo της ΕΛ.ΑΣ.! Η καυτή υπαρχιφύλακας (με τις καμπύλες που θυμίζουν αυτές της διάσημης τραγουδίστριας) φέρεται ότι έμπλεξε σε ερωτικό τρίγωνο με τον εραστή της κολλητής της! Οταν εκείνη έμαθε ότι διατηρούσαν ερωτική σχέση, αποφάσισε να εκδικηθεί και την «έδωσε» στην Αστυνομία αποκαλύπτοντας το πάθος της για το χασίς!

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΘΕΟΔΟΣΗ Π. ΠΑΝΟΥ

Σύμφωνα με άριστα διασταυρωμένες πληροφορίες της «Espresso», η 35χρονη αστυνομικίνα, η οποία υπηρετεί σε υπηρεσία της Αττικής με χρέη γραμματείας, συνελήφθη από συναδέλφους της, καθώς φέρεται ότι βρέθηκε στο σπίτι της ποσότητα χασίς που είχε για ιδία χρήση.

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη πριν από μερικές ημέρες, όταν αρμόδια υπηρεσία δέχτηκε επίσημη καταγγελία από μια γυναίκα.

Η καταγγέλλουσα κατέθεσε επώνυμα πως η υπαξιωματικός της Αστυνομίας κάνει χρήση ναρκωτικών και έχει χασίς στο διαμέρισμά της, σε περιοχή του κέντρου των Αθηνών.

Αμέσως οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα στο σπίτι της υπαρχιφύλακα και ανακάλυψαν το χασίς, με αποτέλεσμα η πανέμορφη συνάδελφός τους να συλληφθεί, να σχηματιστεί εις βάρος της δικογραφία και να παραπεμφθεί στον εισαγγελέα, ο οποίος της όρισε τακτική δικάσιμο.

Η 35χρονη, που οι συνάδελφοί της αποκαλούν «J.Lo», λόγω της ομοιότητας στο πρόσωπο και στη σωματοδομή με την Τζένιφερ Λόπεζ, είναι μια αστυνομικός που δεν είχε δώσει ποτέ δικαίωμα για το παραμικρό σχόλιο. Μάλιστα, όταν υπηρετούσε σε μάχιμες υπηρεσίες, ήταν η πρώτη που έμπαινε στη «φωτιά»! Ομως βρέθηκε με χειροπέδες, εξαιτίας μιας ερωτικής τρέλας!

Οπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η υπαρχιφύλακας έχει μια κολλητή φίλη, η οποία το τελευταίο διάστημα διατηρούσε θυελλώδη δεσμό με συνομήλικό της bon viveur.

Οι δυο τους διασκέδαζαν συχνά σε νυχτερινά κέντρα και στις περισσότερες εξόδους είχαν μαζί τους την εντυπωσιακή αστυνομικό. Ομως φαίνεται πως ανάμεσα στην υπαρχιφύλακα και στον εραστή της άλλης άρχισε να αναπτύσσεται έντονη έλξη! Παραμένει άγνωστο ποιος έκανε την πρώτη κίνηση, ωστόσο η όμορφη αστυνομικίνα ξεκίνησε σχέση με τον εραστή της κολλητής της!

Εκδίκηση

Ολα δείχνουν πως όταν η «άλλη» ανακάλυψε τη… διπλή προδοσία, έγινε πυρ και μανία, και αποφάσισε να πάρει εκδίκηση. Γνωρίζοντας πως η πρώην (πια) φίλη της έκανε χρήση χασίς και κρατούσε μια ποσότητα στο διαμέρισμά της για προσωπική χρήση, δεν το σκέφτηκε πολύ!

Εκανε καταγγελία σε συγκεκριμένη υπηρεσία της ΕΛ.ΑΣ., με αποτέλεσμα να κινηθούν οι διαδικασίες για να γίνει έρευνα με κάθε νόμιμο τρόπο.

Μόλις βρέθηκαν τα ναρκωτικά, η hot αστυνομικός είδε να γκρεμίζεται η καριέρα που είχε χτίσει με πολύ κόπο. Αμέσως τέθηκε σε 18μηνη αργία και παραπέμφθηκε στη Δικαιοσύνη, ενώ η τελική απόφαση για το αν θα παραμείνει στην ΕΛ.ΑΣ. θα ληφθεί όταν ολοκληρωθεί η ακροαματική διαδικασία στα δικαστήρια.

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...