Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Προβλέψεις για 29/5

ΚΡΙΟΣ: Πιστεύετε ότι μπορείτε να καταφέρετε σχεδόν τα πάντα και είναι αλήθεια, καθώς οι ικανότητές σας είναι πολλές. Οι εξελίξεις όμως δεν είναι τόσο γρήγορες όσο θα θέλατε, γι’ αυτό καλό θα είναι να οπλιστείτε με υπομονή. Το βασικό είναι να διατηρήσετε την αισιοδοξία σας, μόνο με θετική στάση θα μπορέσετε να πετύχετε τους σκοπούς σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα σας παρουσιαστούν ξαφνικά οι ευκαιρίες που πάντα αναζητούσατε και θα αφορούν κάτι που εσείς οι ίδιοι θεωρείτε πολύ σημαντικό. Δεν έχετε παρά να δραστηριοποιηθείτε και να αξιοποιήσετε τις καταστάσεις προς όφελός σας. Μπορείτε να δοκιμάσετε την τύχη σας και να διασκεδάσετε με αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αν και είστε πολύ κοινωνικοί προτιμάτε για σήμερα την παρέα λίγων και εκλεκτών. Δεν έχετε και άδικο, καθώς έχετε καταλάβει πως δεν είναι όλοι αληθινοί μαζί σας και επιπλέον δεν έχετε όρεξη για θορυβώδεις δραστηριότητες. Προτιμάτε να χαλαρώσετε. Κάτι τέτοιο θα σας αναζωογονήσει, διότι ήσασταν υπερβολικά ενεργητικοί τις προηγούμενες ημέρες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Καλό θα είναι να γνωρίζετε τα όριά σας και να μην τα ξεπερνάτε, γιατί έτσι οδηγήστε σε υπερβολές που δεν είναι προς όφελός σας. Πάνω απ’ όλα όμως μη βασίζεστε σε γνώμες άλλων. Αν είναι να κάνετε λάθη, προτιμότερο να είναι καθαρά δικά σας. Παρ’ όλα αυτά, η ημέρα είναι ιδανική για να απαλλαγείτε από πιεστικές καταστάσεις ή μια κακή συνήθεια.

ΛΕΩΝ: Το έντονο ταμπεραμέντο σας καίει καρδιές και θα σας βοηθήσει να περάσετε συναρπαστικές στιγμές με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Η διάθεσή σας είναι αισιόδοξη και το ένστικτό σας θα σας καθοδηγήσει για τις κινήσεις που πρέπει να κάνετε. Οι φίλοι σας στέκονται δίπλα σας, πάντα πρόθυμοι να σας βοηθήσουν όσο μπορούν. Το κυριότερο είναι ότι θα ευχαριστηθείτε την παρέα τους και θα περάσετε καλά μαζί τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Απολαμβάνετε τόσο σταθερότητα όσο και ασφάλεια στην οικογενειακή, προσωπική και αισθηματική σας ζωή. Οι άλλοι δείχνουν πόσο σας εκτιμούν, γι’ αυτό καλό θα είναι να είστε και εσείς ανάλογα εκδηλωτικοί μαζί τους. Πολύ καλές είναι οι εξελίξεις για τα οικονομικά σας. Κάνετε μια σωστή διαχείριση που καλύπτει τις ανάγκες σας, ενώ δεν αποκλείεται κάποια επιπλέον χρήματα να έρθουν στα χέρια σας.

ΖΥΓΟΣ: Πολλές και ενδιαφέρουσες συναντήσεις θα έχετε σήμερα με πρόσωπα που σας εκτιμούν αληθινά και θα σας χαροποιήσουν πολύ με την ευχάριστη συντροφιά τους. Πέρα από την αναψυχή μπορεί να ακούσετε κάποιες γνώμες που θα σας βοηθήσουν στο να υλοποιήσετε μελλοντικά σας σχέδια. Αξίζει να είστε ανοιχτοί σε κάθε ενδεχόμενο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δεν χρειάζεται να είστε απρόσιτοι και εριστικοί. Ετσι καταφέρνετε να αποξενώσετε τους πάντες. Είναι σημαντικό να είστε καλοί ακροατές και να μην επιμένετε με φανατισμό σε ό,τι θεωρείτε σωστό. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στη σχέση σας, καθώς εκεί μπορείτε πιο εύκολα να οδηγηθείτε σε λάθος στάση. Ασχοληθείτε με ό,τι σας χαλαρώνει και σας ευχαριστεί αληθινά προκειμένου να έχετε καθαρό νου που θα σας επιτρέψει να φερθείτε πιο σωστά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Πολλή αγάπη θα εισπράξετε τόσο από το οικογενειακό περιβάλλον όσο και από τον σύντροφό σας. Ετσι θα ανεβείτε ιδιαίτερα ψυχολογικά και θα νιώσετε πως ό,τι επιθυμούμε αληθινά πραγματοποιείται στο τέλος. Και πράγματι σήμερα μπορεί να δείτε κάποια ιδιαίτερη επιθυμία σας να γίνεται πραγματικότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σήμερα όλα φαίνεται πως πηγαίνουν κατ’ ευχή για εσάς, καθώς όλοι οι δρόμοι είναι ανοιχτοί για να πραγματοποιηθούν οι επιδιώξεις σας και να περάσετε την ημέρα όπως εσείς επιθυμείτε. Στα αισθηματικά όμως μπορείτε να πετύχετε τα περισσότερα, με την προϋπόθεση να εκφράζετε με λίγη περισσότερη άνεση τα αισθήματά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα καταλάβετε πως είναι πολλοί αυτοί που σας σκέπτονται και σας εκτιμούν αληθινά, μέσα από τα πολλά τηλεφωνήματα και τα μηνύματα που θα λάβετε σήμερα. Ετσι θα μπορέσετε να συναντηθείτε με αγαπημένα σας φιλικά πρόσωπα που θα σας βοηθήσουν να περάσετε πολύ καλά, αλλά θα σας δώσουν και πάρα πολύ καλές ιδέες που θα σας φανούν χρήσιμες στην πορεία.

ΙΧΘΥΕΣ: Φανείτε επιφυλακτικοί απέναντι στους πάντες και αποφύγετε να μιλάτε για τα σχέδιά σας, καθώς είναι αρκετοί αυτοί που κατά βάθος σας ζηλεύουν και δεν το δείχνουν. Εσείς ξέρετε την αξία σας, οπότε δεν χρειάζεται να αποδείξετε σε κανέναν τίποτα. Μπορείτε να περάσετε πολύ όμορφα τόσο με φίλους όσο και με τον σύντροφό σας.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...