Η γιατρίνα του Ριμπολόβλεφ!

Η Αμαλία Σωτηριάδου «διορίστηκε» με χορηγία του Ρώσου μεγιστάνα στο Νοσοκομείο Λευκάδας

Η Αμαλία Σωτηριάδου «διορίστηκε» με χορηγία του Ρώσου μεγιστάνα στο Νοσοκομείο Λευκάδας

Μια όμορφη Θεσσαλονικιά γιατρός εργάζεται τους τελευταίους μήνες ως επιστημονική συνεργάτις στο Νοσοκομείο Λευκάδας, ουσιαστικά χάρη στο κονδύλι ύψους 20.000 ευρώ που είχε διαθέσει τον Ιούνιο στον τοπικό Ιατρικό Σύλλογο ο Ρώσος «Mr Σκορπιός», για να βοηθήσει στην καλύτερη λειτουργία του νοσοκομείου.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

Η 27χρονη Αμαλία Σωτηριάδου αποφοίτησε τον Ιούλιο από την Ιατρική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και έκανε αιτήσεις για το αγροτικό που είναι υποχρεωμένη να κάνει για έναν χρόνο, για να πάρει ειδικότητα (η ίδια θέλει αναισθησιολογία). Η καλύτερη φίλη της είπε για την προσφορά του q 1κροίσου Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ, προκειμένου να ενισχυθεί με προσωπικό το νοσοκομείο, και εκείνη έσπευσε να το εκμεταλλευτεί.

«Η φίλη μου είχε πάει κάποιους μήνες νωρίτερα στο νησί με τον ίδιο τρόπο, όμως την κάλεσαν για να κάνει το αγροτικό της στη Μυτιλήνη και τελικά έφυγε» είπε η γιατρίνα στην «Espresso» και πρόσθεσε:

Aπο το φθινόπωρο

«Από τον Ιούλιο με είχε ενημερώσει για τη συγκεκριμένη θέση, όμως οικογενειακοί λόγοι δεν μου επέτρεψαν να πάω τότε στη Λευκάδα. Τελικά, πήγα το φθινόπωρο και αρχικά έκανα σύμβαση για δύο μήνες (Νοέμβριο και Δεκέμβριο), γιατί πίστευα ότι θα πάρω κάποια θέση αγροτικού. Δεν τα κατάφερα, οπότε το παρέτεινα για άλλο ένα τρίμηνο και τώρα περιμένω τα αποτελέσματα της προκήρυξης».

Η 27χρονη πληρώνεται κάθε μήνα από τον Ιατρικό Σύλλογο Λευκάδας, χάρη στο κονδύλι του Ρώσου: «Αυτή τη στιγμή στο νοσοκομείο βρίσκομαι ως επιστημονική συνεργάτις. Είμαι από νωρίς το πρωί μέχρι το μεσημέρι και η δουλειά μου είναι να βοηθάω στη χειρουργική και την ορθοπεδική κλινική, στα χειρουργεία και τα εξωτερικά ιατρεία. Ακούω, όμως, από τους γιατρούς ότι είναι δύσκολα τα πράγματα, όπως ότι δεν μπορούν να βγάλουν τις εφημερίες».
Τις ελεύθερες ώρες της η νεαρή γιατρός ανακαλύπτει τις ομορφιές του νησιού του Ιονίου και, όπως σημειώνει, συνειδητά έχει επιλέξει να μην έχει ούτε τηλεόραση στο σπίτι της.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ