Τετάρτη, 4 Οκτωβρίου, 2023

Έφυγε από τη ζωή ο Γιάννης Ιωαννίδης

Θλίψη στον κόσμο του μπάσκετ με την είδηση του...

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: «Προς το παρόν δεν λέω να κάνω δικό μου...

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη μίλησε στην εκπομπή «Happy Day»...

«Το προξενιό της Ιουλίας»: Όσα αποκάλυψαν οι πρωταγωνιστές λίγες ώρες πριν την...

Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» βρέθηκε στα γυρίσματα...

Μαρκέλλα Γιαννάτου: «Με δυσκόλεψε η επιστροφή στη δουλειά, λίγες ημέρες μετά τον...

Η Μαρκέλλα Γιαννάτου σε συνέντευξή της μίλησε για την...

Ο φίλος του Χάνιμπαλ και η Αννυ

Ο 30χρονος Νικολάι ή Νίκι έρχεται σηκωτός στην Ελλάδα για να πει τι ακριβώς συνέβη στο σφαγείο της Μιχαήλ Βόδα και στο αδικοχαμένο αγγελούδι

Ο 30χρονος Νικολάι ή Νίκι έρχεται σηκωτός στην Ελλάδα για να πει τι ακριβώς συνέβη στο σφαγείο της Μιχαήλ Βόδα και στο αδικοχαμένο αγγελούδι

Ζήτημα χρόνου είναι πλέον η έκδοση του 30χρονου Νικολάι ή Νίκι από τη Βουλγαρία στην Ελλάδα προκειμένου να λογοδοτήσει στις δικαστικές Αρχές για τη δολοφονία και τον τεμαχισμό της 4χρονης Αννυ, τον Απρίλιο του 2015, στο υπόγειο διαμέρισμα-σφαγείο της Μιχαήλ Βόδα.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΤΕΜΗ ΝΤΑΒΑΡΗ

f1 1Οι ενστάσεις που προέβαλε ο Ναζίφ Αχμέντοφ (όπως είναι το πραγματικό όνομά του) κατά της έκδοσής του στην Ελλάδα έπεσαν στο κενό, αφού το Εφετείο του Βελίκο Τίρνοβο του «έδειξε» τον δρόμο προς το εδώλιο του Μικτού Δικαστηρίου της Αθήνας. Ο Αχμέντοφ μαζί με τον 27χρονο πατέρα «Χάνιμπαλ» της άτυχης μικρούλας, Στανισλάβ Μπακαρτζίεβ (γνωστός ως Σάββας) και ακόμη έναν άγνωστο άνδρα κατηγορούνται για την από κοινού ανθρωποκτονία της 4χρονης. Ο Νικολάι, που φέρεται ότι ξέρει πολλά για την κόλαση της Αννυ, συνελήφθη πριν από περίπου έναν μήνα στην επαρχία Γκράμποβο, βάσει διεθνούς εντάλματος από τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Κατά πληροφορίες, προσέφυγε κατά της κράτησής του από τις βουλγαρικές Αρχές, υποστηρίζοντας ότι δεν είναι επικίνδυνος, ουδέποτε κρύφτηκε καθώς και ότι εκείνος έδωσε στοιχεία για τη φρικιαστική υπόθεση στην Αστυνομία. Ωστόσο, οι ισχυρισμοί του δεν έπεισαν τους δικαστικούς λειτουργούς της Βουλγαρίας, οι οποίοι διέταξαν την προσωρινή κράτησή του, ώσπου να εκδοθεί στην Ελλάδα.

Τον Νικολάι ή Νίκι πρόδωσαν τόσο η συμπληρωματική απολογία του φίλου του, του 27χρονου Σάββα, ο οποίος υποστήριζε ότι εκείνος τον καθοδήγησε στον τεμαχισμό της κόρης του, όσο και τα ευρήματα από το διαμέρισμα των εγκληματολογικών εργαστηρίων. Εκεί, όπως είχε αποκαλύψει η «Espresso», εντοπίστηκαν το DNA του σε πλήθος σημείων και μία καστανέρυθρη κηλίδα, που εμπεριείχε βιολογικό υλικό του ίδιου, της Αννυ και του αγνώστου προσώπου.

Σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών της Αθήνας, οι Αχμέντοφ και Μπακαρτζίεβ «σε υπόγειο διαμέρισμα όπου διέμεναν από κοινού, ενεργώντας μαζί και με έτερο άγνωστο δράστη με τη χρήση μαχαιριού κουζίνας τεμάχισαν το σώμα του ανήλικου βιολογικού τέκνου του πρώτου κατηγορουμένου (σ.σ.: Μπακαρτζίεβ), το οποίο είχαν προηγουμένως σκοτώσει και (….) τοποθέτησαν τα παραπάνω σε πλαστικές σακούλες, τις οποίες επέρριψαν εν συνεχεία σε κάδους απορριμμάτων της περιοχής, προκειμένου να εξαφανίσουν το νεκρό σώμα της ανήλικης».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πέταξε τα μαύρα και τα όπλα από τον «Σασμό» και έγινε «γιατρός» για να σώσει ζωές

Στον «Σασμό» ντυμένος στα μαύρα και έτοιμος να ριχτεί...

Παντρεύτηκε Ελληνίδα πρωταγωνίστρια και δεν το πήρε είδηση κανείς

Η καταξιωμένη ηθοποιός παντρεύτηκε χωρίς να το πάρει είδηση κανείς. Μάλιστα η ίδια έκανε την αποκάλυψη ποστάροντας μια φωτογραφία του γάμο της στο instastory της.

Εξοδούχοι και full in love

Ζευγάρια της showbiz στο Ηρώδειο, στις Νύχτες Πρεμιέρας και...

Παντρεύονται μετά από 18 χρόνια σχέσης και τρία παιδιά

Ραφτείτε γιατί έχουμε γάμο στην ελληνική σόουμπιζ!Μετά από 18...

Εριέττα Κούρκουλου: «Δεν έχω φίλους αντίστοιχης οικονομικής κατάστασης, δεν μου ταιριάζουν»

Η Εριέττα Κούρκουλου εξομολογήθηκε στην εκπομπή «Μεγάλη Εικόνα» πώς...

Εριέττα Κούρκουλου: «Ο πατέρας μου είχε άγχος να μη μεγαλώσω σε φούσκα»

Η Εριέττα Κούρκουλου έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στη Νίκη...