Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Ο φίλος του Χάνιμπαλ και η Αννυ

Ο 30χρονος Νικολάι ή Νίκι έρχεται σηκωτός στην Ελλάδα για να πει τι ακριβώς συνέβη στο σφαγείο της Μιχαήλ Βόδα και στο αδικοχαμένο αγγελούδι

Ο 30χρονος Νικολάι ή Νίκι έρχεται σηκωτός στην Ελλάδα για να πει τι ακριβώς συνέβη στο σφαγείο της Μιχαήλ Βόδα και στο αδικοχαμένο αγγελούδι

Ζήτημα χρόνου είναι πλέον η έκδοση του 30χρονου Νικολάι ή Νίκι από τη Βουλγαρία στην Ελλάδα προκειμένου να λογοδοτήσει στις δικαστικές Αρχές για τη δολοφονία και τον τεμαχισμό της 4χρονης Αννυ, τον Απρίλιο του 2015, στο υπόγειο διαμέρισμα-σφαγείο της Μιχαήλ Βόδα.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΤΕΜΗ ΝΤΑΒΑΡΗ

f1 1Οι ενστάσεις που προέβαλε ο Ναζίφ Αχμέντοφ (όπως είναι το πραγματικό όνομά του) κατά της έκδοσής του στην Ελλάδα έπεσαν στο κενό, αφού το Εφετείο του Βελίκο Τίρνοβο του «έδειξε» τον δρόμο προς το εδώλιο του Μικτού Δικαστηρίου της Αθήνας. Ο Αχμέντοφ μαζί με τον 27χρονο πατέρα «Χάνιμπαλ» της άτυχης μικρούλας, Στανισλάβ Μπακαρτζίεβ (γνωστός ως Σάββας) και ακόμη έναν άγνωστο άνδρα κατηγορούνται για την από κοινού ανθρωποκτονία της 4χρονης. Ο Νικολάι, που φέρεται ότι ξέρει πολλά για την κόλαση της Αννυ, συνελήφθη πριν από περίπου έναν μήνα στην επαρχία Γκράμποβο, βάσει διεθνούς εντάλματος από τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Κατά πληροφορίες, προσέφυγε κατά της κράτησής του από τις βουλγαρικές Αρχές, υποστηρίζοντας ότι δεν είναι επικίνδυνος, ουδέποτε κρύφτηκε καθώς και ότι εκείνος έδωσε στοιχεία για τη φρικιαστική υπόθεση στην Αστυνομία. Ωστόσο, οι ισχυρισμοί του δεν έπεισαν τους δικαστικούς λειτουργούς της Βουλγαρίας, οι οποίοι διέταξαν την προσωρινή κράτησή του, ώσπου να εκδοθεί στην Ελλάδα.

Τον Νικολάι ή Νίκι πρόδωσαν τόσο η συμπληρωματική απολογία του φίλου του, του 27χρονου Σάββα, ο οποίος υποστήριζε ότι εκείνος τον καθοδήγησε στον τεμαχισμό της κόρης του, όσο και τα ευρήματα από το διαμέρισμα των εγκληματολογικών εργαστηρίων. Εκεί, όπως είχε αποκαλύψει η «Espresso», εντοπίστηκαν το DNA του σε πλήθος σημείων και μία καστανέρυθρη κηλίδα, που εμπεριείχε βιολογικό υλικό του ίδιου, της Αννυ και του αγνώστου προσώπου.

Σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών της Αθήνας, οι Αχμέντοφ και Μπακαρτζίεβ «σε υπόγειο διαμέρισμα όπου διέμεναν από κοινού, ενεργώντας μαζί και με έτερο άγνωστο δράστη με τη χρήση μαχαιριού κουζίνας τεμάχισαν το σώμα του ανήλικου βιολογικού τέκνου του πρώτου κατηγορουμένου (σ.σ.: Μπακαρτζίεβ), το οποίο είχαν προηγουμένως σκοτώσει και (….) τοποθέτησαν τα παραπάνω σε πλαστικές σακούλες, τις οποίες επέρριψαν εν συνεχεία σε κάδους απορριμμάτων της περιοχής, προκειμένου να εξαφανίσουν το νεκρό σώμα της ανήλικης».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...