Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Η ηθοποιός Εφη Παπαθεοδώρου είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στηρίζει Νέα Αριστερά

Είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στέκεται στο πλάι του...

Σάσα Μπάστα: Ποιους τσάκωσε ο φακός στα γενέθλια της τραγουδίστριας

Glamorous γενέθλια για τη Σάσα Μπάστα. Η γνωστή τραγουδίστρια...

Fantasia Live: Αργυρός, Φουρέιρα, Δρακοπούλου

Ύστερα από μόλις ένα μήνα διαλείμματος από τη νυχτερινή ζωή της Αθήνας, το Fantasia επιστρέφει με το πιο ανανεωμένο πρόγραμμα στην πόλη. Τρεις πολλοί αγαπημένοι καλλιτέχνες ενώνουν τις δυνάμεις τους και μας χαρίζουν ένα πρόγραμμα ανεπανάληπτο στο χάρτη της νυχτερινής διασκέδασης. Κωνσταντίνος Αργυρός Ελένη Φουρέιρα Φανή Δρακοπούλου ετοιμάζονται να αναλάβουν τη σκυτάλη του προγράμματος, που παρέδωσε πριν λίγες μέρες ο Νότης Σφακιανάκης και η άνοιξη 2016 θα έχει άλλο αέρα.

Το εναρκτήριο λάκτισμα θα δώσουν οι τρεις καλλιτέχνες την Παρασκευή, 8 Απριλίου, και έκτοτε τα βράδια μας στην πόλη θα αποκτήσουν άλλο νόημα. Μαζί τους, το πρόγραμμα θα ολοκληρώνει ένα νέο ταλέντο, που αναμφίβολα θα ξεχωρίσει γρήγορα, ο Πέτρος Ιακωβίδης. Έτσι το σχήμα θα ολοκληρώνεται με τον καλύτερο τρόπο και οι βραδιές μας θα αποκτήσουν έναν ακόμα, σούπερ προορισμό διασκέδασης στην πόλη. Αργυρός Δρακοπούλου Φουρέιρα συνεργάζονται για πρώτη φορά εμείς μετράμε με ανυπομονησία τη μεγάλη αυτή πρεμιέρα!

FANTASIA ΑΡΓΥΡΟΣ 2016

«Άκου το συμπέρασμά μου» ετοιμάζεται να μας τραγουδήσει ο Κωνσταντίνος Αργυρός από την πίστα του Fantasia και φυσικά, θα προκληθεί ένας πραγματικός χαμός, τόσο με τη μεγάλη του αυτή επιτυχία, όσο και με το πρόγραμμά του γενικότερα. Γιατί δεν είναι μονάχα αυτή η τελευταία του κυκλοφορία που το έχει κάνει να αγαπηθεί τρομερά από το κοινό, αλλά και όλη του η πορεία τα τελευταία περίπου δέκα χρόνια. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έχει περάσει από πολύ μεγάλες πίστες  στις οποίες μάλιστα έχει κρατήσει τα ηνία του προγράμματος, όπως σε εκείνη του Ποσειδώνιο, ακριβώς πριν εκτίσει τη στρατιωτική του θητεία, αλλά και έχει μετρήσει ατελείωτες συνεργασίες με μεγάλους καλλιτέχνες. Η τελευταία έγινε στην πίστα του Teatro, όπου εμφανίστηκε μαζί με την Πάολα και την Ελένη Φουρέιρα. Με τη δεύτερη ετοιμάζεται να ανέβει και πάλι μαζί στην πίστα του Fantasia, ωστόσο την παρέα τους θα συμπληρώνει αυτή τη φορά η Φανή Δρακοπούλου.

ΕΛΕΝΗ ΦΟΥΡΕΙΡΑ FANTASIA 2016

fantasia foyreira

Μπορεί να ξεκίνησε ως μέλος τους συγκροτήματος Mystique και η επιτυχία να ήταν μεγάλη εξ αρχής, όμως, από τη στιγμή που η Ελένη Φουρέιρα ακολούθησε μία σόλο καριέρα οι μετοχές της εκτοξεύθηκαν στην κορυφή. Οι συνεργασίες με μεγάλα ονόματα της νύχτας ακολούθησαν η μία την άλλη, ενώ παράλληλα η τραγουδίστρια μας χάριζε μεγάλες επιτυχίες της σχεδόν κάθε σεζόν και απέκτησε ένα μεγάλο κοινό στην πόλη. Το τελευταίο διάστημα συνεργάζεται με τον επιχειρηματία Κώστα Μπερτάκη. Το χειμώνα εμφανίστηκε στην πίστα του Teatro ενώ τώρα ετοιμάζεται για μια μοναδική και ανεπανάληπτη επιστροφή στη νύχτα από την πίστα του Fantasia. Φουρέιρα Αργυρός Δρακοπούλου ενώνουν τις φωνές τους και απογειώνουν το κέφι.

ΦΑΝΗ ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ FANTASIA ΑΝΟΙΞΗ 2016

Ακόμα μία από τους πολλούς καλλιτέχνες που ξεκίνησαν την πορεία τους και αναδείχθηκαν στην πόλη της Θεσσαλονίκης, Και φυσικά, όταν αυτό συμβαίνει, μπορεί κανείς να καταλάβει το ταλέντο που υπάρχει στους εν λόγω τραγουδιστές, μιας και το κοινό της πόλης είναι ένα από τα πιο απαιτητικά. Πριν περίπου μία δεκαετία κατηφόρισε στην Αθήνα και αμέσως κυκλοφόρησε την πρώτη της επιτυχία «Θέλω να τα πιω», ενώ την ίδια στιγμή ξεκίνησε τις μεγάλες συνεργασίες. Γιώργος Μαζωνάκης, Γιάννης Πάριος, Χρήστος Χολίδης, Σταμάτης Γονίδης είναι μερικές από τις μεγαλύτερες συνεργασίες της. Φέτος, ετοιμάζεται να κάνει την παρθενική της εμφάνιση στην πίστα του Fantasia, συνεργαζόμενη με το απίστευτο δίδυμο φωτιά, Φουρέιρα Αργυρός. 

argiros fantasia

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...