Οι εντατικές πρόβες της Ευγενίας

Η Μανωλίδου πήγε στην Κραϊόβα για συναυλία με τη σολίστ Μωυσίδου

Η Μανωλίδου πήγε στην Κραϊόβα για συναυλία με τη σολίστ Μωυσίδου

Σε μεγάλα κέφια βρίσκεται η Ευγενία Μανωλίδου, καθώς προετοιμάζει το έδαφος στη Ρουμανία! Οχι, δεν πρόκειται να μετακομίσει στη γειτονική χώρα.

Η «μπουμπούκα» κάνει εντατικές πρόβες, ώστε η συναυλία που θα δώσει την επόμενη Παρασκευή στην πόλη Κραϊόβα με τη σολίστ Ευδοκία Μωυσίδου να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία, γοητεύοντας το φιλόμουσο κοινό. Ξεκινώντας με μια ναζιάρικη πόζα, φορώντας κόκκινο πουλοβεράκι και μαύρο στενό παντελόνι η σύζυγος του Αδωνη Γεωργιάδη έδωσε το στίγμα της, ανεβάζοντας την πρώτη της φωτογραφία στο twitter.

Αμέσως μετά ακολούθησαν πιο… αυστηρές εικόνες εν ώρα εργασίας με τα μέλη της φιλαρμονική ορχήστρας Oltenia.

Αδυνατισμένη

Πάντως, στην αφίσα της εκδήλωσης, που τελεί υπό την αιγίδα της ρουμανικής πρεσβείας, η μαέστρος εμφανίζεται πιο αδύνατη και από το μοντέλο Ζιζέλ, ντυμένη με μια ολόσωμη μαύρη φόρμα και λευκό αμάνικο πουκάμισο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον