Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

«Akis’ Food Tour»: Κόνιτσα, Ζαγοροχώρια, Μαστοροχώρια

Το γαστρονομικό οδοιπορικό του Άκη Πετρετζίκη συνεχίζεται με ένα...

Αira Αdomaityte: Η όμορφη Λιθουανή έφυγε από τον Αγιο Δομίνικο μία εβδομάδα...

Το πιο sexy κορίτσι του φετινού «Survivor» έφτασε στην...

Σας θυμίζουν κάτι οι δύο νεόνυμφοι στις ΗΠΑ;

Με την ευχή της αντιπροέδρου των ΗΠΑ Κάμαλα Χάρις,...

Αλμπέρτα Τσοπανάκη: «Διέκοψαν ομιλία του Μητσοτάκη για να δείξουν τη σειρά μου»!

Η Αλμπέρτα Τσοπανάκη αποτελεί από τους θεμελιωτές της ελληνικής...

Αγοράκι δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή

Ο 6χρονος τραυματίστηκε όταν εκπυρσοκρότησε «ξεχασμένη» καραμπίνα σε σπίτι συγγενών του στο χωριό Λιβάδια Μυλοποτάμου της Κρήτης

Ο 6χρονος τραυματίστηκε όταν εκπυρσοκρότησε «ξεχασμένη» καραμπίνα σε σπίτι συγγενών του στο χωριό Λιβάδια Μυλοποτάμου της Κρήτης

Μάχη να κρατηθεί στη ζωή δίνει ένα 6χρονο αγοράκι από τον Μυλοπόταμο Ρεθύμνου, που τραυματίστηκε σοβαρά το απόγευμα του Σαββάτου, όταν εκπυρσοκρότησε μια «ξεχασμένη» καραμπίνα σε σπίτι συγγενών του.

Το άτυχο παιδί, που νοσηλεύεται διασωληνωμένο σε σταθερή αλλά πολύ κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, φέρεται ότι περιεργαζόταν μαζί με το αδερφάκι και ένα ξαδερφάκι τους το όπλο, που βρέθηκε σε σημείο του σπιτιού των θείων του, στο χωριό Λιβάδια Μυλοποτάμου. Μια μοιραία κίνηση όμως είχε ως αποτέλεσμα η καραμπίνα να εκπυρσοκροτήσει, κάνοντας τα παιδικά χαμόγελα να παγώσουν. Αμέσως οι συγγενείς έσπευσαν στο δωμάτιο όπου βρίσκονταν τα τρία παιδιά για να δουν τι είχε συμβεί και αντίκρισαν το αγοράκι να αιμορραγεί.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 14.30 και η οικογένειά του μετέφερε αμέσως τον 6χρονο στο Κέντρο Υγείας Ανωγείων. Από κει, κατόπιν συστάσεων των γιατρών, διακομίστηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου. Λόγω όμως της κρισιμότητας της κατάστασής του, κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο ΠΑΓΝΗ προκειμένου να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Σύμφωνα με τους γιατρούς του νοσοκομείου, η κατάσταση της υγείας του άτυχου παιδιού είναι σταθερή και οι ζωτικές του λειτουργίες βρίσκονται σε ικανοποιητικό επίπεδο, ωστόσο τα επόμενα 24ωρα θεωρούνται εξαιρετικά κρίσιμα. «Η σφαίρα μπήκε από τον πνεύμονα, είχε ανοδική πορεία και προκάλεσε βλάβες στον νωτιαίο μυελό, στον τράχηλο και τον αυχένα. Είναι σε κρίσιμη κατάσταση» είπε ο διευθυντής του τμήματος Επειγόντων Χάρης Λιδάκης.

Την ίδια ώρα, οι αστυνομικές Αρχές εξετάζουν εξονυχιστικά τις συνθήκες υπό τις οποίες έλαβε χώρα το τραγικό ατύχημα, ενώ στο επίκεντρο των ερευνών βρίσκονται η μοιραία καραμπίνα και οι ιδιοκτήτες της. Οι αστυνομικοί ερευνούν αν η κατοχή του όπλου ήταν νόμιμη, αλλά και το πώς τα ανήλικα κατόρθωσαν να αποκτήσουν πρόσβαση σε αυτό. Η περιέργεια φαίνεται να ώθησε τους ανηλίκους να πάρουν στα χέρια τους την καραμπίνα προκειμένου να την περιεργαστούν, κίνηση που οδήγησε στον σοβαρό τραυματισμό του 6χρονου.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...