Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Η νέα δισκογραφική δουλειά της Evgenia

Την καλύτερη περίοδο της ζωής της διανύει η Evgenia,...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία αποφυλακίζεται

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

«Βράζει» η Νίσυρος με την αποκάλυψη πως δημόσιος υπάλληλος παρέσυρε αγόρια ηλικίας...

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη πως ο αρχαιοφύλακας του μουσείου...

Η τοποθέτηση Παπανώτα περί κακοποίησης και η αντίδραση Κασσελάκη

«Καλύτερα να μασάς παρά να… πολυμιλάς» είναι η φράση...

Σπαθιά λέιζερ, ραπ και sexy εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί

Ολα όσα έγιναν στη φετινή τελετή απονομής των βραβείων στα Warner Bros Studios του Λος Αντζελες

4rfew5rgwerg 2Από «έναν γαλαξία πολύ, πολύ μακριά» ήταν τα φετινά MTV Movie Awards, με το κοινό να χαιρετίζει κουνώντας σπαθιά λέιζερ τη στέψη του «Star wars: Η δύναμη ξυπνά» ως καλύτερης ταινίας της χρονιάς και να αποθεώνει τη «βασίλισσα του στιλ» Σαρλίζ Θερόν.

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΒΑΣΙΛΗ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

Στο τέλος της τελετής, που έγινε το Σάββατο αλλά προβλήθηκε χθες το βράδυ από την τηλεόραση, η έβδομη ταινία του «Πολέμου των άστρων» ήταν η μεγάλη νικήτρια, με τρία «χρυσά ποπκόρν».

Η βραδιά στα Warner Bros Studios του Λος Αντζελες ξεκίνησε με τους παρουσιαστές Ντουέιν Τζόνσον και Κέβιν Χαρτ να κάνουν εντυπωσιακή είσοδο πάνω σε όχημα που παρέπεμπε στην ταινία «Mad Max». Οι παρουσιαστές προκάλεσαν άφθονο γέλιο τραγουδώντας σε ρυθμό ραπ στίχους για τις πιο επιτυχημένες ταινίες της περασμένης χρονιάς.

Στο ρεφρέν, που αφορούσε αποκλειστικά την ταινία «Η επιστροφή» και τον Λεονάρντο ντι Κάπριο, επαναλάμβαναν με ρυθμό ότι η αρκούδα έκανε… σεξ στον Λεονάρντο.

Το κλίμα ήταν εορταστικό, με το κοινό να συμμετέχει με ενθουσιασμό στην απονομή των βραβείων. Οπως συνέβη όταν στη σκηνή ανέβηκαν ο σκηνοθέτης Τζέφρεϊ Τζ. Αμπραμς και η Ντέιζι Ρίντλεϊ για το τελευταίο βραβείο της βραδιάς.

Κόκκινα και μπλε σπαθιά λέιζερ υψώθηκαν στον αέρα τη στιγμή που τους απονεμόταν το βραβείο καλύτερης ταινίας για το Star Wars. Λίγο νωρίτερα η Ρίντλεϊ είχε ανέβει ξανά στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο καλύτερης πρωτοεμφανιζόμενης ηθοποιού, κάτι που επανέλαβε ο συμπρωταγωνιστής της Ανταμ Ντράιβερ, ο οποίος ψηφίστηκε ως ο καλύτερος κακός σε ταινία, προκαλώντας ντελίριο στους παρευρισκομένους. Οσο για τα μεγάλα ονόματα του Χόλιγουντ, δεν έφυγαν με άδεια χέρια, με τη Θερόν να κερδίζει το βραβείο καλύτερης γυναικείας ερμηνείας για την ταινία «Mad Max: Ο δρόμος της 4rfew5rgwerg 6οργής» και τον Ντι Κάπριο αυτό του καλύτερου αντρικού ρόλου για την «Επιστροφή».

«Χρυσό ποπκόρν»

Το τιμητικό βραβείο Generation Award έλαβε ο Γουίλ Σμιθ, ο Ράιαν Ρέινολντς κέρδισε δύο βραβεία, κωμικής ερμηνείας για το «Deadpool», ενώ μοιράστηκε το «χρυσό ποπκόρν» καλύτερης μάχης με τον Εντ Σκέιν. Ως καλύτερη ηρωίδα σε ταινία βραβεύτηκε η Τζένιφερ Λόρενς («The Hunger Games»), ενώ ο Κρις Πρατ («Jurassic World») πήρε το βραβείο ερμηνείας σε ταινία δράσης.

Εκτός από τη «βασίλισσα του στιλ» Θερόν, που εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί φορώντας μαύρο see through φόρεμα Alexander MacQueen με βαθύ ντεκολτέ, στολισμένο με κοσμήματα, τα βλέμματα τράβηξαν επίσης με τις στιλιστικές επιλογές τους η Κένταλ Τζένερ, με μαύρο, ασύμμετρο φόρεμα Kristian Aadnevi, η Τζέσικα Τσάστεϊν, με μαύρη τουαλέτα που αναδείκνυε το μπούστο της, και η Τζίτζι Χάντιτ, με σέξι κοστούμι.

Δείτε τις φωτογραφίες: 

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...