Αναζήτηση

Πατήστε ESC για κλείσιμο

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Πάντα λαμπερή η Νάταλι Θάνου

12/04/2016 - 14:37 | | 1 λεπτό ανάγνωση
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη της Espresso στην Google

Μπορεί η Νάταλι Θάνου Καρέλα να έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας, απολαμβάνοντας εδώ και λίγα χρόνια μια ήρεμη οικογενειακή ζωή δίπλα στον άντρα της Δημήτρη Καρέλα και τον γιο τους Αρη

 Μπορεί η Νάταλι Θάνου Καρέλα να έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας, απολαμβάνοντας εδώ και λίγα χρόνια μια ήρεμη οικογενειακή ζωή δίπλα στον άντρα της Δημήτρη Καρέλα και τον γιο τους Αρη, ωστόσο η μόδα δεν έχει πάψει να την αφορά. Απόδειξη; Η κοσμική εμφάνισή της, έπειτα από πολύ καιρό, στο Athens Xclusive Designers Week.

Ντυμένη απλά -πλην όμως ιδιαίτερα κομψά-, με ένα μαύρο φόρεμα και ασορτί ψηλοτάκουνα παπούτσια, η Playmate 2007 και μετέπειτα τραγουδίστρια της ποπ σκηνής παρακολούθησε τα fashion shows της πρώτης μέρας της ελληνικής glamorous διοργάνωσης. Σημειώνεται πως ο έρωτας της Νάταλι με τον Δημήτρη Καρέλα υπήρξε κεραυνοβόλος. Γνωρίστηκαν τυχαία τον Μάιο του 2012, έγιναν ζευγάρι το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς και το 2013 ήταν ήδη παντρεμένοι με παιδί.

Espresso News app
ΕΦΑΡΜΟΓΗ ESPRESSO NEWS

Κατεβάστε τη δωρεάν εφαρμογή και διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο κινητό σας.