Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ευρυδίκη: Μοιράζεται ακόμα ένα τραγούδι από το πρόσφατο άλμπουμ της

Μετά το «Αερικό», η Ευρυδίκη μοιράζεται με τους fans...

Πατρόν Τεχνητής Νοημοσύνης

Η Τεχνητή Νοημοσύνη και... στη μόδα! Για πρώτη φορά...

«Σασμός»: H Μαρίνα με τη γιαγιά Ειρήνη συμφιλιώνονται

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Θοδώρα...

Μαριάντα Πιερίδη: Ερωτικό ταξιδάκι στο Λονδίνο

Απόδραση στο Λονδίνο με το νέο της αμόρε για...

Εχασε 160.000 € και ξεκίνησε απεργία πείνας!

Απελπισμένη 70χρονη καταγγέλλει διευθυντή τράπεζας ότι την ξεγέλασε με επενδυτικό πρόγραμμα που έκανε τις οικονομίες της μετοχές

Απεργία πείνας μπροστά από το κεντρικό κτίριο της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων έχει αρχίσει από την περασμένη Κυριακή μια 70χρονη από το Αιγάλεω, η οποία καταγγέλλει ότι έχασε τις οικονομίες μιας ζωής (περίπου 160.000 ευρώ) με τη μετατροπή του καταθετικού λογαριασμού της σε επενδυτικό τον Απρίλιο του 2015!

«Μου πήραν τα χρήματα, ας μου πάρουν και τη ζωή μια ώρα αρχύτερα» λέει η Βασιλική Παπαδοπούλου – Αντζά (φωτό), εξηγώντας ότι όλα ξεκίνησαν όταν ο γιος της αποφάσισε να «σπάσει» τον προθεσμιακό λογαριασμό τους στο υποκατάστημα Περιστερίου της Τράπεζας Χανίων και να μεταφέρει τα χρήματά τους στον επενδυτικό λογαριασμό «Αποδίδω», έπειτα από υπόδειξη του διευθυντή, που υποσχέθηκε μεγαλύτερες αποδόσεις.

Οπως καταγγέλλει η απελπισμένη γυναίκα, δεν πήραν στα χέρια τους την τελευταία σελίδα του συμβολαίου, στην οποία διευκρινιζόταν ότι ο λογαριασμός ήταν επενδυτικός και ότι τα χρήματά τους θα μετατρέπονταν σε μετοχές της τράπεζας!

«Ο διευθυντής κατάφερε με τον ίδιο τρόπο να πουλήσει το συγκεκριμένο προϊόν σε μας, αλλά και σε εκατοντάδες άλλους ανυποψίαστους καταθέτες» είπε η 70χρονη στο ekriti.gr. Ολες οι καταθέσεις της μετατράπηκαν σε συνεταιριστικές μερίδες και τον περασμένο Δεκέμβριο, όταν κρίθηκε απαραίτητη η ανακεφαλαιοποίηση της τράπεζας, η αξία τους έπεσε από τα 35 ευρώ στα 5!

«Ζήτησα να μου δώσουν έστω ένα μέρος των χρημάτων μου, καθώς αντιμετωπίζω σοβαρό πρόβλημα υγείας και θα χρειαστεί να κάνω νέα επέμβαση στο κεφάλι, αλλά δεν έχει έρθει κάποιος από την τράπεζα να μου δώσει ένα ποτήρι νερό!» τόνισε η ίδια, η οποία κοιμάται στο πάρκο που βρίσκεται απέναντι από το μέγαρο της τράπεζας.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων Μιχάλης Μαρακάκης διευκρίνισε ότι η αξία των μετοχών της 70χρονης είναι πλέον στα 14 ευρώ, αλλά δεν μπορεί να πάρει τα χρήματά της, καθώς υπάρχει απαγόρευση ρευστοποίησης από την Τράπεζα της Ελλάδος: «Αν υπάρχουν ακόμα χρήματα στον καταθετικό της λογαριασμό, ασφαλώς αυτά είναι στη διάθεσή της».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...