Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

Το Σάββατο 20.04 με την Εspresso: Αυγουστίνος Καντιώτης

Μη χάσετε το Σάββατο 20.04 με την Espresso: Ο...

Μαρίνα Σάττι: Διπλά πλατινένιο σε ψηφιακές πωλήσεις το «Ζάρι»

Μέσα σε έναν μήνα από την κυκλοφορία του το...

Μπισμπίκης στο Παρίσι για το πρώτο ευρωπαϊκό κύπελλο του Παναθηναϊκού

Στο «χρονοντούλαπό» του έψαξε ο Βασίλης Μπισμπίκης και ανέσυρε...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Ρένος αρνείται να αποκαλύψει στον Σίμο που...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

«Χτύπησε» tattoo τη Νένα και τον «γιο» τους

Αφιέρωση με το μελάνη της καρδιάς • Ο Τάσος Μητρόπουλος «χτύπησε» τατουάζ (στο δεξί του χέρι) τα πρόσωπα της Νένας και του «γιου» τους Χρήστου

gr75r67hht6 2Ο Τάσος Μητρόπουλος έδειξε και έμπρακτα τη δυνατή αγάπη που νιώθει για τη Νένα Χρονοπούλου αλλά και τον «γιο» τους Χρήστο. Τους «χτύπησε» τατουάζ στο δεξί του χέρι, γεγονός που αποκαλύφθηκε τη βραδιά που η ηθοποιός παρουσίασε το βιβλίο της «Αν μιλούσε το Αι2ον» στο Erotic Art Festival.

ΑΠΟ ΤΗ
ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΡΔΑ

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής εμφανίστηκε στην εκδήλωση φορώντας μαύρο κοντομάνικο μπλουζάκι, αφήνοντας έτσι σε κοινή θέα την εικόνα του 11χρονου «μικρού του ήρωα», όπως τον αποκαλεί, και τραβώντας πάνω του τα βλέμματα των παρευρισκομένων.

Ο φακός της «Espresso» εστίασε στο τατουάζ του «Ράμπο», με τον ίδιο να δηλώνει χαμογελώντας πως έτσι τους έχει πάντα μαζί του.

«Είμαι ιδιαίτερα περήφανος για τη γυναίκα και το παιδί μου. Είναι η οικογένειά μου και οι άνθρωποι που αγαπώ πολύ» μας είπε και σηκώνοντας το μανίκι μάς έδειξε το δεύτερο τατουάζ με την προσωπογραφία της Νένας, που μοιάζει με Γαλλίδα ντίβα.

«Ηταν μια προσωπική απόφαση, μια επιθυμία που ολοκληρώθηκε πριν από έναν χρόνο» είπε ο γενικός αρχηγός της Κ20 του Ολυμπιακού. Τη βραδιά της παρουσίασης ο Τάσος gr75r67hht6 1 copyΜητρόπουλος ήταν φανερά ενθουσιασμένος με την πρώτη συγγραφική απόπειρα της αγαπημένης του, χαμογελούσε συνεχώς και υποδεχόταν μαζί της τους επώνυμους φίλους τους αλλά και απλούς θαυμαστές, που περνώντας από μπροστά του τού έσφιγγαν το χέρι. Ηταν μια από τις σπάνιες εμφανίσεις του και από τις λίγες φορές που δεν αρνήθηκε να ποζάρει στους φωτογράφους.

Η σχέση

Και η Νένα Χρονοπούλου όμως έχει αντίστοιχα τατουάζ, αφιερωμένα στους δύο σημαντικούς άντρες της ζωής της: το όνομα του γιου της Χρήστου «χτυπημένο» πίσω από το δεξί της αυτί και τη φράση «Tasos my freedom» στο αριστερό της χέρι.

Εξι χρόνια μετά την επισημοποίηση της σχέσης τους, ο πρώην ποδοσφαιριστής και η ηθοποιός παραμένουν ερωτευμένοι όπως τον πρώτο καιρό της γνωριμίας τους, που κατέληξε σε έναν ανατρεπτικό γάμο, αφού η νύφη ντύθηκε στα μπλε!

«Είμαι ερωτευμένος, αλλά το κυριότερο είναι πως είμαι καλά. Να σου πω την αλήθεια, θεωρώ ακόμα περισσότερο από το να είσαι ερωτευμένος ή να αγαπάς το να είσαι καλά, και εγώ με τη Νένα είμαι πολύ καλά. Νιώθω, ειλικρινά, πολύ τυχερός στη ζωή μου που τη γνώρισα» είχε δηλώσει τότε. Αλλά και η Νένα Χρονοπούλου λατρεύει τη ζωή δίπλα στον Τάσο, τον άντρα που τη γέμισε όνειρα, αγάπη και ηρεμία. «Είναι εκείνος που πάντα περίμενα, εκείνος που με παρέσυρε και με ζωντάνεψε. Και όταν αποφάσισε gr75r67hht6 3 0να γίνει ο άντρας της ζωής μου, έγινε. Προχωράω δημιουργώντας πάλι οικογένεια. Κρατάω στην αγκαλιά μου τον Χρήστο, ενώ μας αγκαλιάζει και τους δύο ο Τάσος» είχε εξομολογηθεί σε συνέντευξή της.

Η μεγάλη αδυναμία στον «μικρό ήρωα»

Την ευτυχία τους συμπληρώνει ο μικρός Χρήστος, ένα παιδί με ειδικές ικανότητες, που όσο μεγαλώνει κάνει την καθημερινότητά τους όλο πιο όμορφη με τις αγκαλιές και τα φιλιά του, τρέφοντας μεγάλη αδυναμία στον Τάσο Μητρόπουλο, τον οποίο φωνάζει «μπαμπά». Και εκείνος λιώνει από χαρά!

gr75r67hht6 4Από την πρώτη στιγμή που ο «Ράμπο» συνάντησε τον πιτσιρίκο, «κόλλησε» μαζί του. Το ίδιο συνέβη και από την πλευρά του μπόμπιρα, ο οποίος ήταν μόλις τεσσάρων ετών όταν έχασε τον πατέρα του Γεράσιμο Μαυράκη.

Η Νένα έφερε σε επαφή τον Τάσο με τον γιο της σχεδόν έναν χρόνο μετά τη γνωριμία τους.

Στην πρώτη αυτή συνάντηση τόσο ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής όσο και η ηθοποιός ήταν προσεκτικοί όσον αφορά πώς θα αντιδρούσε το παιδί στον ερχομό ενός νέου άνδρα στο σπίτι. Ο μικρός Χρήστος τότε δεν είπε τίποτα, αλλά, όταν ο Τάσος Μητρόπουλος έφυγε, ρώτησε τη μαμά του: «Ο Τάσος είναι μπαμπάς;» και τότε εκείνη του απάντησε: «Ναι, αγάπη μου, είναι μπαμπάς». Ηταν η πρώτη φορά που μίλησε ύστερα από ενάμιση χρόνο.

Οι δυο τους περνούν πολύ χρόνο μαζί: Ο Τάσος Μητρόπουλος τον πηγαίνει στο σχολείο, παρακολουθούν μαζί αγώνες ποδοσφαίρου, κάνουν ιππασία, κολυμπούν στη θάλασσα και είναι αχώριστοι.

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Ο ανάδρομος στο νέο συμβόλαιο με το Mega και η Ελένη που μόλις… ξύπνησε

Αφιλτράριστη Μενεγάκη και ανάδρομος Ερμής! Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...