Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Μαφιόζικο χτύπημα σε έναν από τους κορυφαίους νεφρολόγους

Μαφιόζικο μήνυμα ή τρομοκρατική ενέργεια πιστεύουν οι Αρχές ότι κρύβεται πίσω από την αιματηρή επίθεση με πυροβολισμούς εις βάρος του διευθυντή της Νεφρολογικής Κλινικής του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Νίκαιας

Μαφιόζικο μήνυμα ή τρομοκρατική ενέργεια πιστεύουν οι Αρχές ότι κρύβεται πίσω από την αιματηρή επίθεση με πυροβολισμούς εις βάρος του διευθυντή της Νεφρολογικής Κλινικής του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Νίκαιας, χθες το μεσημέρι, την ώρα που κινούνταν με το αυτοκίνητό του στη dd 12συμβολή της λεωφόρου Κηφισού με την Πέτρου Ράλλη.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Χρήστος Ιατρού, ένας από τους κορυφαίους νεφρολόγους στην Ελλάδα, είχε ακινητοποιηθεί στον ερυθρό σηματοδότη, όταν δίπλα στην πόρτα του οδηγού σταμάτησε μια μοτοσικλέτα, στην οποία επέβαιναν δύο άνδρες που φορούσαν κράνη. Ξαφνικά, ο συνοδηγός έβγαλε ένα όπλο και άρχισε να πυροβολεί, πρώτα προς το αυτοκίνητο και στη συνέχεια από το ανοιχτό παράθυρο στα πόδια του άτυχου νεφρολόγου!

Αμέσως μετά, οι δύο δράστες έσπευσαν να εξαφανιστούν αναπτύσσοντας ταχύτητα με τη μηχανή μεγάλου κυβισμού στην οποία επέβαιναν, ενώ ο γιατρός, που είχε δεχτεί μια σφαίρα στον αριστερό μηρό του και αιμορραγούσε, άρχισε να καλεί σε βοήθεια. Μέσα σε λίγα λεπτά έφτασε στον τόπο της επίθεσης ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Τζάνειο, όπου χειρουργήθηκε, για να αφαιρεθεί από το πόδι του η βολίδα του πυροβόλου όπλου.

Από την πρώτη στιγμή του περιστατικού τις έρευνες ανέλαβε η Ασφάλεια Αττικής, αλλά για την πορεία τους ενημερώνεται και η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, καθώς οι Αρχές δεν έχουν το παραμικρό στοιχείο στα χέρια τους ώστε να στρέψουν τις έρευνες σε μια συγκεκριμένη κατεύθυνση. Πάντως, ένα από τα σενάρια που εξετάζουν οι αξιωματικοί της Ασφάλειας είναι η εντολή για τον τραυματισμό του γνωστού νεφρολόγου να δόθηκε μέσα από τις φυλακές και μάλιστα να πρόκειται για προειδοποίηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από το Γενικό Κρατικό της Νίκαιας περνούν τακτικά πολλοί κρατούμενοι που μεταφέρονται από τις Φυλακές Κορυδαλλού και ορισμένοι από αυτούς ζητούν πιεστικά από τους γιατρούς να τους χορηγήσουν γνωματεύσεις για αναπηρία, με στόχο να εκμεταλλευτούν τις ευεργετικές διατάξεις του νόμου Παρασκευόπουλου που προβλέπουν αποφυλακίσεις για όσους έχουν από έναν βαθμό αναπηρίας και πάνω!

Παράλληλα, εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο ο γιατρός να δεχόταν απειλές το τελευταίο διάστημα από άτομα με τα οποία ίσως είχε προσωπικές διαφορές και βρήκαν αυτόν το μαφιόζικο τρόπο για να τις επιλύσουν. Τέλος, ερευνάται ακόμη και η εκδοχή ο Χρήστος Ιατρού να έπεσε θύμα τρομοκρατικής ενέργειας, αν και (τουλάχιστον μέχρι στιγμής) αυτό το σενάριο δεν φαίνεται ότι συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

ΘΕΟΔΟΣΗΣ Π. ΠΑΝΟΥ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....