Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου...

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Οικονομάκου πόζαρε με sexy εσώρουχα και όλοι αναρωτήθηκαν… πώς έκανε δύο...

«Σεισμό» και «καύσωνα» την ίδια στιγμή προκάλεσε η Αθηνά...

Μοριοδοτούμενα σεμινάρια στη σχολική ψυχολογία

Με την υπογραφή της Bright Academy (https://www.brightacademy.gr/) και σε...

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους...

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...

Προβλέψεις για 2/6

ΚΡΙΟΣ: Είστε δημιουργικά άτομα και σήμερα αυτή η τάση σας βγαίνει στην επιφάνεια, με αποτέλεσμα να σημειώσετε επιτυχία με ό,τι κι αν αποφασίσετε να καταπιαστείτε. Να περιμένετε ανταπόκριση αλλά και επικρότηση των προσπαθειών σας. Οσοι έχετε παιδιά θα περάσετε πολύ ευχάριστες ώρες μαζί τους.

ΤΑΥΡΟΣ: Δεν φαίνεστε καλά συντονισμένοι με τις ανάγκες του περιβάλλοντός σας. Δείξτε ενδιαφέρον για τους άλλους και ξεχάστε για λίγο τα δικά σας θέλω. Μόνο έτσι θα καταφέρετε να διατηρήσετε αρμονία και ισορροπία, διαφορετικά θα στενοχωρήσετε τόσο τον εαυτό σας όσο και τους γύρω σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Είναι η κατάλληλη στιγμή να διορθώσετε τυχόν παρεξηγήσεις γύρω από το πρόσωπό σας. Χάρη στην ειλικρίνεια και τα επιχειρήματά σας είναι βέβαιο πως θα καταφέρετε να αποκαταστήσετε την τάξη. Ακούστε λίγο περισσότερο τον σύντροφό σας, γιατί έχει ενδιαφέροντα πράγματα να σας πει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Συναισθηματικά θα νιώσετε γεμάτοι και απόλυτα ασφαλείς, αφού εισπράττετε τον σεβασμό και την αγάπη των άλλων σε εσάς. Καθώς κι εσάς σας διακρίνει ανάλογη διάθεση, μπορείτε να κερδίσετε εύκολα το άτομο που σας ενδιαφέρει. Αφιερώστε χρόνο μόνο σε ό,τι σας ευχαριστεί, γιατί έχετε ταλαιπωρηθεί αρκετά.

ΛΕΩΝ: Ηρθε η ώρα να πάρετε αποφάσεις για ό,τι σας απασχολεί. Χάρη στην αυτοπεποίθηση, τον σεβασμό και την οικειότητα που εμπνέετε στο περιβάλλον σας, είναι βέβαιο πως θα πετύχετε τους στόχους σας. Προσέξτε όμως τις κινήσεις σας σε οικονομικό επίπεδο, καθώς είστε ιδιαίτερα επιρρεπείς σε υπερβολές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αφιερώσετε λίγο χρόνο για ξεκούραση. Η τελειομανής και ανήσυχη φύση σας δεν επιτρέπει εύκολα κάτι τέτοιο, θυμηθείτε όμως πως η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη. Κάποια πρόσωπα από την οικογένειά σας ίσως δεν φανούν συνεννοήσιμα μαζί σας. Δείξτε υπομονή και ψυχραιμία μέχρι να σας καταλάβουν.

ΖΥΓΟΣ: Ενδιαφέρουσα είναι η μέρα για εσάς σε κοινωνικό επίπεδο, καθώς θα έχετε αρκετά τηλέφωνα και συναντήσεις με πρόσωπα που μπορεί να σας πουν ενδιαφέροντα πράγματα, ενώ κι εσείς απολαμβάνετε την επαφή μαζί τους. Εχετε επίσης τη δυνατότητα να κάνετε ενδιαφέρουσες νέες γνωριμίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:  Μην είστε τόσο καχύποπτοι με τους άλλους. Η αλήθεια είναι πως η διαίσθησή σας τις περισσότερες φορές λειτουργεί σωστά, σήμερα όμως δεν φαίνεται να γίνεται κάτι τέτοιο. Κάντε υποχωρήσεις, ακόμα κι αν φαίνεται πως δεν χρειάζεται. Αργότερα κι εσείς θα καταλάβετε πως έτσι έπρεπε να γίνει.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ατενίζετε τα πάντα γύρω σας με αισιοδοξία και δικαιολογημένα, καθώς η εύνοια της τύχης σάς χαρίζεται πλουσιοπάροχα και φτάνετε με μεγάλη ευκολία στις επιδιώξεις σας. Η φιλοσοφική διάθεση για τα πράγματα θα σας βοηθήσει να διακρίνετε το βαθύτερο νόημα σε ζητήματα που σας απασχολούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ο ερωτισμός σας βρίσκεται σε πολύ υψηλά επίπεδα, οπότε μπορείτε να περάσετε απολαυστικές στιγμές με τον σύντροφό σας. Ετσι θα καταφέρετε να ξεπεράσετε μια τάση απαισιοδοξίας που μπορεί να νιώθετε σήμερα και να ανεβάσετε τη διάθεσή σας. Χειριστείτε με προσοχή τα οικονομικά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Από τη φύση σας είστε πρωτοπόρος κι αυτό όλοι το εκτιμούν. Προσέξτε όμως στον επαγγελματικό χώρο, καθώς αρκετοί θεωρούν τη συμπεριφορά σας προκλητική. Κινηθείτε συντηρητικά και ακολουθήστε την πεπατημένη για να επιτύχετε την ομαλότητα. Προσοχή σε κάποια συνεργασία.

ΙΧΘΥΕΣ: Θα ακούσετε μια πολύ σημαντική είδηση που την περιμένατε καιρό και θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα. Χάρη στην έντονη επικοινωνιακή σας διάθεση μπορείτε να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας. Ακόμη μπορείτε να ζητήσετε κάποιου είδους βοήθεια ή χάρη. Η ανταπόκριση που θα έχετε είναι θετική.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...