Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 20 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Για να μην παρεξηγηθείτε, πείτε τη γνώμη σας...

Στη φόρα βίντεο με επτάχρονο να ξυλοκοπά οκτάχρονο στην Πάτρα για να...

Δεν έχει προηγούμενο το νέο περιστατικό βίας ανηλίκων που...

O Ιερός Καθεδρικός Ναός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Αλεξάνδρεια κινδυνεύει με...

Με άμεσο «σφράγισμα», λόγω φθορών, κινδυνεύει ο Ιερός Καθεδρικός...

Στη φυλακή σάτυρος που θώπευσε 22χρονη κοπέλα στη Θεσσαλονίκη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ένας 48χρονος άνδρας...

«Mας κάνουν ανήθικες προτάσεις»

Τα αδέρφια Κωνσταντίνος και Ηλίας Δρούλιας αποκαλύπτουν στην «Espresso» τις εκδηλώσεις λατρείας από θαυμάστριες στις εμφανίσεις τουςΥστερία γυναικών για τους Droulias Brothers. Τα δύο αδέλφια, με καταγωγή από την Κρήτη και τη Μύκονο, ένωσαν τις μουσικές δυνάμεις τους, προκαλώντας ντελίριο σε κάθε εμφάνισή τους.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ
Φωτογραφίες: Χρήστος Ζήνας 

Ο 25χρονος Κωνσταντίνος Δρούλιας παίζει λύρα και σκαρώνει μαντινάδες. Δίπλα του, ο 23χρονος Ηλίας Δρούλιας… τα σπάει με το νταούλι του. Και οι δύο θα μπορούσαν να έχουν ακολουθήσει καριέρα στο μόντελινγκ. Ωστόσο, προτίμησαν τη μουσική, βάζοντας στόχο να κάνουν τους Ελληνες να περνούν f2 13233302 10208235651281235 255634027 nκαλά αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Τα μαγαζιά όπου εμφανίζονται γεμίζουν ως επί το πλείστον με γυναίκες, πολλές από τις οποίες γίνονται συχνά πολύ τολμηρές απέναντί τους. «Εχουν συμβεί διάφορα, από απλές εκδηλώσεις θαυμασμού, όπως το να μου πάρουν το δοξάρι της λύρας, μέχρι ακραία περιστατικά. Μας έχουν προσφέρει ακόμη και λεφτά για σεξ» αποκαλύπτει στην «Espresso» ο Κωνσταντίνος, με τον Ηλία να συμπληρώνει: «Εμένα μια φορά μου ζήτησαν το εσώρουχό μου. Φυσικά, το απέφυγα διακριτικά. Μια άλλη φορά μού πρότεινε κάποιος να κάνω σεξ με τη γυναίκα του και εκείνος να μας βλέπει. Μιλάμε για τρελά πράγματα. Γενικά προσπαθούμε να κρατάμε τις ισορροπίες και να αποφεύγουμε τις περίεργες καταστάσεις, χωρίς να προσβάλλουμε τον κόσμο».

Δηλώνουν singles

f3 13233482 10208235650441214 1419048720 nΟι ίδιοι, λάτρεις του γυναικείου φύλου, παραδέχονται ότι έχουν κάνει σύντομες σχέσεις με θαυμάστριές τους. Αυτή την εποχή, πάντως, δηλώνουν και οι δύο single. «Κάνουμε… σόλο καριέρα, που λένε. Είμαστε ελεύθεροι από επιλογή. Είναι δύσκολο να συμβαδίσει μια σοβαρή σχέση με τη δουλειά που κάνουμε, ειδικά στην ηλικία μας» συμφωνούν και οι δύο. Το καλλιτεχνικό όνομα Droulias Brothers υπήρξε έμπνευση του φίλου και συνεργάτη τους Ανδρέα Τσαμπούκου, ο οποίος βρίσκεται κοντά τους εδώ και χρόνια.

«Πριν από λίγους μήνες προστέθηκε στην ομάδα των συνεργατών μας και η Σπυριδούλα Κάμπου, η οποία μας βοήθησε πολύ. Η αλήθεια είναι ότι, όταν αρχίζεις να προβάλλεσαι έντονα από τα media, χρειάζεται σωστή διαχείριση από σένα, όπως επίσης να έχεις σοβαρούς ανθρώπους γύρω σου, που να μπορούν να σε αποτρέψουν από το να καβαλήσεις το καλάμι, ώστε να έχεις διάρκεια στον χρόνο» σημειώνουν. Μετά τις δισκογραφικές συνεργασίες τους με τον Πάνο Καλίδη και τον Κωνσταντίνο Persona’s οι Droulias Brothers κυκλοφόρησαν πρόσφατα το πρώτο δικό τους κομμάτι με τίλο «Επανάσταση», που… σαρώνει στο YouTube. Σε ό,τι αφορά τις live εμφανίσεις τους, θα βρίσκονται για ακόμη λίγες μέρες στο Αγιονέρι στο Μπουρνάζι και έπειτα θα ξεκινήσουν την καλοκαιρινή περιοδεία τους. Στις 29 Ιουνίου έχουν προγραμματίσει μια συναυλία στο Galazio, στο Ελληνικό, μαζί με άλλα δύο γνωστά αδέλφια, τους Κώστα Δόξα και Ακη Δείξιμο.

Μαντινάδα για Καινούργιου, αγαπημένη η Μουστάκα!

Πέρα από τη μουσική, οι Droulias Brothers παίρνουν άριστα και στο φλερτ. Μάλιστα, δεν διστάζουν να κάνουν κόρτε -μέσω της «Espresso»- σε γνωστά κορίτσια της TV. «Μου αρέσουν οι ψηλές και ξανθές γυναίκες όπως η Κατερίνα Καινούργιου.f5 8490 katerina kenoyrgioy 852016

Θεωρώ ότι είναι από τις πιο ωραίες γυναίκες στη showbiz και, αφού είναι και ελεύθερη πια, θα ήθελα να της αφιερώσω την ακόλουθη μαντινάδα: “Εγώ τα βράδια ξενυχτώ, γυρίζω την Αθήνα, δεν είδα ομορφότερη από εσένα, Κατερίνα. Ανοίγω τηλεόραση και σε θωρώ μπροστά μου, λόγω Ti Vis στ΄ορκίζομαι, χάνω τα λογικά μου”» λέει ο Κωνσταντίνος.

«Εμένα μου αρέσουν όλες, ξανθές και μελαχρινές. Εχω, ωστόσο, μια ιδιαίτερη αδυναμία στη Χριστίνα Μουστάκα (φωτό αριστερά). Είναι είδωλο» αναφέρει ο Ηλίας. Οι δυο τους δεν έχουν τσακωθεί ποτέ για τα μάτια μιας γυναίκας. «Εχει συμβεί να μας προσεγγίσει ερωτικά η ίδια γυναίκα, αλλά δεν τσακωθήκαμε. Δεν θα τσακωνόμασταν ποτέ γι’ αυτόν τον λόγο» λένε.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Η τοποθέτηση Παπανώτα περί κακοποίησης και η αντίδραση Κασσελάκη

«Καλύτερα να μασάς παρά να… πολυμιλάς» είναι η φράση...

«Βράζει» η Νίσυρος με την αποκάλυψη πως δημόσιος υπάλληλος παρέσυρε αγόρια ηλικίας 10-15 ετών

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη πως ο αρχαιοφύλακας του μουσείου...