Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Προβλέψεις για 7/3

ΚΡΙΟΣ: Η τύχη σάς ευνοεί στα περισσότερα από τα σχέδιά σας, οπότε μπορείτε να προχωρήσετε άφοβα στην εκπλήρωση των στόχων σας. Ιδιαίτερα στον αισθηματικό τομέα είστε ακαταμάχητοι, καθώς η γοητεία σας είναι τόσο έντονη που κανείς δεν μπορεί να σας αντισταθεί.

ΤΑΥΡΟΣ: Καταφέρνετε να παρασύρετε τους πάντες στους ρυθμούς σας, χάρη στην καλή σας διάθεση. Ετσι σήμερα είσαστε η ψυχή της παρέας και όλοι κρέμονται από τα χείλη σας. Η μέρα είναι πολύ καλή για να ρισκάρετε, να τολμήσετε και να πετύχετε. Ο,τι αναβάλλατε ώς τώρα ήρθε η ώρα να το κάνετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Καταλαβαίνετε τις προθέσεις των ανθρώπων του περιβάλλοντός σας κι έτσι τίποτα δεν μπορεί να μείνει κρυφό από εσάς. Αν μέσα σας νιώσετε την ανάγκη να αλλάξετε κάποια πράγματα στη ζωή σας, προχωρήστε, είναι η κατάλληλη στιγμή. Προσέξτε τη σχέση σας με συγγενικά σας πρόσωπα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σήμερα θέλετε να ησυχάσετε και να έρθετε σε αρμονία με τον εαυτό σας και με αγαπημένα σας πρόσωπα. Το να μείνετε σπίτι είναι πολύ καλή ιδέα. Προσπαθήστε να καταπολεμήσετε την υπερευαισθησία σας. Οι γύρω σας σας εκτιμούν, όμως μεγαλοποιείτε τα πράγματα.

ΛΕΩΝ: Αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις, καθώς τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται. Μην παρασύρεστε από την επιφάνεια των πραγμάτων. Αν κοιτάξετε εις βάθος, θα ανακαλύψετε πως ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός. θα σας ωφελούσε πολύ να κρατήσετε όσο το δυνατόν περισσότερο κρυφές τις σκέψεις και τα σχέδιά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Νιώθετε αναπόσπαστο κομμάτι του συνόλου, έτσι όσοι ασχολείστε με συλλογικές δραστηριότητες κερδίζετε την προσοχή και τη συμπάθεια των άλλων. Ειδικά μέσα από τις φιλίες σας μπορείτε να περάσετε πολλές ευχάριστες στιγμές. Μη διστάσετε να ζητήσετε συμβουλή για κάτι που σας απασχολεί.

ΖΥΓΟΣ: Πολύ ενδιαφέρουσα μέρα για εσάς σε κοινωνικό επίπεδο, καθώς θα έχετε επαφές με πρόσωπα που μπορεί να σας πουν ενδιαφέροντα πράγματα, ενώ κι εσείς φαίνεται να απολαμβάνετε την επαφή μαζί τους και δίνετε τον καλύτερό σας εαυτό. Εχετε επίσης τη δυνατότητα να κάνετε νέες και ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ασχολείστε πάρα πολύ με πράγματα που δεν έχουν ιδιαίτερη αξία και δυστυχώς σάς ρίχνουν αρκετά ψυχολογικά. Μην ασχολείστε με το παρελθόν, αφήστε το πίσω σας και προσπαθήστε να βάλετε γερές βάσεις για τη μελλοντική σας πορεία. Το ερωτικό σας ένστικτο είναι αρκετά δυνατό. Καλύτερα είναι να εκτονωθείτε δημιουργικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Το κλίμα στο επαγγελματικό σας περιβάλλον είναι αρκετά τεταμένο. Τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως τα περιμένατε κι έτσι χάνετε εύκολα την υπομονή και την ψυχραιμία σας. Κρατήστε χαμηλούς τόνους και αποφύγετε πάση θυσία την επίδειξη αλαζονείας. Κάτι τέτοιο δεν θα σας ωφελούσε καθόλου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πολύ ισχυρή είναι η γοητεία σας και κανένας δεν μπορεί να σας αντισταθεί. Καθώς πάντα αναζητάτε την ποιότητα, είστε πολύ προσεκτικοί στις επιλογές σας, σήμερα όμως φαίνεστε αρκετά ευχαριστημένοι. Αν έχετε γνωστούς ή συγγενείς στο εξωτερικό, θα μάθετε νέα που θα σας κάνουν να χαρείτε πολύ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Είστε κάπως κουρασμένοι από τα γεγονότα των τελευταίων ημερών. Καθώς είστε εγκεφαλικό άτομο, μπορεί να ανακαλύψετε πνευματικά ερεθίσματα που θα σας συναρπάσουν. Μέσα από κάποια ευχάριστα γεγονότα θα νιώσετε πολύ αισιόδοξα, καθώς θα διαπιστώσετε πως τίποτα δεν είναι τυχαίο και αρκετά πράγματα συμβαίνουν για το καλό μας.

ΙΧΘΥΕΣ: Ηρθε η κατάλληλη ευκαιρία να ασχοληθείτε με ό,τι σας εκφράζει αληθινά και να αναδείξετε τα ταλέντα σας. Θα συναντήσετε πολύ μεγαλύτερη αποδοχή από όση περιμένατε, ειδικά αν ασχολείστε με καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Η τύχη σάς ευνοεί, οπότε έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για να διακρίνετε τις ευκαιρίες.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...