Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Από τα 11 είχε ξεκινήσει το φλερτ με τον Αλβανό

Η 13χρονη είχε περάσει μαζί του ένα Σαββατοκύριακο, λέγοντας ψέματα στη γιαγιά της ότι θα έμενε στο σπίτι της αδελφικής της φίλης – Το κλειδί που οδήγησε στα ίχνη τους

Δεν ήταν η πρώτη φορά που η 13χρονη Χριστίνα Κρασσά ακολουθούσε τυφλά τον «έρωτα της ζωής της», όπως πίστευε πως είναι γι’ αυτήν ο 23χρονος Αλβανός Marjon Ajazi! Το μέσω facebook φλερτ τους είχε ξεκινήσει πριν από δύο χρόνια, όταν ήταν μόλις 11 χρόνων. Μάλιστα, είχε περάσει μαζί του ένα Σαββατοκύριακο, λέγοντας ψέματα στη γιαγιά της ότι θα έμενε στο σπίτι της αδελφικής της φίλης!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γιαγιά της μικρής είχε καταλάβει τι συνέβαινε, αλλά δεν έκανε καταγγελία στην Αστυνομία γιατί η Χριστίνα επέστρεψε αμέσως και τη διαβεβαίωσε ότι δεν θα το έσκαγε ξανά! Λίγο καιρό αργότερα, ο νεαρός αλλοδαπός συνελήφθη για κλοπή και κατοχή μικροποσότητα ινδικής κάνναβης και διατάχθηκε η διοικητική απέλασή του. Ομως, ο Ajazi -που δεν σταμάτησε να επικοινωνεί ηλεκτρονικά με την ανήλικη- επέστρεψε κρυφά και εγκαταστάθηκε στο Παλιό Τσιφλίκι Καβάλας, όπου εργάστηκε αρχικά ως βοσκός και στη συνέχεια σε νυχτερινά μαγαζιά ως DJ. Από το Πάσχα, μάλιστα, άρχισε να οργανώνει την εξαφάνιση της καλής του από το σπίτι της!

Ο πρώην εργοδότης του και ο γιος του -που πήγαιναν φαγητό στο ζευγάρι στο διάστημα που κρυβόταν σε μια αγροικία της ιδιοκτησίας τους- οδήγησαν στα ίχνη του ζευγαριού τους αστυνομικούς, όταν εντοπίστηκε το στίγμα του κινητού της Χριστίνας από την τηλεφωνική κλήση που έκανε στη μοναδική στενή της φίλη για να τη διαβεβαιώσει πως ήταν καλά με τον κατά δέκα χρόνια μεγαλύτερό της αλλοδαπό, τον οποίο γνώρισε μέσω facebook. Οι αστυνομικοί βρήκαν τους ιδιοκτήτες της αγροικίας όπου είχαν καταφύγει και εκείνοι, για να μην κατηγορηθούν για υπόθαλψη εγκληματία, τους έδωσαν οδηγίες πώς να βρουν την αγνοούμενη και τον νεαρό Αλβανό.

Μάλιστα, παρέσυραν τους αναζητούμενους με την πρόφαση ότι θα τους πήγαιναν πάλι τρόφιμα! Ωστόσο, μόλις τα πήραν έφυγαν -ίσως επειδή κατάλαβαν την παγίδα- και όταν οι δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. έφτασαν στο σημείο, είχαν ήδη χαθεί… Ο εντοπισμός τους ήταν θέμα χρόνου κι έτσι αποφάσισαν να χωρίσουν τους δρόμους τους. Η ανήλικη εντοπίστηκε από μια περίπολο αστυνομικών στα Λουτρά Ελευθερών, μια παραλιακή κωμόπολη με ιαματικά λουτρά σε απόσταση 33 χιλιομέτρων από το Παλιό Τσιφλίκι Καβάλας όπου κατοικεί ο απαγωγέας της.

Παραμένει άγνωστο πώς κατάφεραν να εγκαταλείψουν το Παγγαίο, τη στιγμή που το όργωναν νυχθημερόν κλιμάκια της Αστυνομίας με ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά και το ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ. το σάρωνε με θερμική κάμερα! Οι αστυνομικοί χτένισαν μια σειρά από χωριά σε όλες τις πλευρές του όρους, αλλά δεν κατάφεραν να εντοπίσουν τα ίχνη τους.

Αν και η ίδια η Χριστίνα αρνείται να εξηγήσει τι ακριβώς συνέβη, οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι λύγισε όταν είδε τη γιαγιά της στην τηλεόραση να την εκλιπαρεί με δάκρυα στα μάτια να επιστρέψει και αποφάσισε να βάλει τέλος στο θρίλερ που εξελισσόταν από το βράδυ της 26ης Μαΐου. Η 13χρονη μαθήτρια της Α’ Γυμνασίου ήταν καλά στην υγεία της και μεταφέρθηκε προληπτικά στο Νοσοκομείο Καβάλας για να υποβληθεί σε εξετάσεις που απέδειξαν ότι δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα. Στο πλευρό της βρισκόταν συνεχώς διασώστρια του «Χαμόγελου του Παιδιού», που δεν την άφησε από τα μάτια της παρά μόνο όταν οδηγήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας για να δώσει κατάθεση.

Από τα ξημερώματα της Παρασκευής βρέθηκαν στο πλευρό της ανήλικης κοπέλας ο παππούς και η γιαγιά της που ταξίδεψαν στη μακεδονική πόλη γεμάτοι αγωνία. Το μεσημέρι, αφού είχε ολοκληρώσει την κατάθεσή της, την παρέλαβαν για να επιστρέψουν στην Αθήνα, όπου θα της παρασχεθεί στήριξη από ψυχολόγους του «Χαμόγελου»: «Είχε μόνο κάτι γρατσουνιές στα πόδια, που δεν είναι τίποτε μπροστά στις γρατσουνιές της παιδικής ψυχής της…» δήλωσε ο πρόεδρος της οργάνωσης Κώστας Γιαννόπουλος και πρόσθεσε: «Εμείς θα παράσχουμε κάθε είδους υποστήριξη στο κορίτσι αυτό που έχει ανάγκη από βοήθεια».

Ξετρύπωσαν τον 23χρονο από την κουφάλα ενός δέντρου

Στην… κουφάλα ενός δέντρου βρέθηκε λίγο μετά τις 2.00 το μεσημέρι της Παρασκευής ο 23χρονος Αλβανός που είχε παρασύρει τη 13χρονη Χριστίνα στο τετραήμερο θρίλερ, το οποίο είχε αίσιο τέλος λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Πέμπτης με την ανεύρεση του αγνοούμενου κοριτσιού!      Ο πρώην εργοδότης του (του οποίου ο γιος του προμήθευε με φαγητό τους δύο φυγάδες και στην αγροικία τους είχε περάσει ο 23χρονος την τελευταία νύχτα μαζί με την ανήλικη) υπέδειξε στις αστυνομικές δυνάμεις πού να τον αναζητήσουν… Σε κάποιο από τα βοσκοτόπια έξω από τα Λουτρά Ελευθερών, όπου ο νεαρός κινούταν με το κοπάδι που βοσκούσε, συνήθιζε να ξαποσταίνει στην τρύπα ενός τεράστιου δέντρου! Εκεί κατέφυγε και για να κρυφτεί από τους διώκτες του!

Οι αστυνομικοί έζωσαν την περιοχή και δεν άργησαν να τον εντοπίσουν. Ο νεαρός rapper δεν προέβαλε αντίσταση κατά τη σύλληψή του και οδηγήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση, όπου ανακρίνεται από αξιωματικούς της Ασφάλειας. Φαίνεται πως η ίδια η Χριστίνα τον έπεισε να την αφήσει μόνη και να κρυφτεί για να μην εντοπιστεί από τα αποσπάσματα που συνέχιζαν τις έρευνες για τον εντοπισμό του. Ωστόσο όταν εντοπίστηκε η ανήλικη κοπέλα εμφάνισε συμπτώματα του «Συνδρόμου της Στοκχόλμης», αρνούμενη να αποκαλύψει πού είχε καταφύγει ο αλλοδαπός!

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...