Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024

Απατεώνες «έγδυσαν» γνωστούς και συγγενείς της Παπαδοπούλου

Εξαπάτηση από το ίδιο κύκλωμα χάκινγκ που «χτύπησε» και...

Οργισμένη η Αντωνά, μίλησε για πρώτη φορά για το χακάρισμα του λογαριασμού...

Εκρηξη οργής από τη Μαρία Αντωνά για το χακάρισμα...

Στην πρωτεύουσα ψάχνουν οι Αρχές τους ληστές που ανατίναξαν ΑΤΜ στην Πάτρα

Στην Αττική αναζητούν οι αστυνομικές Αρχές το ορμητήριο των...

Η Βανδή και το… χαμόγελο για το μονόπετρο από τον Μπισμπίκη

Χαμογέλασε και έφυγε η Δέσποινα Βανδή μόλις ρωτήθηκε από...

Προβλέψεις για 5/6

ΚΡΙΟΣ: Περίεργη και αντιφατική είναι η συμπεριφορά σας σήμερα, καθώς οι επιθυμίες σας συγκρούονται με τη λογική και αντιδράτε σπασμωδικά. Ετσι κανένας δεν μπορεί να σας καταλάβει κι εύκολα μπορούν να προκληθούν παρεξηγήσεις. Δώστε προσοχή στα οικογενειακά σας, καθώς είναι ο περισσότερο ευάλωτος τομέας.

ΤΑΥΡΟΣ: Η ευχέρεια λόγου που έχετε αποτελεί ισχυρή δύναμη επιρροής στο περιβάλλον σας, οπότε είναι η στιγμή να πλησιάσετε τα πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν για να πετύχετε ό,τι επιθυμείτε. Κρατήστε όμως διπλωματική στάση και αποφύγετε να πιέζετε καταστάσεις, ώστε να εξελιχθούν όλα προς όφελός σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ακτινοβολείτε στο περιβάλλον σας και σας είναι πολύ εύκολο να κερδίσετε την προσοχή των γύρω σας. Μη σκαλίζετε όμως θέματα που αφορούν το παρελθόν και φροντίστε να είστε διακριτικοί προκειμένου να διατηρήσετε τις θετικές εντυπώσεις. Δώστε μεγάλη προσοχή στον χειρισμό των οικονομικών σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:  Δεν χρειάζεται να εκφράζετε τις ανασφάλειές σας στον σύντροφό σας, καθώς η υπερευαισθησία σας σας οδηγεί σε ακραίες συμπεριφορές, οπότε ακόμα κι αν έχετε δίκιο, βγαίνετε χαμένοι. Είναι απαραίτητο να θέσετε υπό έλεγχο τα συναισθήματά σας για να διατηρήσετε τις ισορροπίες στη σχέση σας.

ΛΕΩΝ: Μετά τους έντονους ρυθμούς των τελευταίων ημερών έχετε την ανάγκη να ξεκουραστείτε και να ασχοληθείτε μόνο με ό,τι σας εκφράζει πραγματικά. Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας, καθώς σήμερα λειτουργεί ιδιαίτερα έντονα και δώστε ιδιαίτερη σημασία στα όνειρά σας, καθώς μπορεί να αποδειχθούν προφητικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εχετε την άνεση να εκφράσετε με ειλικρίνεια τα συναισθήματά σας και να ενθουσιάσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Μαζί μπορείτε να διασκεδάσετε και να περάσετε ονειρικές στιγμές. Μην αφήνετε τους φίλους σας να ανακατεύονται στη σχέση σας και μη μιλάτε πολύ για την προσωπική σας ζωή.

ΖΥΓΟΣ: Η σημερινή ατμόσφαιρα είναι πολύ ρομαντική και σας προδιαθέτει για τρυφερές στιγμές με τον σύντροφό σας. Αν ασχολείστε με κάποια τέχνη, η μέρα θα σας προσφέρει έμπνευση. Προσέξτε όμως τη σχέση με την οικογένειά σας. Είναι καλό να είσαστε ξεκάθαροι στο τι θέλετε και ταυτόχρονα ευγενικοί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:  Ευχάριστες εκπλήξεις θα τονώσουν την αισιοδοξία σας και θα σας εμπνεύσουν. Ιδιαίτερα αν σκοπεύετε σήμερα να κάνετε κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα, προχωρήστε μπροστά και η τύχη είναι με το μέρος σας. Οσοι ασχολείστε με πνευματικά ζητήματα θα δείτε νέους ορίζοντες να ανοίγονται μπροστά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εντονες και πολύ ερωτικές στιγμές σάς περιμένουν με τον σύντροφό σας, αλλά είναι γεγονός πως δύσκολα αφήνετε τα βαθύτερα συναισθήματά σας να εκδηλωθούν. Κάτι τέτοιο όμως θα ωφελούσε περισσότερο τη σχέση σας και θα την εξέλισσε σε κάτι πιο όμορφο. Στηριχτείτε στη διαίσθησή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προσέξτε τη σχέση σας με τον σύντροφό σας, καθώς έχετε την τάση να είστε απότομοι και πεισματάρηδες μαζί του. Κάτι τέτοιο σίγουρα δεν βοηθάει τα πράγματα. Τώρα είναι ευκαιρία να δείξετε πως διαθέτετε αυτοέλεγχο και στην πράξη. Πολύ καλές είναι οι προοπτικές όσον αφορά τα οικονομικά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εχετε την ικανότητα να καταλαβαίνετε τις προθέσεις των άλλων κι έτσι να ρυθμίζετε ανάλογα τις πράξεις και τη συμπεριφορά σας. Εκπέμπετε πολύ έντονη γοητεία και μπορείτε να περάσετε πολύ όμορφα. Δείξτε όμως ιδιαίτερη προσοχή όσον αφορά τα οικονομικά σας και κυρίως αποφύγετε τα περιττά έξοδα.

ΙΧΘΥΕΣ: Μπορείτε να χαρείτε τη συντροφιά αγαπημένων σας φίλων και να περάσετε πολύ όμορφα. Φανείτε όμως συγκρατημένοι στα αισθηματικά σας. Εχετε έντονη τάση για ανεξαρτησία που μπορεί να σας οδηγήσει σε εκρηκτική και απρόβλεπτη συμπεριφορά. Αυτό όμως δεν είναι προς όφελος της σχέσης σας.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γαμπρός στην Κρήτη

Με μια «σπορ θερινή» φωτογραφία ευχαρίστησε για τις ευχές...

Δολοφονία χαρακτήρα Λιάγκα από τον Κούγια: «Τι σίχαμα»

Το 'χει φαίνεται ο Μάιος να είναι ο μήνας...

Πάντα κομψή η Αννα Φόνσου

Σε έναν από τους αγαπημένους της προορισμούς, το Λουτράκι,...

Oι σχολιαστές της Eurovision Καλούτα και Αλευράς τα… άκουσαν από χρήστες των social media

Θανάσης Αλευράς και Ζερόμ Καλούτα... τζάμπα τα λεφτά! «Καθόλου...

Πάνος Μιχαλόπουλος: Αυτοεξόριστος στην πατρική γη

Στο χωριό Μικρομάνη Μεσσηνίας, όπου βρίσκεται το πατρικό του...

Ταχτσίδης-Θεοδωροπούλου: «Βόμβα» χωρισμού με τρίτο πρόσωπο

«Μια φορά μονάχα φτάνει, να ραγίσει το γυαλί, η...