Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 16 Απριλίου

ΚΡΙΟΣΙσως να είναι η πρώτη φορά που θα δείτε...

Τα γενέθλια της συζύγου του Κώστα Καραμανλή και ο Πέπε ο ψιψίνος...

Αποχαιρέτησε τα 58 και μπήκε ολοταχώς στα 59 η...

Ρομπέρτο Καβάλι: Ντεφιλέ στους ουρανούς

Δύο γάμοι, έξι παιδιά (το τελευταίο το απέκτησε σε...

Το Σάββατο 20.04 με την Εspresso: Αυγουστίνος Καντιώτης

Μη χάσετε το Σάββατο 20.04 με την Espresso: Ο...

Προβλέψεις για 7/6

ΚΡΙΟΣ: Νιώθετε ικανοποιημένοι από όσα έχετε πετύχει κι έτσι γεύεστε τις απλές χαρές της ζωής. Περισσότερο θετικές είναι οι εξελίξεις στον αισθηματικό τομέα, καθώς απολαμβάνετε μια ονειρεμένη ατμόσφαιρα στη σχέση σας, που σας ανεβάζει ψυχολογικά. Δεν αποκλείεται κάποια ιδιαίτερη επιθυμία σας να εκπληρωθεί.

ΤΑΥΡΟΣ: Εργάζεστε σκληρά και αυτό εκτιμάται πολύ από τους ανωτέρους σας. Ετσι ανοίγει ο δρόμος για σημαντικές επιτυχίες, αρκεί να συνεχίσετε στον ίδιο ρυθμό. Πολύ καλές είναι οι εξελίξεις και στα οικονομικά σας, ενώ στην οικογένεια μένετε πολύ ευχαριστημένοι από τη ζεστασιά που σας δείχνουν τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι σημερινές εξελίξεις περνούν κυρίως από τα χέρια σας, καθώς εσείς κινητοποιείτε τις καταστάσεις και επαγγελματικά και αισθηματικά. Αν προχωρήσετε με συνέπεια και εμπιστοσύνη στις δυνατότητές σας, θα καταφέρετε πολλά. Είναι η κατάλληλη στιγμή να αποφασίσετε τη διακοπή μιας ανθυγιεινής συνήθειας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:  Από διάφορα φαινομενικά τυχαία γεγονότα ανεβαίνει η διάθεσή σας και δυναμώνει η πίστη σας σε ένα καλύτερο μέλλον. Το χρειάζεστε, καθώς εδώ και καιρό δοκιμάζεστε σκληρά. Χάρη στον καθαρό νου και στην ισορροπία μέσα σας, μπορείτε να κάνετε τα βήματα που θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία.

ΛΕΩΝ: Μια σημαντική συζήτηση για τα επαγγελματικά σας θα σας ωφελήσει πολύ. Αρκεί να μη βιάζεστε να απαντήσετε και να υπολογίσετε προσεκτικά το κάθε σας βήμα. Θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε όμορφες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα που θα σας βοηθήσουν να ξεχάσετε ό,τι σας προβληματίζει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Το κλίμα στα αισθηματικά σας είναι πάρα πολύ καλό, μην τα περιμένετε όμως όλα από την άλλη πλευρά. Αν μιλήσετε με ειλικρίνεια για τα πράγματα που θέλετε αληθινά, θα εκπλαγείτε από τα αποτελέσματα. Κάποια ευχάριστα νέα από πρόσωπα του φιλικού σας περιβάλλοντος θα σας χαροποιήσουν ιδιαίτερα.

ΖΥΓΟΣ: Γρήγοροι και συναρπαστικοί είναι οι ρυθμοί της ημέρας, τόσο στα προσωπικά όσο και στα επαγγελματικά σας. Τουλάχιστον οι εξελίξεις είναι θετικές και θα σας γεμίσουν βαθιά εσωτερική ικανοποίηση. Ενα πρόβλημα που σας απασχολεί ιδιαίτερα να περιμένετε πως θα το ξεπεράσετε γρήγορα, αρκεί να μην απογοητεύεστε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:  Σήμερα χαρακτηρίζεστε από ιδιαίτερη έμπνευση, γι’ αυτό μη βιαστείτε να απορρίψετε καμία ιδέα. Από τη στιγμή που η λογική και η διαίσθησή σας συνεργάζονται αρμονικά, ο δρόμος για την επιτυχία είναι ανοιχτός. Τα αγαπημένα σας πρόσωπα σας σκέπτονται πολύ και αν τα προσεγγίσετε, θα εκπλαγείτε ευχάριστα.

 ΤΟΞΟΤΗΣ:  Χάρη στις ικανότητες και τους έξυπνους ελιγμούς σας οι επαγγελματικές σας υποθέσεις θα οδηγηθούν σε απόλυτη επιτυχία. Σε προσωπικό επίπεδο, αν αφήσετε τον εαυτό σας να εκφραστεί ελεύθερα θα γίνετε πηγή χαράς για τους γύρω σας, ενώ μπορείτε να κερδίσετε τις εντυπώσεις και στα αισθηματικά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Στα επαγγελματικά σας πετυχαίνετε τους σκοπούς σας χωρίς δυσκολία. Σας έρχονται κάποια χρήματα ξαφνικά, οπότε δεν χάνετε τίποτα αν παίξετε κάποιο τυχερό παιχνίδι. Στα αισθηματικά σας παρουσιάζονται ευκαιρίες για να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα. Δεν μένει παρά να τις εκμεταλλευτείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αν πάψετε να αντιδράτε χωρίς σοβαρή αιτία, έχετε μπροστά σας μια πολύ δημιουργική μέρα που θα σας ανοίξει δρόμους επιτυχίας στα επαγγελματικά σας. Στα αισθηματικά σας βιώνετε τη ζεστασιά που υπάρχει. Αν ο σύντροφός σας ζητήσει περισσότερη σταθερότητα στον δεσμό σας, μη βιαστείτε να αντιδράσετε.

ΙΧΘΥΕΣ: Χάρη στην έντονη γοητεία που εκπέμπετε κανείς δεν μπορεί να σας πει εύκολα «όχι», οπότε μπορείτε να κερδίσετε απόλυτα το άτομο που σας ενδιαφέρει και να περάσετε πολύ καλά μαζί του. Αν ασχολείστε με κάτι καλλιτεχνικό, αξιοποιήστε το ταλέντο σας, καθώς σας περιμένουν ιδιαίτερα ευχάριστες εκπλήξεις.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Μπαμ στην TV με τη Μαρίνα του «Σκορπιού» και την Πέπη Τσεσμελή

Ολη η αλήθεια για την απολυμένη εργαζόμενη του music...