Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Οι έφοδοι στα καταφύγια του σατανικού Παφ Ντάντι σε Λος Αντζελες και...

Φύλλο και φτερό έκαναν οι ομοσπονδιακοί πράκτορες τις βίλες...

Μηνύσεις στους υπευθύνους της Πυροσβεστικής και της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λάρισας από τους...

Τις ποινικές ευθύνες των υπευθύνων της Πυροσβεστικής αλλά και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Σίμος προσπαθεί να αποτρέψει την Αμαλία και...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Προβλέψεις για 8/6

ΚΡΙΟΣ: Χάρη στις επίμονες προσπάθειές σας και τις ικανότητές σας καταφέρνετε να τραβήξετε την προσοχή των ανωτέρων σας στην εργασία σας. Ετσι ανοίγονται μπροστά σας πολύ ενδιαφέρουσες προοπτικές για την εξέλιξή σας. Δεν αποκλείεται κάποιο πρόσωπο από τη δουλειά σας να εκδηλώσει ένα διακριτικό ενδιαφέρον.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα έχετε πολλές προτάσεις για έξοδο από φίλους σας και δεν θα ξέρετε πραγματικά τι να διαλέξετε. Στα αισθηματικά σας το ερωτικό κλίμα σας ενώνει ακόμα περισσότερο με τον σύντροφό σας. Οσοι είστε μόνοι θα κάνετε μια γνωριμία που θα σας συναρπάσει, πιθανόν προερχόμενη από το εξωτερικό.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Με το ένστικτο και τους έξυπνους χειρισμούς σας βελτιώνετε τα οικονομικά σας και κερδίζετε τις εντυπώσεις στον επαγγελματικό τομέα. Αν σας απασχολούν ζητήματα που έχουν σχέση με κληρονομιές, να περιμένετε θετική έκβαση. Στον αισθηματικό τομέα αποφύγετε τις επιπολαιότητες, καθώς μπορεί να σας εκθέσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:  Θα έρθετε πιο κοντά στον σύντροφό σας χάρη στις κοινές απόψεις και τα ενδιαφέροντά σας, ενώ το κλίμα ανάμεσά σας θα είναι αισθησιακό. Οσοι είστε μόνοι έχετε τα μάτια σας ανοιχτά. Θα κάνετε μια γνωριμία που θα σας ενθουσιάσει και θα έχει όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για μια σταθερή πορεία.

ΛΕΩΝ: Καταλαβαίνετε αμέσως τις διαθέσεις των ανθρώπων γύρω σας και έτσι μπορείτε να προσαρμόσετε με επιτυχία τη συμπεριφορά σας απέναντί τους. Ετσι καταφέρνετε πολύ σημαντικά πράγματα, ειδικά στον επαγγελματικό σας τομέα. Εξίσου θετικές είναι οι προοπτικές στα αισθηματικά και τα οικονομικά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Από ένστικτο κάνετε τις κινήσεις που σας οδηγούν στην επιτυχία, ό,τι κι αν είναι αυτό που θέλετε να πετύχετε. Η τύχη σήμερα είναι με το μέρος σας (ειδικά αν έχετε γεννηθεί στο α’ δεκαήμερο του ζωδίου), γι’  αυτό τολμήστε ακόμα και ριψοκίνδυνες κινήσεις. Στα αισθηματικά να περιμένετε ευχάριστες εκπλήξεις.

 ΖΥΓΟΣ: Χάρη στην εργατικότητα και την ισχυρή σας διαίσθηση κάνετε τις κινήσεις που πρέπει για την επαγγελματική σας επιτυχία. Είναι επίσης σημαντικό ότι θα βρείτε υποστήριξη στις προσπάθειές σας. Στον αισθηματικό τομέα αφιερώσετε λίγο περισσότερο χρόνο στον σύντροφό σας και θα εκπλαγείτε πολύ ευχάριστα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:  Οι δεσμευμένοι θα έχετε την ευκαιρία να διασκεδάσετε με τον σύντροφό σας και να περάσετε όμορφες στιγμές, ενώ οι αδέσμευτοι σε κάποια κοντινή σας μετακίνηση ίσως κάνετε μια αξιόλογη γνωριμία με καλές προοπτικές. Πάνω απ’ όλα φροντίστε να εκφράζετε όσα νιώθετε και μη διστάσετε να ρισκάρετε, αν χρειαστεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η ζεστή και αρμονική ατμόσφαιρα που επικρατεί στην οικογένειά σας γεμίζει την καρδιά σας με χαρά και όμορφα συναισθήματα. Είναι ευκαιρία να αναθερμάνετε επαφές που ίσως να έχετε παραμελήσει άθελά σας. Στον οικονομικό σας τομέα οι έξυπνες κινήσεις σας εγγυώνται τη σταδιακή ανάπτυξη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ο τρόπος με τον οποίο εκφράζεστε ασκεί ιδιαίτερη επιρροή στο περιβάλλον σας. Είναι λοιπόν η κατάλληλη στιγμή να ζητήσετε κάτι ή να πλησιάσετε σημαντικά πρόσωπα. Πολύ καλό είναι το κλίμα στα αισθηματικά σας, καθώς ικανοποιούνται οι επιθυμίες σας. Φροντίστε μόνο να φαίνεστε προσιτοί κι εκφραστείτε ελεύθερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ο κατάλληλος συντονισμός των κινήσεών σας οδηγεί στην επιτυχία τα βήματά σας στην εργασία. Στον οικονομικό τομέα είναι γεγονός πως δεν είστε στην καλύτερη περίοδο, ωστόσο μια ξαφνική βοήθεια θα εμφανιστεί εκεί που δεν το περιμένετε. Καλό είναι να είσαστε ανοιχτοί για κάθε ενδεχόμενο.

ΙΧΘΥΕΣ: Η ανάγκη σας για κοινωνικότητα σας οδηγεί να συναντήσετε αγαπημένα πρόσωπα και να περάσετε πολύ ωραίες στιγμές μαζί τους. Θα ευχαριστηθείτε πολύ, καθώς θα διαπιστώσετε πως ενδιαφέρονται αληθινά για εσάς. Δεν αποκλείεται μάλιστα κάποιο φιλικό πρόσωπο να σας δείξει αισθηματικό ενδιαφέρον.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...