Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Νόνη Δούνια: Η σχέση με τον σύζυγό της, η δύσκολη εφηβεία του...

Η Νόνη Δούνια παραβρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «The...

Bασίλισσα Σοφία της Ισπανίας: Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας επέστρεψε στο παλάτι

Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας και αγωνίας για τον...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε για όλους και για όλα πριν από...

«Ζαριά» με τους δημοσιογράφους έριξε η Μαρίνα Σάττι και......

Φρίκη με τρίχρονο κοριτσάκι

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ρήξη εντέρου μετά από άγριο ξυλοδαρμό και τώρα νοσηλεύεται στην Εντατική. Συνελήφθη η 20χρονη μητέρα του

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ρήξη εντέρου μετά από άγριο ξυλοδαρμό και τώρα νοσηλεύεται στην Εντατική. Συνελήφθη η 20χρονη μητέρα του

Μία σκοτεινή υπόθεση διερευνούν οι Αρχές της Καρδίτσας, μετά τη διακομιδή ενός τρίχρονου κοριτσιού στο νοσοκομείο με ρήξη εντέρου, που προκλήθηκε, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, από άγριο ξυλοδαρμό! Η άτυχη μικρούλα νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας σε νοσοκομείο της Αθήνας, ενώ η 20χρονη μητέρα της συνελήφθη για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και ενδοοικογενειακή βία.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

Ολα έγιναν το Σάββατο, όταν το αβάπτιστο παιδί, που γεννήθηκε στον Τίρναβο αλλά διέμενε στον καταυλισμό των Ρομά στους Σοφάδες, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας με έντονους πόνους στην κοιλιά και συμπτώματα περιτονίτιδας! Εκεί διαπιστώθηκε ρήξη του εντέρου και, αφού διασωληνώθηκε, διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στις 3 τα ξημερώματα του Σαββάτου στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, το οποίο διαθέτει Παιδοχειρουργική Κλινική.

Από τις εξετάσεις προέκυψε ότι η ρήξη δεν είχε προκληθεί από παθολογικά αίτια, αλλά πιθανότατα από… γροθιές και κλοτσιές, και λόγω της κρισιμότητας της υγείας της η 3χρονη υποβλήθηκε σε επέμβαση από παιδοχειρουργούς του Νοσοκομείου Λάρισας. Μετά την επέμβαση και ελλείψει Μονάδας Εντατικής Θεραπείας Παίδων στη Θεσσαλία, το κοριτσάκι μεταφέρθηκε στην Αθήνα και νοσηλεύεται σε ΜΕΘ Παίδων, όπου θα παραμείνει για προληπτικούς λόγους.

Μιλώντας στην «Espresso», ιατρικές πηγές ανέφεραν ότι η μετεγχειρητική κατάσταση της μικρής φαίνεται να εξελίσσεται ομαλά, ενώ είναι βέβαιο ότι η ρήξη εντέρου που υπέστη ήταν αποτέλεσμα άγριου ξυλοδαρμού στην κοιλιακή χώρα.

Επειτα από αυτό, το απόγευμα της επόμενης μέρας, αστυνομικοί του Τμήματος Σοφάδων εντόπισαν σε καταυλισμό Ρομά στους Σοφάδες την 20χρονη μητέρα του παιδιού, η οποία συνελήφθη για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και ενδοοικογενειακή βία. Η ίδια, πάντως, δεν παραδέχεται τίποτα, αλλά ούτε υποδεικνύει άλλους ως υπευθύνους γι’ αυτήν τη φρικτή πράξη! Η Αστυνομία διερευνά σε βάθος την υπόθεση για να βρει ποιος ή ποιοι ενεπλάκησαν στο περιστατικό που έχει σοκάρει τη Θεσσαλία.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...