Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Η Χριστίνα Βραχάλη μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην εγκυμοσύνης της

Στις δυσκολίες της εγκυμοσύνης της και στο πρόβλημα υγείας...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

«Σασμός»: Ο Αντώνης λαμβάνει ένα στοιχείο για τον Αντρέα, ενώ ο...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Ο Παύλος...

Κλίντον και Τραμπ σε «ροζ» ιστορίες!

Οι νέες πικάντικες αποκαλύψεις της Πόλα Τζόουνς για τον πρώην πρόεδρο, που της ζήτησε να φιλήσει το πέος του, και τα πάρτι οργίων του υποψηφίου των Ρεπουμπλικάνων

Οι νέες πικάντικες αποκαλύψεις της Πόλα Τζόουνς για τον πρώην πρόεδρο, που της ζήτησε να φιλήσει το πέος του, και τα πάρτι οργίων του υποψηφίου των Ρεπουμπλικάνων

Δεν έχει τελειωμό το «ροζ» στην προεκλογική εκστρατεία στις ΗΠΑ, με πρωταγωνιστές φυσικά τον Ντόναλντ Τραμπ και τον Μπιλ Κλίντον. Και τα χτυπήματα κάτω από τη ζώνη… πάνε κι έρχονται!

Από τη μία, η Πόλα Τζόουνς, μία από τις γυναίκες που έχουν κατηγορήσει τον Μπιλ Κλίντον για σεξουαλική παρενόχληση, αφηγείται με κάθε λεπτομέρεια τη hardcore εμπειρία της, όταν ο Μπιλ φέρεται ότι κατέβασε το παντελόνι του, χαϊδευόταν και της ζήτησε να του φιλήσει το πέος. Από την άλλη, δύο άνδρες ισχυρίζονται στην Daily Beast ότι ο Ντόναλντ Τραμπ διοργάνωνε άγρια πάρτι οργίων, με σεξ, κοκαΐνη και ανήλικα μοντέλα, την εποχή που ήταν ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου «Plaza».

Το παρελθόν του πρώην πλανητάρχη Μπιλ Κλίντον συνεχίζει να κυνηγά τη Χίλαρι στην προσπάθειά της να γίνει η πρώτη γυναίκα πρόεδρος των ΗΠΑ. Η Πόλα Τζόουνς περιέγραψε κατά τη διάρκεια συνέντευξης το πώς της επιτέθηκε σεξουαλικά, στις 8 Μαΐου 1991 ο τότε κυβερνήτης του Αρκάνσας. Οπως είπε, στο δωμάτιο του Κλίντον στο «Excelsior Hotel» τη συνόδευσε ένας αστυνομικός.

Ο Κλίντον άρχισε να της κάνει κομπλιμέντα για τις καμπύλες της και την τράβηξε προς το μέρος του. Εκείνη απομακρύνθηκε, όμως ο Μπιλ την πλησίασε δεύτερη φορά και προσπάθησε να τη φιλήσει. Η Τζόουνς λέει ότι, όταν αρνήθηκε, ο Κλίντον κάθισε, κατέβασε βιαστικά το παντελόνι και το εσώρουχό του και άρχισε να αυτοερεθίζεται. «Μου ζήτησε να του το φιλήσω, αλλά του είπα ότι δεν είμαι τέτοιου είδους κορίτσι» αφηγείται η Τζόουνς, που προσπάθησε να φύγει από το δωμάτιο. Ο Κλίντον ντύθηκε γρήγορα, τη σταμάτησε στην πόρτα και με κατακόκκινο πρόσωπο της είπε να κρατήσει το στόμα της κλειστό. «Είσαι έξυπνο κορίτσι, ας το κρατήσουμε μεταξύ μας» είπε, σύμφωνα με την αφήγηση της Τζόουνς.

Αχαλίνωτο sex με δύο κορίτσια

Ο
Ρεπουμπλικάνος διεκδικητής του προεδρικού θώκου Ντόναλντ Τραμπ, από τη μεριά του, έρχεται αντιμέτωπος με ισχυρισμούς φωτογράφου μόδας και άνδρα μοντέλου, οι οποίοι υποστηρίζουν ότι έλαβαν μέρος σε πάρτι οργίων που διοργάνωνε ο μεγιστάνας στις σουίτες του «Plaza Hotel», του οποίου ήταν ιδιοκτήτης από το 1988 έως το 1995. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο της ιστοσελίδας Daily Beast Μάικλ Γκρος, οι δύοάνδρες τού είπαν ότι στα πάρτι έρρεε άφθονο αλκοόλ, κυκλοφορούσε πολλή κοκαΐνη, αλλά απαγορευόταν το κάπνισμα, διότι ο Τραμπ το απεχθανόταν.

Κάποια από τα ανήλικα μοντέλα, που φέρεταιότι συμμετείχαν σε όργια με μεγάλης ηλικίας βαθύπλουτους άνδρες, ήταν μόλις 15 ετών, σύμφωνα με τον φωτογράφο που εργάζεται στη Νέα Υόρκη, αλλά δεν θέλει να αποκαλυφθεί η ταυτότητά του. Το μοντέλο Λάντι Λουκέζι υποστήριξε ότι, αν και ο Τραμπ δεν έκανε ποτέ χρήση κοκαΐνης, έκανε ωστόσο «πολύ σεξ». Ο φωτογράφος είπε ότι ο Ρεπουμπλικάνος υποψήφιος ήταν η ψυχή των πάρτι και πως τον είδε να κάνει αχαλίνωτο σεξ με δύο κορίτσια.

 04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Μπαμ στην TV με τη Μαρίνα του «Σκορπιού» και την Πέπη Τσεσμελή

Ολη η αλήθεια για την απολυμένη εργαζόμενη του music...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...