Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Ο Σκάι καλοβλέπει το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με παρουσιάστρια την Καραβάτου

Τα δημοφιλή τηλεπαιχνίδια δεν πεθαίνουν ποτέ! Από τα χέρια...

Τετάρτη 3/7/2013

ΚΡΙΟΣ: Μολονότι η αποδοτικότητα στη δουλειά σας είναι εξαιρετική και παρ’ ότι αξιοποιείτε άριστα τις γνώσεις και τις ικανότητές σας, νιώθετε πιεσμένοι και αδικημένοι. Πείτε ξεκάθαρα ό,τι αισθάνεστε, αφού όμως αποφύγετε τη βιασύνη και τον θυμό, που είναι τα μεγάλα ελαττώματά σας. Παρόμοια στάση κρατήστε στα οικογενειακά και τα αισθηματικά σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Πολύ καλό το κλίμα για τα αισθηματικά σας, καθώς εκπέμπετε έντονη γοητεία και ερωτισμό. Έτσι θα καταφέρετε με μοναδική ευκολία να υλοποιήσετε τα όνειρά σας. Σε επαγγελματικό επίπεδο, παρ’ όλο που μπορείτε να πετύχετε πολλά και σημαντικά, καλό θα είναι να μην εμπιστεύεστε κανέναν. Μη λέτε πουθενά τα σχέδιά σας, δεν είναι ώρα να εκδηλωθείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Το αρμονικό κλίμα που υπάρχει στα οικογενειακά σας εμπνέει ζεστασιά και ασφάλεια. Ετσι χαλαρώνετε κι απολαμβάνετε τη συντροφιά των αγαπημένων σας προσώπων. Σε οικονομικό επίπεδο, μολονότι μπορεί να αντιμετωπίζετε δυσκολίες, ο πολυμήχανος νους σας όλο και κάποια λύση θα σκεφτεί που θα διευκολύνει τα πράγματα. Δεν αποκλείεται όμως και τρίτα πρόσωπα να σας βοηθήσουν οικονομικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μπορείτε να απολαύσετε το εξαιρετικό κλίμα στη σχέση σας. Αρκεί να διατηρήσετε την καλή σας διάθεση και να εκφράζεστε ξεκάθαρα απέναντι στον σύντροφό σας. Στα οικονομικά, παρά τις δυσκολίες διατηρείτε την κατάσταση υπό έλεγχο, στα οικογενειακά όμως θα χρειαστεί να δείξετε αρκετή κατανόηση και ψυχραιμία, καθώς οι δικοί σας έχουν περίεργη στάση απέναντί σας.

ΛΕΩΝ: Επικρατεί έντονος ψυχικός αναβρασμός και αρκετές φορές γυρνάτε με τον νου σας στο παρελθόν. Δεν είναι ανάγκη όμως να κάνετε κάτι τέτοιο, αφού το μόνο που καταφέρνετε είναι να πέφτετε ψυχολογικά. Στα οικονομικά βρίσκετε έναν τρόπο για να νικήσετε τις δυσκολίες. Στα επαγγελματικά σας, ενώ προοδεύετε ολοφάνερα, υπάρχουν άτομα που σας ζηλεύουν, γι’ αυτό φυλάξτε τα νώτα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εξαιρετική ημέρα για τα αισθηματικά σας, καθώς ό,τι και να επιθυμείτε γίνετε γρήγορα πραγματικότητα και μάλιστα με τον καλύτερο τρόπο. Τόσο από τους φίλους όσο και από τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει συναισθηματικά θα υπάρχει μια υπέροχη ατμόσφαιρα που θα σας βοηθήσει να διασκεδάσετε και να περάσετε πολύ όμορφα. Προσέξτε όμως πολύ τα οικονομικά σας.

ΖΥΓΟΣ: Λειτουργείτε πάρα πολύ διαισθητικά και έτσι μπορείτε να ρυθμίσετε αρκετά σωστά τις κινήσεις σας και να αποφύγετε τα εμπόδια. Δείξτε ιδιαίτερη προσοχή στον τομέα των επαγγελματικών σας. Οι προκλήσεις που θα συναντήσετε είναι αρκετές, γι’ αυτό καλό θα είναι να αποφύγετε τις συγκρούσεις με υψηλόβαθμα πρόσωπα. Επιδιώξτε να μείνετε λίγο μόνοι σας, χρειάζεστε χαλάρωση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αρκετές οι προκλήσεις που θα συναντήσετε σήμερα σε πολλά επίπεδα. Είναι όμως βέβαιο ότι θα καταφέρετε να τις αντιμετωπίσετε και να αποκομίσετε κάτι θετικό από αυτές τις εμπειρίες. Προσέξτε πολύ το κομμάτι των σχέσεών σας, καθώς εύκολα μπορεί να απομακρύνετε τους άλλους από κοντά σας. Με λίγη προσπάθεια σίγουρα τα πράγματα θα είναι πιο θετικά. Στα οικονομικά σας θα χρειαστεί αρκετή προσπάθεια, θα ξεπεράσετε όμως τις δυσκολίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Καλή ημέρα για εσάς σε πολλά επίπεδα, καθώς τα αισθηματικά σας προχωρούν πολύ καλά, ενώ οι σχέσεις με το φιλικό και οικογενειακό σας περιβάλλον θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν άνετα εξαιρετικές. Μολονότι αυτό το θετικό κλίμα ισχύει και για τα επαγγελματικά σας, καλό θα είναι να δώσετε προσοχή στον οικονομικό τομέα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πολύ θετικές οι προοπτικές για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας, καθώς χτίζετε βάσεις για ένα καλύτερο μέλλον. Ακόμη κι αν συναντήσετε λίγες δυσκολίες μην το βάζετε κάτω, συνεχίστε και θα πετύχετε. Καλή είναι η ατμόσφαιρα και στα οικογενειακά σας, στα αισθηματικά όμως προσοχή! Επειδή βρίσκεστε σε αρκετή ένταση, είστε έτοιμοι να ξεσπάσετε με το παραμικρό κι αυτό σίγουρα δεν θα ωφελούσε τη σχέση σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μεγάλο παρασκήνιο υπάρχει στο επαγγελματικό σας περιβάλλον κι αυτό είναι κάτι που πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα. Μην εμπιστεύεστε κανέναν κι αν αδικείστε, μπορείτε να διαφωνήσετε αλλά με κόσμιο τρόπο. Δύσκολα δυστυχώς τα πράγματα σε οικονομικό επίπεδο, θα χρειαστεί να φανείτε πολύ συντηρητικοί.

ΙΧΘΥΕΣ: Ιδιαίτερα ευχάριστες εκπλήξεις σας περιμένουν τόσο στα οικονομικά όσο και στα αισθηματικά σας. Οπότε να είστε σε επαγρύπνηση για τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν μπροστά σας. Πάνω απ’ όλα μη διστάζετε να δοκιμάσετε την τύχη σας. Στα επαγγελματικά σας αποφύγετε την εκρηκτική και προκλητική συμπεριφορά, όσο κι αν νιώθετε πως αδικείστε. Αφήστε τα παράπονά σας για κάποια άλλη φορά.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Bασίλισσα Σοφία της Ισπανίας: Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας επέστρεψε στο παλάτι

Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας και αγωνίας για τον...