Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Πρόσφεραν θέαμα και… δύο σφαίρες

Απίστευτη χολιγουντιανή ληστεία σε κοσμηματοπωλείο της Σπάρτης με τέσσερις κακοποιούς να ξηλώνουν τη βιτρίνα μπροστά στους γείτονες.

Επηρεασμένοι από το… Χόλιγουντ ήταν οι κακοποιοί που άδειασαν με θεαματική επιχείρηση ένα κοσμηματοπωλείο στη Σπάρτη και μάλιστα δεν δίστασαν κατά τη διαφυγή τους να πυροβολήσουν  εναντίον ενός γείτονα που προσπάθησε να τους σταματήσει πετώντας πάνω τους… γλάστρες και καρέκλες!

Η κινηματογραφική και… θορυβώδης διάρρηξη στο κοσμηματοπωλείο «Μίδας» έγινε από τέσσερις άντρες που επέβαιναν σε ένα λευκό αγροτικό όχημα. Αφού μπήκαν στον δρόμο όπου βρίσκεται το κοσμηματοπωλείο, δύο από αυτούς τοποθέτησαν κώνους κλείνοντας την κυκλοφορία. Την ίδια στιγμή ο τρίτος έσπασε το τζάμι ενός αυτοκινήτου που ήταν παρκαρισμένο μπροστά από το κατάστημα, έλυσε το χειρόφρενο και το τσούλησε αφήνοντας την είσοδο ελεύθερη. Ο τέταρτος, που οδηγούσε το φορτηγάκι, έβαλε αμέσως μπροστά την επιχείρηση που είχε και… θεατές!

Δείχνοντας ότι δεν τους απασχολούσε ιδιαίτερα ο θόρυβος που προκαλούσαν, οι κακοποιοί έκαναν θρύψαλα τη βιτρίνα του κοσμηματοπωλείου με μια βαριοπούλα και έπειτα έδεσαν με συρματόσκοινο, που στην άκρη του είχε ένα γάντζο, το εσωτερικό ρολό ασφαλείας. Με την άλλη άκρη δεμένη στο αγροτικό, ο οδηγός γκάζωσε και το ρολό «ξηλώθηκε» κάνοντας τους περιοίκους να πεταχτούν ανάστατοι στα μπαλκόνια και τις αυλές τους, απ’ όπου παρακολουθούσαν άναυδοι όσα συνέβαιναν!

Με σβέλτες κινήσεις, οι δράστες άδειασαν τις προθήκες του καταστήματος αρπάζοντας κοσμήματα και ρολόγια, η αξία των οποίων υπολογίζεται στα 20.000 ευρώ, σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του καταστήματος Σοφοκλή Προδρόμου. Αφού τα έβαλαν σε μαύρες σακούλες, βγήκαν από το κοσμηματοπωλείο και τότε ένας κάτοικος διαμερίσματος πολυκατοικίας που βρίσκεται ακριβώς απέναντι άρχισε να εκσφενδονίζει προς το μέρος τους γλάστρες, καρέκλες και ό,τι άλλο έβρισκε μπροστά του, σε μια προσπάθεια να τους σταματήσει.

Ομως ένας από τους δράστες πυροβόλησε εναντίον του δύο φορές αναγκάζοντάς τον να κρυφτεί κι έτσι βρήκε την ευκαιρία να γίνει καπνός μαζί με τους συνεργούς του. Οι αστυνομικοί, που έφτασαν λίγη ώρα αργότερα, δεν βρήκαν κάλυκες, γεγονός που μαρτυρά ότι ο ένοπλος χρησιμοποίησε περίστροφο. Οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών άρχισαν αμέσως στην ευρύτερη περιοχή αλλά και σε ολόκληρο τον νομό, αλλά μέχρι χθες δεν είχαν εντοπιστεί οι δράστες, ούτε το φορτηγάκι τους.

ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....