Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Οι μάρτυρες κατηγορίας ήταν τελικά οι φονιάδες

Σατανικό ζευγάρι συνελήφθη για τον φόνο 84χρονης και αποκαλύφθηκε ότι σκότωσε και άλλη ηλικιωμένη.

Σατανικό ζευγάρι σκότωσε δύο ηλικιωμένες για να τις ληστέψει μέσα σε πέντε μήνες, αλλά δεν δίστασε να «φορτώσει» το ένα από τα άγρια εγκλήματα σε δύο αθώους, οι οποίοι μάλιστα έμειναν άδικα στη φυλακή! Η απίστευτη υπόθεση, που μοιάζει βγαλμένη από σενάριο ταινίας θρίλερ, αποκαλύφθηκε με τη διαλεύκανση της ανθρωποκτονίας μιας 84χρονης στην Πάτρα, που έκανε τους αστυνομικούς να αντιληφθούν το τραγικό τους λάθος. Ετσι έφτασαν στον εντοπισμό των πραγματικών ενόχων και της άγριας δολοφονίας της 81χρονης συνταξιούχου εκπαιδευτικού Ρεγγίνας Παπανδρέου τον Ιούνιο του 2012 μέσα στο σπίτι της.

Θράσος

Οι δύο φονιάδες, μια 45χρονη και ένας 35χρονος, είχαν το θράσος να καταθέσουν ως βασικοί μάρτυρες κατηγορίας των άτυχων προφυλακισθέντων (μιας 30χρονης και ενός 29χρονου, τοξικομανών), για τους οποίους ισχυρίστηκαν ότι τους είχαν δει να μπαίνουν στο σπίτι της δασκάλας που βρέθηκε νεκρή στις 7 Ιουνίου του 2012 με τριάντα έξι μαχαιριές στο σώμα της! Οπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια, οι πραγματικοί ένοχοι είχαν δώσει τα κοσμήματα που είχαν κλέψει από την άτυχη Ρεγγίνα Παπανδρέου στους ανυποψίαστους τοξικομανείς. Οι αστυνομικοί εντόπισαν τα κλοπιμαία στην κατοχή τους και, βάσει ενδείξεων, ενοχοποιήθηκαν και προφυλακίστηκαν, αν και οι ίδιοι από την πρώτη στιγμή βροντοφώναζαν ότι είναι αθώοι. Αντιθέτως, οι πραγματικοί δράστες κυκλοφορούσαν ελεύθεροι για δεκατρείς μήνες συνεχίζοντας την εγκληματική τους δράση.

Πέντε μήνες μετά, την 1η Νοεμβρίου του 2012, διέπραξαν και δεύτερη δολοφονία! Αναρριχήθηκαν στο μπαλκόνι του πρώτου ορόφου, στο σπίτι της 84χρονης Κωνσταντίνας Κουλούρη, τρύπωσαν μέσα από ένα ανασφάλιστο παράθυρο και τη φίμωσαν με μονωτική ταινία, στην οποία αργότερα βρέθηκε το γενετικό υλικό τους. Στην συνέχεια άρπαξαν 500 ευρώ και διάφορα χρυσαφικά που βρήκαν στο σπίτι, και τράπηκαν σε φυγή αφήνοντας την άτυχη γριούλα να πεθάνει από ασφυξία.

Διαλεύκανση

Οταν η Αστυνομία ταυτοποίησε το γενετικό υλικό και έφτασε στη διαλεύκανση της δολοφονίας της Κουλούρη και τον εντοπισμό των φονιάδων της, άνοιξε πάλι τον φάκελο της δολοφονίας της Ρεγγίνας Παπανδρέου. Ο 35χρονος συνελήφθη στην Πάτρα και στο Ηράκλειο Κρήτης η 45χρονη συνεργός του, η οποία μάλιστα είχε ενεργό ρόλο στις ανθρωποκτονίες, καθώς ήταν εκείνη που εντόπιζε γυναίκες που διέμεναν μόνες τους και αποτελούσαν εύκολο στόχο. Μάλιστα το σατανικό ζευγάρι είχε μπει και σε άλλα σπίτια ηλικιωμένων γυναικών στην Πάτρα και τις είχε ληστέψει, ευτυχώς χωρίς τα θύματα να χάσουν τη ζωή τους.

ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...