Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Αφυπνίστηκαν οι ελπίδες για τον Δημήτρη Κόκοτα

Σημάδια αισιοδοξίας στην προσπάθεια αφύπνισης του Δημήτρη Κόκοτα. Θετικές...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 24 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Δώστε στο ταίρι σας την ασφάλεια, την προστασία...

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

«Κλικ» τηλεθεατών με πολλές «Ελπίδες» και «Μικρές Χαρές»

Η έκθεση φωτογραφίας του Alpha και του «Μες στην καλή χαρά» στον Εθνικό Κήπο συγκέντρωσε το ενδιαφέρον αρκετών γνωστών προσώπων και φυσικά πολύ κόσμου.

Οι τηλεθεατές αιχμαλώτισαν με τον φωτογραφικό τους φακό «Μικρές Χαρές» και «Ελπίδες»! Εργα πενήντα ερασιτεχνών καλλιτεχνών που έλαβαν μέρος στον διαγωνισμό που διοργάνωσε η τηλεόραση του Alpha και η εκπομπή «Μες στην καλή χαρά» εκτέθηκαν το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης στον Εθνικό Κήπο και δημοπρατήθηκαν προκειμένου τα έσοδα να διατεθούν υπέρ του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος Παιδικής Προστασίας.4t99n3v2

Είναι ίσως η πρώτη φορά -αλλά σίγουρα όχι η τελευταία- που οι τηλεθεατές συνεργάζονται με τους συντελεστές μιας εκπομπής και τους ιθύνοντες ενός καναλιού προκειμένου να υποστηρίξουν ενώνοντας τις δυνάμεις τους ένα φιλανθρωπικό σκοπό. Η έκθεση παρουσιάστηκε την περασμένη Πέμπτη και το παρών έδωσαν, εκτός από τους συντελεστές του «Μες στην καλή χαρά» τραγουδιστές, ηθοποιοί, δημοσιογράφοι, παρουσιαστές -αλλά και απλός κόσμος-, οι οποίοι βρέθηκαν στον Εθνικό Κήπο για να θαυμάσουν τις εικόνες που απαθανάτισαν οι ερασιτέχνες φωτογράφοι.

Η έκθεση περιλάμβανε τα πενήντα καλύτερα έργα των συμμετεχόντων στους διαγωνισμούς φωτογραφίας που διοργάνωσε η εκπομπή, με την ίδια θεματολογία. Σε αυτά συμπεριλαμβάνονταν και οι δύο νικητήριες φωτογραφίες των διαγωνισμών, «The Kiss» του Πάνου Κεφαλά και «Αδιάβροχες χαρές» του Μιχάλη Παππά.

Επιλογή

Την επιλογή των έργων της έκθεσης έκανε η κριτική επιτροπή που αποτελούνταν από τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Κώστα Γάκη, τη φωτορεπόρτερ Μάρω Κουρή και τη φωτογράφο Μαριλένα Σταφυλίδου. Η ομάδα του «Μες στην καλή χαρά» ήταν φυσικά σύσσωμη παρούσα. Η Ναταλία Γερμανού έφτασε σχεδόν από τους πρώτους στον Εθνικό Κήπο. Πάντα κομψή, για την περίσταση επέλεξε να φορέσει μια άνετη, λευκή πουκαμίσα που τη συνδύασε άψογα με μπεζ παντελόνι. Ο Θέμης Γεωργαντάς παρατηρούσε με μεγάλη προσοχή τις φωτογραφίες της έκθεσης απαθανατίζοντας με τη φωτογραφική του μηχανή όσες του έκαναν εντύπωση.4t99n3v3

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου εμφανίστηκε φορώντας μια εντυπωσιακή ολόσωμη, τιρκουάζ φόρμα, την οποία είχε συνδυάσει με θηλυκά πέδιλα, ενώ εντυπωσιακή ήταν και η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία φορούσε μάξι φόρεμα. Οι δύο τηλεπαρουσιάστριες φρόντισαν να κλείσουν τα στόματα που τις ήθελαν… ανταγωνίστριες (αφού η Κωνσταντίνα έκανε δοκιμαστικό για τη θέση της Κατερίνας στο «Δέστε τους») και περπάτησαν μαζί στον Εθνικό Κήπο. Μάλιστα η συμπαρουσιάστρια της Ναταλίας φορούσε στον λαιμό της ένα κολιέ που της είχε χαρίσει η συνεργάτιδα του Νίκου Μουτσινά.

Τα φλας άστραψαν, όταν εμφανίστηκε η Κατερίνα Στικούδη. Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια με το εκκεντρικό look συνδύασε floral pencil φούστα με μονόχρωμο top και καφέ, κοντό αρβυλάκι. Η ίδια εντυπωσιάστηκε με ένα από τα έργα, που απεικόνιζε τα πατουσάκια ενός μωρού και, όπως πληροφορούμαστε, θέλησε να το αποκτήσει.

Νέο look

Με άκρως ανανεωμένο look εμφανίστηκε και η Shaya, η οποία ακόμη μία φορά μας εξέπληξε με την κόμη της. Η τραγουδίστρια αυτή τη φορά επέλεξε να βάψει τα μαλλιά της στο χρώμα της φωτιάς, ενώ με τη βοήθεια των extensions πρόσθεσε αρκετό μήκος. Μαζί της ήταν και ο ράπερ Bo, με τον οποίο συνεργάστηκε στην τελευταία της επιτυχία.

Ο Νίκος Αναδιώτης έφτασε συνοδευόμενος από την έγκυο σύζυγό του Βίκυ Σταματοπούλου, ενώ στην εκδήλωση εμφανίστηκαν και οι… νέοι «ΠΕΔΕΣ» που φωτογραφήθηκαν με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, ο οποίος, παρά το βεβαρημένο πρόγραμμά του, φρόντισε να παρευρεθεί στον Εθνικό Κήπο. Μεταξύ άλλων, στην υπαίθρια έκθεση βρέθηκαν ο Δάνης Κατρανίδης, η Μίρκα Παπακωνσταντίνου, ο Κώστας Σπυρόπουλος, η Ζέτα Δούκα, ο Μάριος Αθανασίου, η Κατερίνα Τσάβαλου, η Δήμητρα Στογιάννη, ο Σωτήρης Καλυβάτσης, ο Σπύρος Πούλης, ο Μέμος Μπεγνής, η Θάλεια Ματίκα με τον σύζυγό της Τάσο Ιορδανίδη, ο Παναγιώτης Πετράκης και ο Γεράσιμος Γεννατάς.

ΑΝΘΗ ΒΟΥΛΓΑΡΗ – ΦΩΤ.: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΣΙΑΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΚΟΛΦΟΜΗΤΣΟΣ

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...