Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Κυριακή 14/7/2013

ΚΡΙΟΣ: Μολονότι η αποδοτικότητα στη δουλειά σας είναι εξαιρετική και παρ’ ότι αξιοποιείτε άριστα το δυναμικό σας, νιώθετε πιεσμένοι και αδικημένοι. Πείτε ξεκάθαρα ό,τι αισθάνεστε, όμως αποφύγετε τη βιασύνη και τον θυμό, που είναι τα ελαττώματά σας. Παρόμοια στάση κρατήστε επίσης στα οικογενειακά και τα αισθηματικά θέματα. 

ΤΑΥΡΟΣ: Εκπέμπετε έντονη γοητεία και ερωτισμό. Ετσι θα καταφέρετε με ευκολία να πετύχετε τις επιδιώξεις σας και να υλοποιήσετε τα όνειρά σας. Σε επαγγελματικό επίπεδο, παρ’ ότι μπορείτε να πετύχετε πολλά και σημαντικά, καλό θα είναι να μην εμπιστεύεστε κανέναν. Μη λέτε πουθενά τα σχέδιά σας, δεν είναι ώρα να εκδηλωθείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Το αρμονικό κλίμα στην οικογένεια σας προσφέρει ζεστασιά και ασφάλεια. Ετσι χαλαρώνετε και απολαμβάνετε τη συντροφιά των αγαπημένων σας. Στα οικονομικά, παρ’ ότι αντιμετωπίζετε δυσκολίες, ο πολυμήχανος νους σας όλο και κάποια λύση θα σκεφτεί. Δεν αποκλείεται  επίσης να λάβετε οικονομική βοήθεια από έναν φίλο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μπορείτε να απολαύσετε το εξαιρετικό κλίμα στη σχέση σας, αρκεί να διατηρήσετε την καλή σας διάθεση και να εκφράζεστε ξεκάθαρα απέναντι στον σύντροφό σας. Στα οικονομικά διατηρείτε την κατάσταση υπό έλεγχο, στα οικογενειακά όμως θα χρειαστεί να δείξετε κατανόηση και ψυχραιμία στις αντιδράσεις των άλλων.

ΛΕΩΝ: Είστε σε κλίμα αναβρασμού και αρκετές φορές γυρνάτε με τον νου σας στο παρελθόν. Ετσι όμως το μόνο που καταφέρνετε είναι να πέφτετε ψυχολογικά. Στα οικονομικά βρίσκετε τρόπο να νικήσετε τις δυσκολίες. Στα επαγγελματικά σας, ενώ προοδεύετε ολοφάνερα, υπάρχουν άτομα που σας ζηλεύουν, γι’ αυτό φυλάξτε τα νώτα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ο,τι και να επιθυμείτε στα αισθηματικά σας γίνεται  πραγματικότητα και μάλιστα με τον καλύτερο τρόπο. Τόσο από τους φίλους όσο και από τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει θα υπάρχει υπέροχη ατμόσφαιρα που θα σας βοηθήσει να περάσετε πολύ όμορφα. Προσέξτε όμως πολύ τα οικονομικά σας.

ΖΥΓΟΣ: Λειτουργείτε πολύ διαισθητικά κι έτσι μπορείτε να ρυθμίσετε τις κινήσεις σας και να αποφύγετε τα εμπόδια. Δείξτε ιδιαίτερη προσοχή όμως στον τομέα των επαγγελματικών σας. Οι προκλήσεις που θα συναντήσετε είναι αρκετές, γι’ αυτό καλό θα είναι να αποφύγετε τις συγκρούσεις με υψηλόβαθμα πρόσωπα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:  Αρκετές προκλήσεις θα συναντήσετε σήμερα σε πολλά επίπεδα, είναι όμως βέβαιο πως θα τις αντιμετωπίσετε. Προσέξτε το κομμάτι των σχέσεών σας, καθώς μπορεί να απομακρύνετε τους άλλους από κοντά σας. Στα οικονομικά σας θα χρειαστεί προσπάθεια από μέρους σας, θα ξεπεράσετε όμως τις δυσκολίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Καλή ημέρα για εσάς σε πολλά επίπεδα, καθώς τα αισθηματικά σας προχωρούν πολύ καλά, ενώ οι σχέσεις με το φιλικό και οικογενειακό σας περιβάλλον θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν εξαιρετικές. Μολονότι το θετικό κλίμα ισχύει και στα επαγγελματικά σας, δώσετε προσοχή στον οικονομικό τομέα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας χτίζετε βάσεις για ένα καλύτερο μέλλον. Ακόμη κι αν συναντήσετε δυσκολίες, μην το βάζετε κάτω, συνεχίστε και θα πετύχετε. Στα αισθηματικά σας όμως, προσοχή! Επειδή βρίσκεστε σε ένταση, είστε έτοιμοι να ξεσπάσετε με το παραμικρό κι αυτό δεν θα ωφελούσε τη σχέση σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εντονο παρασκήνιο υπάρχει στο επαγγελματικό σας περιβάλλον κι αυτό είναι κάτι που πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα. Μην εμπιστεύεστε κανέναν κι αν αδικείστε, διαφωνήστε αλλά με κόσμιο τρόπο. Δύσκολα δυστυχώς ελιναι τα πράγματα σε οικονομικό επίπεδο και θα χρειαστεί να φανείτε πολύ συντηρητικοί.

ΙΧΘΥΕΣ: Ευχάριστες εκπλήξεις σάς περιμένουν τόσο στα οικονομικά όσο και στα αισθηματικά σας, οπότε να είστε σε επαγρύπνηση για τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Πάνω απ’ όλα μη διστάζετε να δοκιμάσετε την τύχη σας. Στα επαγγελματικά σας αποφύγετε την εκρηκτική συμπεριφορά, όσο κι αν νιώθετε πως αδικείστε.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...