Νέα συνεργασία HELLENIC SEAWAYS – INTERAMERICAN για παροχές ιατρικής βοήθειας σε ταξιδιώτες

Την επιτυχημένη συνεργασία που είχαν το 2010 προσδοκούν να επαναλάβουν η HELLENICSEAWAYS και η INTERAMERICAN με το πρωτοποριακό για τους ταξιδιώτες πρόγραμμα παροχών Άμεσης Ιατρικής Βοήθειας «Ασφαλώς Πάμε Μαζί».

Οι καλύψεις του προγράμματος ισχύουν από τη στιγμή της επιβίβασης στο πλοίο μέχρι και επτά ημέρες μετά το ταξίδι. Κάθε ταξιδιώτης μέσα από μια σειρά δωρεάν παροχών εξασφαλίζει τη δυνατότητα να αντιμετωπίσει άμεσα τις συνέπειες ενός ενδεχόμενου ατυχήματος ή περιστατικού ασθένειας, εν πλω και μετά την αποβίβασή του για το χρονικό διάστημα που προαναφέρθηκε.

Οι παρεχόμενες καλύψεις αναλυτικά σε περίπτωση ασθένειας ή ατυχήματος του ταξιδιώτη αναλυτικά είναι:

*Υγειονομική μεταφορά παθόντος

*Επιστροφή των μελών της οικογένειας που συνταξιδεύουν με τον παθόντα

*Νοσοκομειακή περίθαλψη στο εξωτερικό

*Φροντίδα των ανηλίκων παιδιών του παθόντος επιβάτη

*Εισιτήριο σε στενό συγγενή για να βρεθεί άμεσα κοντά στον παθόντα επιβάτη, αν αυτός νοσηλεύεται

*Κάλυψη εξόδων διαμονής σε ξενοδοχείο για στενό συγγενή.

Επιπλέον, για κάθε απρόβλεπτο περιστατικό υγείας εν πλώ έως και 7 ημέρες μετά το ταξίδι, έμπειροι ιατροί διαφόρων ειδικοτήτων απαντούν στη γραμμή υγείας 1010 σε κλήσεις από σταθερό ή κινητό τηλέφωνο και βρίσκονται στη διάθεση του επιβάτη οποιαδήποτε ημέρα και ώρα, για να του δώσουν υπεύθυνες ιατρικές συμβουλές και οδηγίες.

Εξειδικευμένο προσωπικό αναλαμβάνει, εφόσον κριθεί αναγκαίο, την οργάνωση και τον συντονισμό της υγειονομικής μεταφοράς ή αερομεταφοράς του επιβάτη με το κατάλληλο μέσο (ασθενοφόρο, ελικόπτερο ή αεροπλάνο) σε νοσοκομείο, ώστε να εξασφαλιστεί γρήγορα η απαραίτητη ιατρική φροντίδα.

Αναφερόμενος στη συνεργασία ο κ. Αντώνης Αγαπητός, διευθύνων σύμβουλος της HELLENICSEAWAYS, δήλωσε: «Σε μια ιδιαίτερα ευαίσθητη περίοδο και για το τουριστικό προϊόν, η HELLENICSEAWAYS εστιάζει στην υψηλή ποιότητα πρόσθετων παρεχόμενων υπηρεσιών και στο βέλτιστο επίπεδο ασφαλείας των επιβατών που επιλέγουν την εταιρεία για την μετακίνηση τους. Η πολυετής εμπειρία και οργάνωση της INTERAMERICAN στον τομέα της προσωπικής βοήθειας αποτελούν εγγύηση για την αξία των παρεχομένων καλύψεων και ένα σοβαρό λόγο προτίμησης της HSW από τους ταξιδιώτες στις γραμμές που εξυπηρετεί».

Ο κ. Γιώργος Μαυρέλης, γενικός διευθυντής ασφαλιστικών εργασιών της INTERAMERICAN, επισήμανε: «Κατά την προηγούμενη συνεργασία των δύο εταιρειών το πρόγραμμα αποδείχθηκε εξαιρετικά ουσιαστικό και αποτελεσματικό, όπως κατέδειξαν και τα στοιχεία της χρήσης του. Η ανανέωση της εμπιστοσύνης της HELLENICSEAWAYS προς την Εταιρεία μας επιβεβαιώνει τα οφέλη για τους ταξιδιώτες, αλλά και τη διακριτή θέση της INTERAMERICAN στην Άμεση Ιατρική Βοήθεια».

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ