Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Χάρης Βεραμόν: Το θρίλερ 348 σελίδων με άλυτες αστυνομικές υποθέσεις

Ιδιωτικός ερευνητής, δημιουργός true crime σειράς ντοκιμαντέρ στο YouTube...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Η κόρη της Κιμ Καρντάσιαν και του Γουέστ κερδίζει 28.000 ευρώ για...

Η 10χρονη Νορθ Γουέστ, που στο πλευρό του διάσημου...

«Akis’ Food Tour»: Κόνιτσα, Ζαγοροχώρια, Μαστοροχώρια

Το γαστρονομικό οδοιπορικό του Άκη Πετρετζίκη συνεχίζεται με ένα...

Λύση με «δεκάρι» τον Ντομίνγκες!

Ο Αργεντινός δείχνει στον Μίτσελ ότι μπορεί να παίξει και ως οργανωτής…

Τι να τα κάνεις τα «δεκάρια»; Ο Ολυμπιακός εδώ και χρόνια ψάχνει τον παίκτη που θα έκανε τη διαφορά στο κέντρο, τον ηγέτη που θα οργανώνει το παιχνίδι και θα αλλάζει τη ροή του με μία ιδέα του. Αυτό δεν το κατάφερε ποτέ και το κοντινότερο σε «δεκάρι» που βρήκε ήταν ο Ιμπαγάσα. «Παλιάς κοπής» μέσος, αλλά μεγάλος σε ηλικία με… ημερομηνία λήξης. Από την πρώτη χρονιά του Ισπανού χαφ στο λιμάνι οι «ερυθρόλευκοι» έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από τις ικανότητές του και αμέσως άρχισαν την αναζήτηση του «επόμενου Ιμπαγάσα» που θα αποτελούσε τον διάδοχό του. Αυτός δεν βρέθηκε ποτέ, γι’ αυτό και πριν από λίγο καιρό έγινε η επέκταση του συμβολαίου του παίκτη, έστω και αν δεν μπορεί να βοηθήσει όσο παλιά.

Ο Ολυμπιακός στο μεταξύ απέκτησε τον Τσόρι Ντομίνγκες για να βοηθήσει στο σκοράρισμα πίσω από τον Μήτρογλου, αλλά σύντομα ο Αργεντινός άρχισε να δείχνει τις «άλλες» του ικανότητες. Οργανωτικός, άριστος τεχνίτης και με πολλή φαντασία στο παιχνίδι του, ο Ντομίνγκες είναι ικανός να παίξει στην κορυφή ως στράικερ, αλλά και στο κέντρο ως οργανωτής. Οι «ερυθρόλευκοι» βλέπουν ότι η επιλογή αυτή ίσως βγει πιο καλή απ’ ό,τι περίμεναν αρχικά και η παρουσία του Αργεντινού (με ιταλικό διαβατήριο, ένα ακόμη πλεονέκτημα) Ντομίνγκες στο ρόστερ ήταν ένας ακόμη λόγος για τον οποίο «πάγωσαν» οι εξελίξεις στο θέμα του Αμαλφιτανό. Οι πρωταθλητές σκέφτηκαν ότι δεν είναι ανάγκη να δώσουν ένα… καράβι λεφτά για τον Γάλλο και παρ’ ότι δεν κλείνουν καμία πόρτα το καλοκαίρι (εφόσον βρεθεί κάποια αξιόλογη περίπτωση σε προσιτή τιμή), κοιτάζουν το μέλλον, με τον Ντομίνγκες να θέτει υποψηφιότητα ακόμη και για ρόλο οργανωτή.

Ξεχώρισαν η… απουσία του Αμπντούν και το (τρελό) τρέξιμο του Βάις

Η ΝΙΚΗ δεν λέει τίποτα… Ο Ολυμπιακός επικράτησε 2-1 της Σιμούρκ από το Αζερμπαϊτζάν στο πρώτο του φιλικό, χάρη στα γκολ των Διαμαντάκου και Μήτρογλου, όμως, όπως δήλωσε και ο Μίτσελ, μεγάλο ρόλο στην εμφάνιση έπαιξε η κούραση. Από τους «νέους» ξεχώρισε ο Βάις με την ταχύτητά του και την τεχνική του. Το θέμα όμως το δημιούργησε ο… παλιός Αμπντούν, ο οποίος δεν χρησιμοποιήθηκε από τον Μίτσελ ούτε λεπτό, επειδή αρνήθηκε να λάβει μέρος! Ο παίκτης επιστρέφει στην Ελλάδα για να απολογηθεί και η διοίκηση είναι χολωμένη. Ο Αλγερινός θέλει να φύγει, η πρόταση της Νότιγχαμ είναι 1,4 εκατ. ευρώ, η Σαουθάμπτον φέρεται να πρόσφερε 1,5 εκατ. ευρώ χθες βράδυ, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» ζητούν περισσότερα. Οι πρωταθλητές θέλουν να τελειώσουν με αυτή την υπόθεση, αλλά και του Τζιμπούρ, που είχε νέα συνάντηση με ανθρώπους της ομάδας του Πειραιά, προκειμένου να στρέψουν την προσοχή τους στην ενίσχυση. Ηδη ο Μεντζανί της Μονακό φέρεται να «έκλεισε», αν επιβεβαιωθεί η χθεσινή είδηση του Radio Monte Carlo.

* Κάκωση στο δεξί χέρι υπέστη ο Δημήτρης Σιόβας στο φιλικό, αλλά οι πρώτες εκτιμήσεις δεν εμπνέουν ανησυχία.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΥΡΙΑΖΗΣ

[email protected]

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...