Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

Toυ έκοψε το πέος αλλά τον θέλει πίσω

Ο Βραζιλιάνος που ακόμη μπαινοβγαίνει στα χειρουργεία για να...

Ζευγάρι έπαιξε άθελά του τους ίδιους αριθμούς και κέρδισε 1.000.000 δολάρια από...

Τύχη βουνό είχε ζευγάρι στις ΗΠΑ που κατά λάθος...

Ο διδάκτωρ καρδιολόγος Χαράλαμπος Κάββουρας μιλάει για τα πολλά εμφράγματα στη showbiz...

Τι συμβαίνει πλέον και νέοι άνθρωποι από τον χώρο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Σέξι και άνετη η Βεργκάρα στη Μύκονο!

Η Λατίνα καλλονή ανεβάζει συνεχώς φωτογραφίες από την παραμονή της στο Νησί των Ανέμων

Η Σοφία Βεργκάρα συνεχίζει τις διακοπές της στο Νησί των Ανέμων αναφωνώντας από χαρά «Grecia!» H Κολομβιανή σταρ της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς «Modern Family» όχι μόνο δεν κρύβεται από τους παπαράτσι, αλλά ανεβάζει και στην προσωπική της σελίδα σε σάιτ κοινωνικής δικτύωσης όλες τις κινήσεις της στη Μύκονο μαζί με τον σύντροφό της και την παρέα τους. Μάλιστα έχει να το λέει για την ελληνική φιλοξενία, αφού η διάσημη και sexy ηθοποιός φιλοξενείται στην κυκλαδίτικου στιλ βίλα της Φλώρας Κατσαούνη-Κουμάνταρου, γόνου μεγάλης και παλαιάς εφοπλιστικής οικογένειας. Μάλιστα ανέβασε φωτογραφία τόσο από το τραπέζι με τα εδέσματα (πάστα φλόρα και πολλά πολλά φρούτα) όσο και από την παρέα με την οποία κάθισε και συνέφαγε ένα από τα περασμένα απογεύματα.

Από την περασμένη Παρασκευή που η Σοφία Βεργκάρα βρίσκεται στη χώρα μας, η προσωπική της ιστοσελίδα έχει πάρει… φωτιά με αναρτήσεις που κάνει η ίδια από το ταξίδι της στη Μύκονο. Αλλοτε με τον αρραβωνιαστικό της, τον επιχειρηματία Νίκι Λεμπ, κι άλλοτε μαζί με διάφορους φίλους και φίλες της που τη συνοδεύουν στη χώρα μας, η 41χρονη ηθοποιός «αλωνίζει» την παραλία στο Καλό Λιβάδι, που φαίνεται να είναι η αγαπημένη της. Το καλλίγραμμο κορμί της, το οποίο δεν είναι καθόλου σε… ανορεκτικές διαστάσεις, το αντίθετο μάλιστα, προσελκύει όλα τα ανδρικά βλέμματα, ενώ δεν είναι λίγες οι γυναίκες – ντόπιες και ξένες- που λιάζονται σε διπλανές ξαπλώστρες με εκείνην και σχολιάζουν τα μαγιό της με κολακευτικά λόγια. Η αλήθεια είναι πως η Σοφία Βεργκάρα, η οποία ξεκίνησε την καριέρα της στον χώρο της showbiz ως τοπ μόντελ, ξέρει να λανσάρει ό,τι φοράει, κλέβοντας την παράσταση στο πέρασμά της.

Μονοκίνι

Η εκρηκτική Λατίνα μετά το σέξι μαύρο μονοκίνι που φόρεσε αρχικά, εμφανίστηκε με ένα εντυπωσιακό μαγιό σε ίδιο στιλ, αλλά με έντονα κοψίματα στα χρώματα του ουράνιου τόξου, της εταιρείας Agent Provocateur, αξίας 420 δολαρίων, το οποίο συνδύασε με μια μάξι αέρινη φούστα σε έντονο πράσινο χρώμα. Θα πρέπει, δε, να πούμε ότι το εντυπωσιακό beach wear της καλλονής συνοδευόταν από μεγάλη τσάντα γνωστού γαλλικού οίκου (με την οποία κατέφθασε στην παραλία) κι ένα πανάκριβο ρολόι (δεν το αποχωρίστηκε στιγμή). Να συμπληρώσουμε ότι η Σοφία Βεργκάρα πριν από λίγο καιρό έγινε το κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας «Follow the Script» που προωθεί τις εξετάσεις για τον θυρεοειδή. Οπως αποκάλυψε η ίδια στους «New York Τimes», όταν ήταν 28 ετών υποβλήθηκε σε επέμβαση αφαίρεσης καρκινογόνου θυρεοειδούς κι έπειτα έκανε την απαραίτητη θεραπεία με ραδιενεργό ιώδιο.

ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΜΠΟΥΝΙΑΣ

[email protected]

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Ο ανάδρομος στο νέο συμβόλαιο με το Mega και η Ελένη που μόλις… ξύπνησε

Αφιλτράριστη Μενεγάκη και ανάδρομος Ερμής! Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη...

Παρίστανε την ανήλικη για να… πάει με πιτσιρίκια

Τη 14χρονη μαθήτρια υποδυόταν στο Snapchat η 23χρονη Αλίσα...