Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 30 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι συνθήκες είναι αρκετά καλές για να προχωρήσετε...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Πού πέτυχε η «Espresso» τον Μέμο Μπεγνή και τον Χρήστο Βασιλόπουλο

Τι κοινό έχουν ο Χρήστος Βασιλόπουλος και ο Μέμος...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από...

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

Νέοι μπελάδες για την Κουκίου

Ο αδελφός της πρώην Σταρ Ελλάς συνελήφθη για συμμετοχή σε μεγάλη υπόθεση ναρκωτικών

Νέοι «πονοκέφαλοι» για την πρώην Σταρ Ελλάς Διονυσία Κουκίου! Λίγο καιρό μετά τη δικαστική περιπέτεια που είχε μαζί με τον γνωστό πυγμάχο φίλο της Τάσο Μπερδέση, συνελήφθη στην Πάτρα ο αδελφός της για συμμετοχή σε πολυμελή εγκληματική οργάνωση και εμπλοκή στη μεγάλη υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών, που αποκαλύφθηκε στα τέλη Απριλίου! Η σύλληψη του αδελφού της πρώην Σταρ Ελλάς έγινε στο σπίτι του στις Ιτιές από τους άνδρες της Ασφάλειας Πατρών, οι οποίοι συνεχίζουν τις έρευνες για τη μαφιόζικη ομάδα που διακινούσε μεγάλες ποσότητες ηρωίνης και χασίς στην Αχαΐα. Το ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε από τον ανακριτή, όταν το όνομα του αδελφού της καλλονής βρέθηκε μέσα στους ιδιοκτησιακούς τίτλους του κτήματος όπου εντοπίστηκαν τα ναρκωτικά.

Ηγετικά στελέχη της οργάνωσης που είχε εξαρθρωθεί τη Μεγάλη Τρίτη ήταν τρεις Αλβανοί, ηλικίας 32, 28 και 28 χρόνων, οι οποίοι προμήθευαν με ναρκωτικά τα υπόλοιπα μέλη και εκείνα τα διακινούσαν με ταξί και άλλα έξι αυτοκίνητα σε χρήστες της Πάτρας. Σε διάφορα σημεία είχαν συλληφθεί άλλοι επτά άνδρες και μία γυναίκα, ηλικίας 50, 39, 34, 33, 30, 28, 28 και 33 χρόνων. Αλλοι έξι άνδρες και μία γυναίκα, ηλικίας από 36 έως 28 χρόνων, μεταξύ των οποίων ο αδελφός της πρώην Σταρ Ελλάς, κατηγορούνται για συμμετοχή στην οργάνωση. Ως καβάντζα χρησιμοποιούσαν ένα κοτέτσι μέσα σε ένα αγρόκτημα στη θέση Φιλοθέη στο Μιντιλόγλι Αχαΐας, όπου σε έναν λάκκο βάθους τριάντα εκατοστών βρέθηκε θαμμένο ένα πλαστικό δοχείο με 48 συσκευασίες ηρωίνης βάρους δύο κιλών και 480 γραμμαρίων και σε ένα σιδερένιο κουτί άλλες δεκαπέντε συσκευασίες με 150 γραμμάρια ηρωίνη. Στο αυτοκίνητο του 32χρονου αλλοδαπού βρέθηκε ακατέργαστη κάνναβη βάρους πέντε κιλών και 150 γραμμαρίων, ενώ στα σπίτια των συλληφθέντων κατασχέθηκαν 2,1 γραμμάρια κοκαΐνη, μία ηλεκτρονική ζυγαριά, είκοσι τρία κινητά, τα έξι οχήματα και 10.710 ευρώ.

Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που η οικογένεια της καλλονής απασχολεί την Αστυνομία. Πριν από δυόμισι μήνες η ίδια και ο γνωστός πυγμάχος φίλος της Τάσος Μπερδέσης συνελήφθησαν μετά από έφοδο της ΕΚΑΜ στο Μπραχάμι, στο διαμέρισμα της εγκύου αδελφής της και του αρραβωνιαστικού της, μετρ γνωστού νυχτερινού κέντρου. Ολοι κατηγορήθηκαν για υπόθαλψη εγκληματία αφού στο διαμέρισμα συνελήφθη ο κατηγορούμενος για το αιματοκύλισμα στην οδό Ανθείας στην Πάτρα και τη δολοφονία του Πάνου Τσίρκα, Αλέξης Φράγκος. Η Διονυσία Κουκίου, η οποία στον διαγωνισμό για την ανάδειξη της Σταρ Ελλάς 2008 κατάφερε να εκτοπίσει τα μεγάλα φαβορί του διαγωνισμού και να στεφθεί «βασίλισσα της ομορφιάς», έχει απασχολήσει συχνά τα ρεπορτάζ για τις σχέσεις της με επώνυμους κυρίους της ελληνικής showbiz.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Η εισαγγελέας της Τοπαλούδη κατά του «Dr Covid» για τον θάνατο της μητέρας της

Κρατάει χρόνια αυτό το χάλι στο Νοσοκομείο «Αττικόν»! Μετά...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Αρης Σοϊλέδης: Στα πράσα με γοητευτική γυναίκα λίγο έπειτα από τον χωρισμό του

Τελικά ο Αρης Σοϊλέδης δεν μας «κάνει τον άγιο»,...