Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ο ντελιβεράς που είχε αφοδεύσει σε ασανσέρ και πασάλειψε τους τοίχους μονοκατοικίας...

Δεν έχουν περάσει παρά μόνο δυόμισι μήνες από εκείνο...

Ένοχος για βιασμό ο Ηλίας Μίχος – Αθώα η μητέρα της 12χρονης...

Ένοχο έκρινε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο τον Ηλία Μίχο...

H Mαριαγάπη του «GNTM» μίλησε για την περιπέτεια με τον καρκίνο του...

Η Μαριαγάπη Ξυπολιά αποκάλυψε πως πρόλαβε τον καρκίνο του...

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις 21χρονης για τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια μεγαλογαιοκτήμονα...

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τον 57χρονο μεγαλογαιοκτήμονα,...

H Lady Gaga «τιτιβίζει» με την τρέλα

Η εκκεντρική ποπ σταρ ματαίωσε συναυλίες, πήγε για ψώνια με το σουτιέν και «έκλεισε» μέχρι και το λογαριασμό της στο Twitter

Αν υπάρχει μία σταρ που μας έχει συνηθίσει στις ανατρεπτικές συμπεριφορές και τις εκκεντρικότητες, τότε αυτή είναι σίγουρα η Lady Gaga. Τον τελευταίο καιρό όμως κάθε εμφάνισή της αφήνει ερωτήματα για την ψυχική της κατάσταση. Πρόκειται άραγε για ένα καλοστημένο διαφημιστικό κόλπο εν όψει κυκλοφορίας του νέου της single ή μήπως πράγματι κάτι δεν πάει καλά με τη δημοφιλή ποπ σταρ; Είναι γεγονός ότι από τις αρχές του χρόνου, όταν υπέστη τραυματισμό στο ισχίο που την υποχρέωσε να ματαιώσει πολλές συναυλίες της περιοδείας «Born This Way Ball Tour» και να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και θεραπεία αποκατάστασης, η διάθεσή της δέχτηκε ένα απρόσμενο πλήγμα και η καριέρα της… σκόνταψε. Εκτοτε όλα άρχισαν να προδίδουν ότι η 27χρονη τραγουδίστρια έχει χάσει την αυτοπεποίθησή της, αλλά και την ψυχική της ισορροπία. Οι δημόσιες εμφανίσεις της αραίωσαν, ενώ πιο πρόσφατα αποφάσισε να απέχει και από τις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Χαρακτηριστικά στα τέλη του περασμένου μήνα η Lady Gaga, η οποία μετράει πάνω από 39.000.000 οπαδούς στο Twitter, ανακοίνωσε ότι αποχωρεί προσωρινά από τον ιστότοπο. «Αυτή η σελίδα απενεργοποιείται μέχρι νεοτέρας» ήταν η τελευταία δημοσίευσή της προς τους θαυμαστές της, που σίγουρα αιφνιδιάστηκαν από την απόφαση αυτή, καθώς η δημοφιλής τραγουδίστρια συνήθιζε να τους κρατάει ενήμερους σχετικά με τις καθημερινές της δραστηριότητες.

Τα κρούσματα παράξενης συμπεριφοράς της έχουν αυξηθεί ιδιαίτερα μέσα στον τελευταίο μήνα. Μεγάλο ντόρο προκάλεσε η εμφάνιση της τραγουδίστριας στην έναρξη της εβδομάδας εορτασμού του Gay Pride στη Νέα Υόρκη. Τη στιγμή που τραγουδούσε τον εθνικό ύμνο της χώρας όλα τα βλέμματα εστίασαν στο πρόσωπό της. Κάτι ήταν διαφορετικό. Η σταρ που ορκιζόταν ότι δεν θα έκανε ποτέ πλαστική επέμβαση φαίνεται ότι τελικά δεν είπε «όχι» στο νυστέρι και αποφάσισε να κάνει πιο… γαλλική την ιταλική μύτη της. «Δεν έχω κάνει ποτέ πλαστική επέμβαση και δεν σκοπεύω να κάνω. Θεωρώ ότι η αποκάλυψη της ανασφάλειας με τη μορφή μιας τέτοιας επέμβασης είναι απείρως πιο βλαβερή από μία καλλιτεχνική έκφραση που σχετίζεται με τη μεταμόρφωση του σώματος» είχε δηλώσει προ καιρού στο περιοδικό «Harper’s Bazaar», αποκλείοντας το ενδεχόμενο να δεχτεί νυστέρι και εμπνέοντας τεράστια αυτοπεποίθηση για την εικόνα της. Παρ’ όλα αυτά η σταρ, που δεν είχε διστάσει στο παρελθόν να εμφανιστεί με φόρεμα από μπριζόλες (!), φαίνεται ότι δεν αντιστάθηκε τελικά στον πειρασμό της ρινοπλαστικής, αποκαλύπτοντας την εσωτερική ανασφάλεια που πλέον τη διακατέχει.

Λίγες μέρες αργότερα εθεάθη να κυκλοφορεί στο κέντρο της Νέας Υόρκης φορώντας μονάχα μία μίνι φούστα και ένα μικροσκοπικό σουτιέν! Οπως θα ήταν αναμενόμενο, όλα τα βλέμματα καρφώθηκαν πάνω της σε μία κίνηση που σίγουρα είχε στόχο να προσελκύσει δημοσιότητα. Και σαν να μην έφτανε αυτό, λίγα λεπτά αργότερα η Lady Gaga μπήκε στο πολυτελές τζιπ της και έμεινε για αρκετή ώρα ξαπλωμένη στο κάθισμα του συνοδηγού με τα πόδια κρεμασμένα έξω από το παράθυρο.

Μία εβδομάδα αργότερα η κατάστασή της ενέπνευσε ακόμα περισσότερη ανησυχία, όταν η τραγουδίστρια εθεάθη να οδηγείται υποβασταζόμενη σε στούντιο ηχογράφησης του Λος Αντζελες. Φαινόταν αδύναμη και ανίκανη να διατηρήσει όρθιο όχι μόνο το κορμί της αλλά και το κεφάλι της, κάνοντας πολλούς να υποψιαστούν ότι βρισκόταν υπό την επήρεια ουσιών. Στην εντύπωση αυτή συνέβαλε και το γεγονός ότι ήταν αμακιγιάριστη και απεριποίητη, ενώ δεν φορούσε ούτε κάποια από τις δεκάδες αγαπημένες της περούκες. Μάλιστα, είχε πιάσει τα μαλλιά της κότσο, με αποτέλεσμα να αποκαλύπτεται το μισό ξυρισμένο κεφάλι της.

Η κόντρα με τον παραγωγό της Ρομπ Φουζάρι

Στην κακή διάθεσή της έχει παίξει σίγουρα ρόλο και η δικαστική διαμάχη που εκτυλίσσεται τον τελευταίο καιρό ανάμεσα στον πρώην της σύντροφο και μουσικό παραγωγό της, Ρομπ Φουζάρι, και την πρώην συνεργάτιδά της, Γουέντι Στάρλαντ. Η Στάρλαντ κατηγορεί τον Φουζάρι ότι αθέτησε την υπόσχεσή του να της καταβάλει σημαντικό χρηματικό ποσό για το οποίο είχε δεσμευθεί σε περίπτωση που εκείνη ανακάλυπτε ένα νέο μεγάλο ταλέντο, όπως τη Lady Gaga. Η 27χρονη τραγουδίστρια χρειάστηκε να καταφύγει εσπευσμένα στο δικαστήριο και να καταθέσει αίτηση με την οποία ζήτησε να σφραγιστούν και να μη δημοσιοποιηθούν τα παραπάνω νομικά έγγραφα, καθώς περιέχουν «προσωπικές και ευαίσθητες πληροφορίες», η αποκάλυψη των οποίων μπορεί να βλάψει την επαγγελματική της καριέρα.

Καριέρα την οποία σχεδιάζει να αναβιώσει με την κυκλοφορία του τρίτου κατά σειρά άλμπουμ της, με τίτλο «Artpop». Την περασμένη εβδομάδα ανακοινώθηκε ότι το νέο single της θα κυκλοφορήσει στις 19 Αυγούστου, ενώ ολόκληρο το άλμπουμ θα είναι διαθέσιμο από τις 11 Νοεμβρίου. Η ανακοίνωση συνοδεύτηκε από φωτογραφία της τραγουδίστριας, η οποία ποζάρει τόπλες με τα χέρια σταυρωμένα μπροστά στα επίμαχα σημεία και έχει στο πρόσωπο μία μοντέρνα προσωπίδα. Ατομα από τη μουσική βιομηχανία σχολιάζουν ότι η παράξενη συμπεριφορά της μπορεί επί της ουσίας να είναι ένα καλοστημένο διαφημιστικό κόλπο, ένας τρόπος για να προσελκύσει πάνω της τα βλέμματα λίγο πριν το δυναμικό comeback της στη μουσική σκηνή με τη νέα της δουλειά. Αλλοι πάλι θεωρούν ότι η υπερβολική δημοσιότητα που απέσπασε τα προηγούμενα χρόνια και η ξαφνική διακοπή της το τελευταίο εξάμηνο την κλόνισε ψυχικά και στοιχηματίζουν ότι θα δυσκολευτεί να ξανασταθεί στα πόδια της. Τι ισχύει στην πραγματικότητα; Μόνο ο χρόνος θα το δείξει.

Αφροδίτη Ραυτοπούλου

[email protected]

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...