Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Πήγε στη Μύκονο με… άλλη πρώην ο «Super Mario»

Ο Μπαλοτέλι ξέχασε την Κουράκου και χαλαρώνει στο Νησί των Ανεμών στην αγκαλιά της Φάνι Νεγκουέσα

«Μπάλα» με δύο παίζει ο Μπαλοτέλι στο Νησί των Ανέμων! Μπορεί τον περασμένο Μάιο να μάρκαρε στενά ακόμη μία φορά τη «δικιά μας» Μπέτυ Κουράκου, με την οποία υπήρξαν για δύο χρόνια ζευγάρι, ωστόσο αυτές τις ημέρες ο άσος της Μίλαν, Μάριο Μπαλοτέλι, χαλαρώνει στη Μύκονο στην αγκαλιά της Φάνι Νεγκουέσα!

Ο «Super Mario», όπως τον αποκαλούν οι φίλαθλοι της ιταλικής ομάδας, εδώ και μερικές ημέρες βρίσκεται στη χώρα μας και συγκεκριμένα στο κυκλαδονήσι των κοσμικών για διακοπές. Είναι γνωστό πως ο άσος του γηπέδου έχει ιδιαίτερη προτίμηση στην Ελλάδα (και στις Ελληνίδες), αφού για μεγάλο χρονικό διάστημα διατηρούσε δεσμό με την Μπέτυ Κουράκου. Οι δύο τους χώρισαν το 2012, ωστόσο πριν από μερικούς μήνες το σενάριο επανασύνδεσής τους ήταν πολύ κοντά στο να υλοποιηθεί. Μάλιστα η Ελληνίδα καλλονή είχε δηλώσει τότε στην «Espresso»: «Μιλάμε συνέχεια στο τηλέφωνο με τον Μάριο. Μου είπε να πάω στο Μιλάνο να συζητήσουμε, γιατί έμαθε ότι χώρισα και μου ανακοίνωσε ότι κι εκείνος χώρισε οριστικά. Αν αλλάξει συμπεριφορά, μπορεί να είμαστε και πάλι μαζί, γιατί είναι πολύ καλός άνθρωπος και τον έχω αγαπήσει πολύ».

Κρίνοντας βέβαια από τις φωτογραφίες, ο «άτακτος» ποδοσφαιριστής είτε δεν «έβαλε μυαλό» είτε άλλαξε γνώμη και αποφάσισε να γυρίσει σε μία άλλη πρώην του, τη Φάνι Νεγουέσα. Οι δυο τους είχαν χωρίσει στις αρχές Μαΐου, όταν ο Μπαλοτέλι είχε δηλώσει πως αν η Ρεάλ προκριθεί εις βάρος της Ντόρτμουντ, θα αφήσει όλη την ομάδα να κοιμηθεί με την κοπέλα του! Η ατάκα του έκανε έξαλλη τη Βελγίδα top model, η οποία του έδωσε για λίγο τα παπούτσια στο χέρι. Σε εκείνο το διάστημα υπήρξε επικοινωνία με την Μπέτυ Κουράκου, αλλά -όπως φαίνεται- ο έρωτας του Μπαλοτέλι για τη Νεγκουέσα ήταν μάλλον πιο δυνατός. Ετσι αντί ο διάσημος αθλητής να χαίρεται τον ήλιο των Κυκλάδων με την Ελληνίδα καλλονή, απολαμβάνει τη θάλασσα με τη συνάδελφό της από το Βέλγιο. Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το ζευγάρι στην παραλία και τον Ιταλό σταρ να βολτάρει στο νησί με γουρούνες παρέα με φίλους του. Βέβαια, πάντα πίσω από κάθε του βήμα ακολουθεί συνοδεία δέκα αντρών της προσωπικής του ασφάλειας, οι οποίοι δεν αφήνουν κανέναν να πλησιάσει πιο κοντά από όσο επιβάλλεται, για να αισθάνεται ο «άτακτος» Μάριο ασφαλής.

ΑΝΘΗ ΒΟΥΛΓΑΡΗ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...