Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Χάρης Βεραμόν: Το θρίλερ 348 σελίδων με άλυτες αστυνομικές υποθέσεις

Ιδιωτικός ερευνητής, δημιουργός true crime σειράς ντοκιμαντέρ στο YouTube...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Η κόρη της Κιμ Καρντάσιαν και του Γουέστ κερδίζει 28.000 ευρώ για...

Η 10χρονη Νορθ Γουέστ, που στο πλευρό του διάσημου...

«Akis’ Food Tour»: Κόνιτσα, Ζαγοροχώρια, Μαστοροχώρια

Το γαστρονομικό οδοιπορικό του Άκη Πετρετζίκη συνεχίζεται με ένα...

Θύελλα για το πάρτι της χλιδής

Οι ατάκες του Ρέμου για τον Σόιμπλε και τι απάντησε ο καλλιτέχνης για το… χιούμορ που έκανε από τη σκηνή

Δεν λέει να ξεθυμάνει ο αφρός της… σαμπάνιας των 25.000 ευρώ που δρόσισε τα λαρύγγια των καλεσμένων στο μεγάλο πάρτι που έγινε το βράδυ της Κυριακής στο «Nammos» της Ψαρούς, με επικεφαλής καλλιτεχνικού προγράμματος τον Αντώνη Ρέμο. Οι αναποδογυρισμένες καρέκλες, οι σαμπανιέρες με τα μπουκάλια των έξι λίτρων που άνοιγαν η μία μετά την άλλη και ο… λογαριασμός γνωστού εφοπλιστή που έφτασε τις 100.000 ευρώ, ποσό-ζημιά στα πόδια του λαϊκού τραγουδιστή, έχουν γίνει θέμα συζήτησης, μετά και το δημοσίευμα της «Espresso» για όσα συνέβησαν στο καθιερωμένο πάρτι των πλουσίων και χλιδάτων στο Νησί των Ανέμων.

Επιχειρηματίες, εφοπλιστές, TV stars και celebrities έζησαν το… όνειρο με είσοδο 180 ευρώ, απολαμβάνοντας τον Αντώνη Ρέμο επί σκηνής όχι μόνο να ερμηνεύει τις επιτυχίες του αλλά και να σηκώνει τα… λάβαρα της επανάστασης, κάνοντας… χιούμορ, όπως ανέφερε σε ανακοίνωσή του, με κεντρικά πρόσωπα την Ανγκελα Μέρκελ και τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε. Την ώρα που σερβιτόροι ανοίγουν κουτιά με σαμπάνιες, που οι χουβαρντάδες θαμώνες εναπόθεταν στα πόδια του, ελλείψει λουλουδιών, ο τραγουδιστής, θέλοντας να εξάρει τη χλιδή και τον πλούτο, είπε από μικροφώνου: «Αυτό θα δει ο Σόιμπλε και θα περπατήσει ο που…ης. Θαύμα, παιδιά! Σηκώθηκε ο Σόιμπλε και περπάτησε ο που…ης». Οι καλεσμένοι άρχισαν να γελούν πνιγμένοι στο ακριβό ποτό τους, ενώ εκείνος άρχισε να τραγουδάει το… επαναστατικό τραγούδι «Κι έκρυψα το πρόσωπό μου», για να διασκεδάσει τους ανθρώπους που, ως επί το πλείστον, έχουν μείνει ανέγγιχτοι από την κρίση, από τη στιγμή που μπόρεσαν κι «ακούμπησαν»… εικοσιπενταχίλιαρα για ένα μπουκάλι σαμπάνιας.

«Δεν πίνω σαμπάνιες, ανήκω και εγώ στους μέσους Ελληνες»

Ο Αντώνης Ρέμος, ενοχλημένος από την κριτική που δέχτηκε, έστειλε ανακοίνωση με την οποία υποστηρίζει: «Δεν πίνω σαμπάνιες, δεν ανοίγω σαμπάνιες, δεν χύνω σαμπάνιες και δεν πληρώνω σαμπάνιες. Αυτό το κάνουν άλλοι. Εγώ το μόνο που κάνω είναι να τραγουδώ και να προσπαθώ να διασκεδάζω τον κόσμο. Και προσπαθώ να το κάνω καλά. Γι’ αυτό και μόνο μπορώ να απολογηθώ. Για όλα τα άλλα, το κάνουν οι άλλοι. Ούτε θέλω ούτε πρέπει, ούτε είναι η δουλειά μου να απολογηθώ». Ωστόσο, κανείς δεν τον κατηγόρησε για το αν πίνει σαμπάνιες (αν και δεν λέει όχι στα κεράσματα), αν ανοίγει σαμπάνιες ή αν τις αγοράζει, πάντως είναι σαφές ότι γνωρίζει κάθε φορά ποιους έχει στο κοινό του. Ο τραγουδιστής δεν άφησε αναπάντητα και τα σχόλια σχετικά με την… επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον της Ανγκελα Μέρκελ και του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

«Οσον αφορά στο χιούμορ με τον υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας, είναι χιούμορ. Χιούμορ που εκφράζεται πολλές φορές στην υπερβολή, αλλά χιούμορ. Το χιούμορ του μέσου Ελληνα! Σε αυτούς ανήκω και εγώ και με αυτόν τον τρόπο αντιδράμε στη σκληρή, σημερινή πραγματικότητα στην οποία μας έχουν επιβάλει να ζούμε». Το θέμα είναι ότι όσοι βρέθηκαν από κάτω, μάλλον δεν έχουν και μεγάλη σχέση με τις καταστάσεις στις οποίες αναφέρεται ο καλλιτέχνης, αφού και τα 180άρια «έσκασαν» για να μπουν στο πάρτι και τις «ζημιές» τους έκαναν, οπότε μόνο σκληρή πραγματικότητα δεν βιώνουν.

ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΚΥΡΙΤΣΗ

[email protected]

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...