Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Η Κατερίνα Καινούργιου έκλεισε τα 39 και έβαλε πλώρη για… milf

«Ενας χρόνος πιο κοντά για να γίνω milf» έγραφε...

ΗΠΑ: Ποντικοί πειραματόζωα έσπασαν πλάκα με τους ερευνητές!

Ποντικοί εργαστηρίου που «τρέλαναν» τους ερευνητές κάνοντας επίτηδες λάθη...

Το μήνυμα της Μενεγάκη πριν από τις διακοπές του Πάσχα

Η ωραία Ελένη κάνει επικοινωνιακό παιχνίδι... στα μέσα κοινωνικής...

Βίαζε το βαφτιστήρι του από την ηλικία των 9 ετών έως τα...

Μια σοκαριστική υπόθεση βιασμού τριών παιδιών, ανάμεσα στα οποία...

Ο Σαβιόλα και άλλοι τρεις!

Πιάνουν λιμάνι Τόρες, Μεντζανί και Ρομπέρτο!

Για χρόνια κάθε καλοκαίρι το όνομά του ακουγόταν για τον Ολυμπιακό. Ηρθε η ώρα λοιπόν να γίνει δικός του! Ο Χαβιέρ Σαβιόλα έφτασε χθες στην Ελλάδα για να υπογράψει συμβόλαιο με τους πρωταθλητές και να ανεβάσει στα ύψη το θερμόμετρο στις τάξεις της οπαδών της ομάδας του Πειραιά.

Μπορεί οι ερυθρόλευκοι να μην αποκτούν τα δικαιώματα του παίκτη πάνω στην ποδοσφαιρική ακμή του, αλλά το «κουνέλι», όπως είναι το παρατσούκλι του, στα τριάντα ένα του χρόνια δεν είναι ξεγραμμένος. Υστερα από μία άριστη σεζόν στη Μάλαγα την προηγούμενη σεζόν, ο Αργεντινός που έχει φορέσει τη φανέλα της Ρεάλ και της Μπαρτσελόνα στο παρελθόν (καθώς και των Ρίβερ Πλέιτ, Μονακό, Σεβίλλης, Μπενφίκα) δεν χρειάζεται συστάσεις.

Ο μάνατζέρ του συμφώνησε προχθές με τους «ερυθρόλευκους» για διετές συμβόλαιο με απολαβές που θα ανέρχονται στο 1,6 εκατ. ευρώ ετησίως και μπόνους ύψους 400.000 ευρώ. Ετσι ο 31χρονος μεσοεπιθετικός πήρε το αεροπλάνο για την Ελλάδα, το απόγευμα έφτασε στην πρωτεύουσα και το βράδυ βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ για να υπογράψει. Εκεί συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη, με τον οποίο είχε προγραμματιστεί να δειπνήσει αμέσως μετά.

Δύο ακόμα στο αεροπλάνο

Αναμφισβήτητα η απόκτηση του Σαβιόλα από τον Ολυμπιακό αποτελεί το μεγαλύτερο «μπαμ» της μεταγραφικής περιόδου. Δεν είναι όμως ο μόνος παίκτης που θα φορέσει τα ερυθρόλευκα, αφού ο χρόνος περνάει και οι πρωταθλητές βλέπουν την ανάγκη για άμεση ενίσχυση.

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζει την επόμενη κίνησή του που φαίνεται ότι θα είναι η απόκτηση του Μιγκέλ Τόρες από τη Χετάφε. Ο Ισπανός ακραίος αμυντικός βρισκόταν από καιρό στις πρώτες επιλογές του Μίτσελ, αφού τον γνωρίζει από την εποχή που ήταν προπονητής στην ομάδα της Μαδρίτης. Ο 27χρονος μπακ δεν έχει συμφωνήσει οριστικά με τους «ερυθρόλευκους», αλλά βρίσκεται στο… περίμενε προκειμένου να πάρει το αεροπλάνο και να ακολουθήσει τη διαδρομή του Σαβιόλα για τα γραφεία της ΠΑΕ τις επόμενες ημέρες. Το πρόβλημα πιθανώς έχει να κάνει με τις διαπραγματεύσεις που πρέπει να γίνουν μεταξύ Ολυμπιακού και Χετάφε, καθώς ο Ισπανός έχει συμβόλαιο μέχρι το 2014 και οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να ρίξουν την τιμή, καθώς ξέρουν ότι η Χετάφε δεν θα ρισκάρει να τον χάσει σε μισό χρόνο χωρίς να πάρει ευρώ. Ο Τόρες παίζει με την ίδια ευκολία είτε αριστερά είτε δεξιά στην άμυνα, ενώ μπορεί να δώσει λύσεις ακόμα και ως στόπερ. Για το κέντρο της άμυνας όμως προορίζεται η επόμενη μεταγραφική του Ολυμπιακού, που δεν είναι άλλος από τον Καρλ Μεντζανί.

Ο Αλγερινός μπορεί να παίξει με την ίδια ευχέρεια ως αμυντικός χαφ και ως στόπερ και αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα μάλλον σήμερα, αφού η Μονακό και οι «ερυθρόλευκοι» έχουν δώσει τα χέρια. Σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο, δανεικός θα έρθει από τη Σαραγόσα στο λιμάνι ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, παρ’ ότι η Ατλέτικο Μαδρίτης τον ήθελε με αγορά (αλλά για να είναι αναπληρωματικός).

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΥΡΙΑΖΗΣ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

«TV Queen»: Το νέο ξινό φρούτο που σερβίρει στο Open ο Νίκος Κοκλώνης

Aυτό το ριάλιτι δίχως άλλο μόνο ο... Μένιος Φουρθιώτης...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του συνταξιούχου στη Σάμο!

Επειτα από σχεδόν 21 μήνες εξιχνιάστηκε από την Αστυνομία...

Μάκης Δελαπόρτας: Βατερλό στις εκλογές του ΤΑΣΕΗ! – Τον πέταξαν εκτός Δ.Σ. οι… συνάδελφοί του!

Εκτός Δ.Σ. ο γνωστός ηθοποιός Μάκης Δελαπόρτας, μετά και...