Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Του έσκαψε τον λάκκο δύο μέρες πριν τον «φάει»

❱❱ Οι οικονομικές διαφορές που είχε με τον Δημήτρη Γραικό ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος του ξεπερνούσαν τα 200.000 ευρώ!Αποδομείται ο βασικός ισχυρισμός του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου του Δημήτρη Γραικού ότι ο θάνατός του ήταν αποτέλεσμα «της κακιάς στιγμής», καθώς οι Αρχές φέρεται ότι έχουν εντοπίσει ευρήματα που αποκαλύπτουν πως ο λάκκος που έμελλε να μετατραπεί σε τάφο για τον 61χρονο επιχειρηματία είχε ανοιχτεί μόλις δύο ημέρες πριν από τη στυγερή δολοφονία του!

Την ώρα που η χαροκαμένη σύζυγος και τα παιδιά του άτυχου επιχειρηματία περνούσαν χθες το κατώφλι της 5ης τακτικής ανακρίτριας Θεσσαλονίκης για να δηλώσουν παράσταση πολιτικής αγωγής, σοκάρουν οι πληροφορίες ότι το άγριο έγκλημα ήταν προμελετημένο. Οπως αποκάλυψε σε δηλώσεις του ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας, που εκπροσωπεί τη χήρα και τα παιδιά του θύματος, επιστημονικά ευρήματα φανερώνουν πως ο κατηγορούμενος είχε προσχεδιάσει τη δολοφονία του επιχειρηματία και κίνητρό του ήταν οι οικονομικές διαφορές.

«Οπως πληροφορήθηκα, τα στοιχεία συνηγορούν πως το έγκλημα ήταν προσχεδιασμένο, καθώς οι λάκκοι στους οποίους θάφτηκαν η σορός και το αυτοκίνητο του Γραικού είχαν ανοιχτεί δύο μέρες πριν από το έγκλημα» αποκάλυψε ο κ. Κούγιας και πρόσθεσε: «Εχουμε να κάνουμε με ένα στυγερό έγκλημα που δεν έχει κανένα από τα χαρακτηριστικά του απρόοπτου εγκλήματος».

Ο κ. Κούγιας αναφέρθηκε σε στοιχεία που έχει στην κατοχή της η οικογένεια, τα οποία αποκαλύπτουν τις οικονομικές διαφορές θύτη και θύματος, που μάλιστα φέρεται ότι ξεπερνούν τα 200.000 ευρώ. Τα στοιχεία αυτά «καίνε» τον 46χρονο κατηγορούμενο, ο οποίος αφενός υποστήριζε ότι ο θάνατος του 61χρονου ήταν αποτέλεσμα ατυχήματος και επήλθε κατά τη μεταξύ τους συμπλοκή και αφετέρου αρνιόταν κατηγορηματικά την ύπαρξη μεγάλου χρέους, κάνοντας λόγο για… μικρού ύψους συναλλαγές!

«Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει εντοπίσει η οικογένεια, ο δράστης χρωστούσε 200.000 ευρώ» ανέφερε ο κ. Κούγιας και δήλωσε ότι διατηρεί επιφυλάξεις για το αν ο κατηγορούμενος έδρασε μόνος.

Σε δηλώσεις της η χήρα του επιχειρηματία εξήγησε πως μετά το έγκλημα είχε πάει στην κτηνοτροφική μονάδα και σε συζήτηση με τον 46χρονο ιδιοκτήτη της εκείνος τη διαβεβαίωσε πως ό,τι χρωστάει θα της το δώσει! «Με πήρε άλλη μία φορά τηλέφωνο για να μάθει για τις έρευνες για τον “φίλο του” τον Δημήτρη, ενώ έπαιρνε αρκετά συχνά και άλλα πρόσωπα και ρωτούσε» ανέφερε η κυρία Γραικού.

Τα αδέλφια

Την ίδια ώρα, την επιθυμία να πέσουν οι τόνοι σε ό,τι αφορά την «ενδοοικογενειακή διαμάχη» ανάμεσα στη χήρα και στα αδέλφια του αδικοχαμένου επιχειρηματία δείχνουν και οι δύο πλευρές. «Δεν είναι προτεραιότητά μας οι μηνύσεις» τόνισε ο κ. Κούγιας, διευκρινίζοντας ωστόσο ότι «κάποιοι οφείλουν να ζητήσουν ακόμα και τώρα συγγνώμη από την κυρία Γραικού». «Ενώ έχει διευκρινιστεί πώς έγινε το έγκλημα, ποιος είναι ο δολοφόνος, να μη βγαίνει κανείς να πει ένα ζεστό, ειλικρινές “συγγνώμη” προς την κυρία Γραικού και τα παιδιά της, που επί δύο χρόνια έζησαν ένα μαρτύριο;» αναρωτήθηκε ο δικηγόρος.

Η Δέσποινα Γραικού δεν έκρυψε πως, εκτός από τον χαμό του 61χρονου, η οικογένειά της έχει υποστεί οικονομική καταστροφή και απέδωσε την εγκατάλειψή της από τον κοινωνικό και επαγγελματικό περίγυρό της στη στοχοποίησή της. «Περάσαμε δυόμισι πολύ δύσκολα χρόνια, ώσπου να ομολογήσει ο κατηγορούμενος και να αποκαλυφθεί τι είχε συμβεί» είπε, ενώ ο δικηγόρος της συμπλήρωσε: «Δεν θέλουμε να στραφούμε εναντίον πονεμένων αδελφών. Μέλημά μας είναι να αποκατασταθούν η τιμή και η υπόληψη της κυρίας Γραικού».

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...