Αναζήτηση

Πατήστε ESC για κλείσιμο

SHOWBIZ

Τάσος Χαλκιάς: «Κάηκαν όλες οι αναμνήσεις μας» – Κατεδαφιστέο το σπίτι του στο Πόρτο Γερμενό

08/10/2026 - 11:15 | | 2 λεπτά ανάγνωση
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη της Espresso στην Google

Για τις πληγές που άφησε πίσω της η καταστροφική πυρκαγιά στο Πόρτο Γερμενό μίλησε ο Τάσος Χαλκιάς, αποκαλύπτοντας πως το εξοχικό σπίτι της οικογένειάς του έχει πλέον μετατραπεί σε αποκαΐδια.

Ο αγαπημένος ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day», περιγράφοντας τις δύσκολες στιγμές που ακολούθησαν τη φωτιά του περασμένου Αυγούστου. Πέρα από την ολοκληρωτική καταστροφή της περιουσίας του, εκείνο που τον πόνεσε περισσότερο ήταν το γεγονός πως μαζί με το σπίτι χάθηκαν και οι αναμνήσεις που είχε δημιουργήσει εκεί με τα αγαπημένα του πρόσωπα. «Το πιο δύσκολο είναι να βλέπεις να καίγονται όλες οι αναμνήσεις σου. Όταν σου έχουν συμβεί τέτοια γεγονότα, πρέπει να τα αφήνεις στην άκρη και να ξεφεύγεις από αυτά, να απαγκιστρωθείς και να κοιτάξεις μπροστά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Τάσος Χαλκιάς εξήγησε πως προσπάθησε να διαχειριστεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα την απώλεια, επιλέγοντας να μη μείνει εγκλωβισμένος στη στενοχώρια και την απογοήτευση. «Αυτό έκανα κι εγώ όσο πιο γρήγορα μπορούσα, γιατί δεν γίνεται να μένεις μόνο σε αυτό, γιατί αρχίζεις μια κρίση προς διάφορες κατευθύνσεις, να κρίνεις πώς έχουν τα πράγματα μετά από ένα τέτοιο πάθημα των ανθρώπων και απογοητεύεσαι και έτσι προτίμησα να το αφήσω στην άκρη και έτσι προχώρησα μπροστά», πρόσθεσε. Όσο για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται σήμερα το εξοχικό του, ο ηθοποιός αποκάλυψε πως η καταστροφή είναι μη αναστρέψιμη, καθώς οι αρμόδιες επιτροπές έχουν κρίνει ότι το κτίσμα πρέπει να κατεδαφιστεί. «Το σπίτι δεν είναι καθόλου κατοικήσιμο. Είναι ολοκληρωτική η καταστροφή του και οι επιτροπές το έβγαλαν και κατεδαφιστέο με το κόκκινο τριγωνάκι. Περιμένουμε λοιπόν τώρα, πότε θα αποφασίσουν να το κατεδαφίσουν για να δούμε κι εμείς τι θα κάνουμε με ό,τι αποκαΐδια έχουν μείνει», δήλωσε.

Υπενθυμίζεται πως λίγες ημέρες μετά την πυρκαγιά, ο γιος του Τάσου Χαλκιά είχε δημοσιεύσει ένα βίντεο από το εσωτερικό του καμένου σπιτιού, αποτυπώνοντας το μέγεθος της καταστροφής. «Επειδή δεν περιγράφεται με λέξεις και κάπως έχω ανάγκη να το εκφράσω. Ποτέ και σε κανέναν», είχε γράψει στη συγκινητική ανάρτησή του.

Espresso News app
ΕΦΑΡΜΟΓΗ ESPRESSO NEWS

Κατεβάστε τη δωρεάν εφαρμογή και διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο κινητό σας.